Digidexo.com

Årsaker til Pustular PsoriasisPustular Psoriasis er en sykdom som påvirker huden. Deler av huden vil danne røde, smertefulle pustler. Dette kan skje i løpet av få timer. Disse pustler er utrolig smertefullt, og de vil vare i flere dager, etter som de tørker opp og skallet. Dessverre er disse pustler vanligvis kommer tilbake flere ganger og ofte krever sykehusinnleggelse for å behandle. Årsakene til Pustular Psoriasis er mange; vite årsakene kan være utrolig nyttig for å forstå og behandle problemet.

Hva er Pustular Psoriasis?

The Mayo Clinic sier, "Årsaken til psoriasis er knyttet til immunsystemet, og mer spesifikt, en type hvite blodlegemer kalt T-lymfocytter eller T-celle. Normalt T-celler reiser i hele kroppen for å oppdage og bekjempe fremmede stoffer , for eksempel virus eller bakterier. Hvis du har psoriasis, men T-cellene angriper friske hudceller ved en feil som om å helbrede et sår eller å bekjempe en infeksjon. " Dette fører til utvidelse av blodkar i huden og en økning i antall hvite blodceller. Dette fører til at produksjonen av sunn hud celler, og T-celler. Som et resultat av de nye hudceller flytte til det øverste laget for raskt og døde hudceller bygge opp i tykke flekker på huden, som de ikke kan skyves ut raskt nok. Behandlingen må gis for å stoppe dette problemet.

Infeksjoner

Enhver form for infeksjon vil føre til at immunsystemet til å jobbe hardere og raskere. Det har vært spekulert i at alvorlige infeksjoner, for eksempel strep hals, kan føre til at immunsystemet til å begynne å jobbe for hardt. Hvis immunforsvaret blir overarbeidet, kan T-celle produksjon svikte og forårsake Pustular Psoriasis. Enhver form for infeksjon kunne utløse denne reaksjon, så er det viktig å behandle alle infeksjoner så snart som mulig.

Skin Injury

Alle hud skade kan også utløse Pustular Psoriasis. Når som helst huden er skadet, produserer immunsystemet T-celler til å drepe av eventuelle infeksjoner og hvite blodceller til å reparere eventuelle skader på kroppen. Det er en endring som en alvorlig eller ubehandlet sår kan føre til at immunsystemet til å jobbe for hardt, og kunne utløse funksjonsfeil T-celler.

Narkotika

Noen stoffer har vært knyttet til Pustular Psoriasis. Bruk og seponering av systemiske steroider har vært knyttet til Pustular Psoriasis. Smerte medisiner ved hjelp beregner har ofte vist seg å være en trigger, som har jod, litium, penicillin og kalsipotriol. Hvis du tar noen av disse legemidlene, se etter tegn på Pustular Psoriasis.

Graviditet

Graviditet er en overraskende trigger av Pustular Psoriasis. Under graviditet, går en kvinnes kropp gjennom mange komplekse og vanskelige endringer. Hormoner og andre kjemikalier endre raskt. Ikke bare det, men en ny levende organisme begynner å vokse hos moren. Kroppen behandler ikke barnet som en invaderende livsform, men alle disse endringene i kroppen kan føre til immunsystemet forvirring og funksjonssvikt. Hvis gravid, være skeptisk til muligheten for denne tilstanden.

Sollys

Strålingen i sollys er beryktet for å forårsake mange problemer i huden, inkludert hudkreft. Pustuløs psoriasis er et annet problem. Strålingen fra sollys kan føre til at T-cellene til å endre seg i en ikke-cancerøs måte. De blir forvirret, feil og begynner å angripe huden. Sørg alltid for å ha sterk solkrem når de utsettes for solen i lange perioder av gangen, spesielt hvis du er utsatt for hudproblemer.

Stress

Stress er et stort problem i samfunnet og fører til mange helseproblemer. Pustular Psoriasis er en av dem. Stress fører til at kroppen reagerer på mange forskjellige måter. Kroppen er ikke fullt utstyrt for å håndtere begrepet stress som det er for det meste et psykologisk problem. Smerter og plager, utmattelse og angst knyttet til stress ofte ikke gir mening til immunsystemet, som kroppen ikke er skadet på noen måte at den kan finne. I denne forvirring og frustrasjon kroppen vil ofte begynne å angripe huden.