Digidexo.com

Ingredienser i Aquafina Renset vann

Ingredienser i Aquafina Renset vann


Aquafina er blant de mest solgte flaske vann i Amerika. Aquafina bruker en syv-trinns omvendt osmose rensesystem som oppfyller eller overgår kravene i Food and Drug Administration (FDA). FDA skjermer Flaskevann selskaper basert på dagens Good Manufacturing Practices som inkluderer sanitærforhold, beskyttede vannkilder, kvalitetskontroll og testing.

Renset vann fra springen

Aquafina bruker vann fra offentlige kilder regulert av Environmental Protection Agency (EPA). Offentlige vannkilder gi det som oftest referert til som vann fra springen som det kommer ut av kranene i boliger, bedrifter og restauranter. Aquafina er i stand til å kalle seg rent vann fordi de andre bestanddeler i vannet er under 10 deler per million (ppm). FDA krever at rent vann har ikke mer enn 10 ppm av totalt oppløste faste stoffer.

Trace Minerals

Selv om vannrenseprosessen Aquafina bruker fjerner mesteparten av spormineraler som er tilstede i vann fra springen i bruk, kan den ikke fjerne dem alle. Ifølge Aquafina, omtrent 4 ppm av totalt oppløste faststoffer være igjen etter renseprosessen. Den type mineraler og sporstoffer som finnes i Aquafina vann avhenger av hva som er i vann fra springen brukes på Aquafina vannrensing anlegg hvor flasken var fylt. Spormineraler inneholder kalsium, kalium og lignende stoffer som er fordelaktig for menneskekroppen.

Tungmetaller

Tungmetaller, som bly, kvikksølv og kopper kan også være tilstede i Aquafina vann i små mengder i henhold til 4 ppm. De typene som finnes, avhenger av det som allerede er i springvannet brukes ved renseanlegget. Noen av disse tungmetaller er giftige i større mengder. På mindre enn 4 ppm, er imidlertid mengden anses ubetydelig av FDA og vannet lovlig kan bli merket som "ren".

Farmasi

Farmasi omfatter narkotika, både reseptbelagte og over-the-counter, samt legemidler som brukes på veterinærområdet. Dufter og kosmetikk er også inkludert i denne kategorien. EPA har funnet at legemidler er tilstede i vann fra springen. Fordi Aquafina er renset vann fra springen, kan små mengder legemidler være til stede i vannet i tillegg. Mengden vil være mindre enn 4 ppm som angitt av føderale kvalitetsstandarder.