Digidexo.com

Varicose Vein rettsmidler

US National Library of Medicine definerer åreknuter som hoven, forstørret årer vises på overflaten av huden i vridde bunter. Disse blå eller mørk lilla vener utvikle fordi hjertet slutter å fungere skikkelig og blod bassenger i berørte årer. Åreknuter ofte vises på ryggen av kalver, og på innsiden av benene. De fleste tilfeller av åreknuter vises hos kvinner over en alder av 50. Varicose vein rettsmidler varierer fra livsstilsendringer til kirurgi.

Slanke

The National kvinner Health Information Center sier at en av risikofaktorene for åreknuter er overflødig vekt. Overvektige mennesker legger mye press på beina, noe som reduserer blodsirkulasjonen og forlater dem utsatt for varicose vein utvikling. Så, en av de første varicose vein rettsmidler inkluderer livsstilsendringer som fører til vekttap, noe som kan redusere blodårene 'synlighet på bena. Et sunt kosthold består hovedsakelig av frukt og grønnsaker hjelper overvektige mennesker ned i vekt i forbindelse med en øvelse rutine. Så lite som 30 minutter med rask gange, fem dager i uken, kan forbedre åreknuter.

Klær og Sko

"The Doctors Bestill av hjem rettsmidler," utgitt av redaktørene i Prevention Magazine, sier at varicose vein rettsmidler inkludere velge klær og sko som ikke forverre denne tilstanden. Medisinsk forsyne butikkene og narkotika butikker selger støtte slangen spesielt laget for folk med åreknuter. Folk bør unngå iført høye hæler eller cowboystøvler på en daglig basis på grunn av trykket disse skoene plasser på beina. Tettsittende klær, som hofteholdere og trange jeans, også føre blod til bassenget i bena. På slutten av dagen, bør mennesker også heve sine ben over hjertet for å fremme sirkulasjon, spesielt på dager når de slites hæler eller støvler. "The Doctors Bestill av hjem rettsmidler" foreslår å bruke puter, paller eller en skråstilt seng å heve bena.

Laser Surgery

Åreknuter føre verkende smerter i beina som noen ganger krever medisinsk intervensjon. For alvorlige tilfeller av åreknuter, sier National kvinner Health Information Center at laser kirurgi er en medisinsk behandling. The Health Information Center sier at laser kirurgiske behandlinger ta 15 til 20 minutter å fullføre ved å sende pakker med lys for å venene. Mange pasienter trenger 2-5 behandlinger for å rette opp dette, avhengig av hvor alvorlig deres åreknuter er. Folk kan gjenoppta vanlig aktivitet rett etter deres laser kirurgi økt.