Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for øynene, mørke sirkler og poser

Poser under øynene, mørke sirkler og poser renne livet ut av ansiktet ditt, og kan gjøre at du ser og føler seg mindre enn ditt beste. Selv om det er ingen erstatning for åtte glass vann per dag eller åtte timer søvn per natt, er det noen naturlig rettsmidler for øye poser, mørke ringer og poser som du kan bruke i dag for å forbedre utseendet.

Te

Hvit, grønn og svart te inneholder tanniner, naturlige astringents som bokstavelig talt trekke ut overflødig vann fra blodårene når de er plassert over huden. Urtete inneholder ikke tanniner, men de inneholder andre antioksidanter som lindrer irritasjon og rødhet ved kontakt.

Peppermynte og kamille te å lindre øye poser, mens grønn eller svart te vil redusere øye poser og eliminere mørke sirkler. Brygge en kopp ditt valg av te og la te poser kjølig. Påfør poser til dine lukkede øyne og sitte stille i 15 til 20 minutter. Forsiktig skylle øynene med lunkent vann og bruke en øyekrem.

Sleep

Sove for åtte fulle timer hver natt. Bruk minst to puter for å holde hodet hevet. Holde hodet litt forhøyet vil tappe din lomme hulrom mens du sover og eliminere væske buildup under øynene. Hvis denne teknikken ikke fungerer for deg, kan du være allergisk mot din vanlige vaskemiddel. Vask laken og putevar i en hypoallergenisk vaskemiddel for å finne ut om dette er tilfelle.

Tomater

Tomater er rike på vitamin C og A og jern, tre essensielle næringsstoffer for klar, frisk hud. Bruk fersk tomat juice daglig for å bekjempe mørke under øynene sirkler inni og utenpå. Hell 1/4 ts. sitronsaft og 1/8 ts. salt i en 8-oz. glass tomatjuice. Legg til to friske mynte sprigs og Drikk ett eller to ganger per dag.

Bland 1 ts. tomatjuice med 1/2 ts. sitronsaft. Legg 1/8 ts. gurkemeie, en indisk krydder, og 1/8 ts. av gram mel, som er laget av erter, til blandingen. (Kjøp gurkemeie og gram mel fra lokale eller online mat spesialitet butikker eller større supermarkeder.) Påfør lim direkte til øyet seng for 10 til 15 minutter, og skyll av med kaldt vann.

Potet

Poteter inneholder et enzym kalt catecholase, som benyttes i kommersielle hud-lightening produkter. Potetstivelse har også anti-inflammatorisk egenskaper som lindrer irritasjon og rødhet. Skrell og riv en frisk, rå potet. Pund revet potet med en kjøtthammer for å slippe vannet ut av poteten. Pakk poteten i to cheesecloth biter og bruke dem direkte til lukket øynene. La sitte i 15 til 20 minutter og skyll med lunkent vann.