Digidexo.com

Magesyre Forebygging

Magesyre er nødvendig for å bryte ned og løse opp mat når den kommer inn i magen. Magen produserer syren nødvendig, men inntak av visse matvarer og andre forhold kan føre til magen for å produsere overskudd av syre. Dette kan føre til halsbrann, sure oppstøt og magesår. Venstre ubehandlet overflødig magesyre kan føre til mageblødning og øke risikoen for magekreft.

Foods

Visse matvarer bidra til halsbrann og en overproduksjon av magesyre. Sure matvarer som tomater, appelsiner, grapefrukt og eddik bør begrenses. Krydret mat som chili peppers og varm saus eller fet mat som hamburgere og pommes frites kan også føre til ekstra magesyre å bygge opp. Alkohol, koffein drikker og kullsyreholdige drikker kan også utløse ekstra magesyre.

Medisiner

Over-the-counter antacids eksempel Mylanta eller Maalox kan redusere magesyre og hindre betennelse i mageslimhinnen. Antacida kan ikke være nok til å gi lindring, så legen kan foreskrive syre blokkere som Tagamet og Zantac. Disse medikamentene redusere mengden av syre i magen produserer. Medisiner som Prilosec og Prevacid er protonpumpehemmere. Disse medikamentene bidra til å slå seg av syreproduksjon mer fullstendig og for lengre perioder av gangen.

Livsstilsendringer

Holde fordøyelseskanalen sunt er viktig for din generelle velvære. Spis mindre porsjoner i stedet for stuffing selv og spise til faste tider. Opprettholde en sunn vekt som overvektig kan øke halsbrann og oppblåsthet. Utøvelse minst 30 minutter hver dag bidrar til å bevege matavfall gjennom kroppen raskere. Stress kan føre til at magen til å overprodusere magesyre. Redusere stress i livet ditt med meditasjon eller relaxations kassetter, yoga eller med medisiner kan redusere magesyre triggere.

Løsninger

Du kan redusere mengden syre magen produserer ved å følge visse retningslinjer. Foruten å være usunn, røyking kan irritere den beskyttende slimhinnen i magen og kan føre til magekreft. Smertestillende midler som aspirin og ibuprofen kan forårsake mage irritasjon. Bytt til paracetamol, som er mer magevennlig. Begrense alkoholforbruket, noe som kan erodere mageslimhinnen. Snakk med legen din om noen øvelse eller medisinering behandlinger for å hindre magesyre.