Digidexo.com

Hvordan Slow Cavity Decay

Hvordan Slow Cavity Decay


Hulrom er små hull som sakte spiser bort på tannemaljen forårsaker forråtnelse, smerte og selv tap av tenner. Forårsaket av dannelse av plakk som havner skadelige syrer og bakterier, kan du bremse forfallet av hulrom gjennom riktig dental hygiene og tillegg av noen enkle matvarer til ditt vanlige kosthold.

Bruksanvisning

•  Opprettholde riktig dental hygiene ved børsting, tanntråd og bruke munnvann. Du bør børste og tanntråd hver morgen og om kvelden før sengetid, samt følge hvert måltid. Bruk munnvann minst to ganger om dagen for å hjelpe treg tannråte.

Velg en fluortannkrem, en felles stoff som bidrar til å beskytte tennene fra forfall. Studier viser at regelmessig bruk av fluor ikke bare bremser nedbrytning av hulrom, men det kan faktisk reversere hulrom vekst i de tidlige stadier.

Reduser inntaket av sukkerholdig mat og brus, som sukker i stor grad øke frekvensen av tannråte. Hvis du ikke kan bekjempe en søt tann, sørg for å børste, tanntråd og skyll etter å ha spist sukker. Hvis du må tygge tyggegummi, velge et merke som inneholder xylitol, sukker alternativ som faktisk kan bremse og hindre forfallet av hulrom.

Drikk grønn te daglig. Grønn te er naturlig rik på fluor og kan bidra til å kvitte munningen av bakterier og plakk som forårsaker hull i tennene til forfall. Du kan til og med treg hulrom forfallet ved å bruke grønn te som et munnvann eller gurglevann; men bør ikke erstatte din vanlige medisinert munnvann.

Chew lakris rot, en velsmakende godbit som kan bremse tannråte. Lakris rot er en naturlig antimikrobiell som hemmer bakterier som forårsaker hull i tennene til å vokse. Husk, lakris rot er ikke en lakris godteri, men selve roten av urten og kan finnes i din lokale helsekost butikk.