Digidexo.com

Nevrologiske lidelser hos babyer

Snart å være foreldre kan være nervøs for muligheten for nevrologiske lidelser i deres baby. Nevrologiske lidelser påvirker mer enn 14 millioner barn i USA.

Hvem er i faresonen?

Premature babyer, de som er født før 37 ukers svangerskap, har høyere risiko for nevrologiske lidelser.

Diagnose

Hvis legene føler en nyfødt kan være i faresonen for nevrologiske lidelser, vil barnet sannsynligvis motta en nevrologisk eksamen i neonatal intensivavdeling. Denne eksamen vil vurdere barnets mentale status; staten av hans hjernenerver ved å se på øyebevegelser, sensasjon ansikts, hørsel, og suger evner; barnets motoriske ferdigheter; hans reaksjon å røre eller nålestikk; og hans reflekser.

Typer

Det finnes mange typer pediatriske nevrologiske lidelser. To av de vanligste er intraventrikulær blødning, preget av blødning i eller rundt ventriklene, og periventricular leukomalacia, preget av skader på den hvite substansen i hjernen.

Årsaker

Nevrologiske lidelser hos nyfødte kan skyldes problemer under levering og fødsel. Dessverre, kan legene ikke alltid finne årsaken. Men alle nevrologiske lidelser slutt er et resultat av skade på hjernens nerveceller.

Regeneration er Mulig

Leger gang trodde skader på hjernen var irreversible, men fra og med 2009, har leger bevist at dette ikke er sant, og har vært å lære hvordan du kan hjelpe hjernen vokse nye celler.