Digidexo.com

Hvordan hjelpe veteraner med Agent Orange Problemer

Hvordan hjelpe veteraner med Agent Orange Problemer


Under Vietnam-krigen, USAs militære benyttet en rekke avløvingsmidler og ugressmidler for å redusere tettheten av jungelen løvverk i kampområdet. Som et resultat av amerikanske tjenesten medlemmer som tjenestegjør i de målrettede områder mottatt eksponering mot disse skadelige kjemikalier og led bivirkninger. I dag, en myriade av ressurser og informasjon forblir tilgjengelig for berørte borgere og familiemedlemmer som ønsker å hjelpe veteraner utsatt for skadelig defoliant Agent Orange.

Bruksanvisning

Ring eller besøk det lokale VA-kontoret for å samle informasjon om dagens politikk, bulletiner og medisinske behandlinger tilgjengelig til Vietnam-epoken veteraner som lider av eksponering for Agent Orange. Bli med en offisiell adresseliste eller delta på en lokal VA-sponset møte angående nye funn på Agent Orange eksponering og relaterte behandling.

Ring eller besøk en veteraner serviceorganisasjon, som for eksempel Veterans of Foreign Wars eller American Legion, for å snakke med mulige lider av Agent Orange eksponering. I tillegg ber organisasjonene sentrale ledere og registrerte veteraner for informasjon om den amerikanske regjeringens retningslinjer og prosedyrer vedrørende Vietnam-epoken tjenesten medlemmer.

Gjennomføre en poster søk. Fordi mange Vietnam-epoken veteraner lider de langsiktige effekter av eksponering for et stridsmiljø, forblir forsvarlig medisinsk journalføring en skremmende oppgave for mange. Med hensyn til personvern og informasjonssikkerhet, tilbud om å spore opp tapte eller manglende medisinsk behandling poster, samtidig som det gir informasjon om lokale VA post traumatisk stress syndrom tjenester. Starte et søk etter manglende medisinske poster ved å kontakte den føderale regjeringens National Archives tjeneste eller National Records Office.

Besøk sykehus-bundet lider av Agent Orange eksponering for å gi ansikt til ansikt komfort og støtte. I tillegg gir brukte bøker eller blader for vente eller salongområder av en service VA klinikken, mens frivillig for pasienttransportoppgaver for Veterans Hospital.