Digidexo.com

åreknuter sykling

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Dårlig sirkulasjon bidrar til dannelsen av åreknuter. Folk som sitter eller står i lange perioder av gangen for eksempel frisører, detaljhandel og fabrikkarbeidere og de som sitter foran en datamaskin hele dagen har høy risiko for åreknuter. Det er anslått at femti prosent av voksne amerikanere har minst noen åreknuter. Kvinner har en tendens til å bli påvirket mer enn menn. Det er noen enkle rutiner som kan forbedre sirkulasjonen og leksjon symptomer på åreknuter.

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Flytt ofte å øke blodsirkulasjonen gjennom hele arbeids-dagen. Hvis jobben din krever at du stå eller sitte i lange perioder av gangen, stå opp og gå rundt minst en gang per time. Hev bena i 20 minutter hver dag på et nivå over ditt hjerte til symptomer leksjon forårsaket av åreknuter.

Bruk elastiske strømper for å støtte åreknuter og hindre hevelse. Elastiske strømper er tilgjengelige i forskjellige trykkstyrker på medisinsk forsyne butikkene og blir ofte bestilt og montert per resept. Bruke løstsittende klær for ikke å begrense blodstrømmen.

Spis rikelig med kostfiber for å holde kolon ren og forhindre forstoppelse. Kronisk forstoppelse kan bidra til åreknuter.

Bruk urter for å forbedre sirkulasjonen. Slakter kost, ginkgo biloba, gotu kola og hagtorn bær er kjent for å bedre blodsirkulasjonen.

Unngå mat som fremmer vannretensjon, hevelse eller dannelse av slim i kroppen, for eksempel animalsk protein, bearbeidet og raffinert mat, sukker, ost, peanøtter, iskrem, stekt mat, tobakk, alkohol og salt.

Spis en diett rik på frisk frukt og grønnsaker og lite fett og raffinerte karbohydrater. Inkluder hvitløk, ingefær, løk og ananas. Spis bjørnebær og kirsebær for å hindre fremtidige åreknuter og lette symptomer.

•  Få regelmessig, moderat mosjon og opprettholde en sunn vekt. Turgåing, svømming og sykling alt fremme god sirkulasjon.

Holistisk behandling for åreknuter

Holistiske behandlinger ta omsorgen for hele mennesket; de integrere komplementær behandling med konvensjonell medisin for å fremme optimal helse. Helhetlig behandling er tilgjengelig for de med åreknuter.

Definisjon

Åreknuter er hovne årer som buler under huden. Ventiler i venene holde blodet fra sikkerhetskopiering, men når disse ventilene bli skadet, blod bassenger i venene og årsaker svulmende.

Homeopatiske Remedy

Dr. Larry Altshuler anbefaler homeopatisk middel kjent som Pulsatilla, som tilbyr langsiktig lindring av symptomer som hevelse i ben, hud betennelse og smerter i leggene (Referanse 1).

Urte kosttilskudd

Dr. Altshuler anbefaler flere urte ekstrakter som er effektive i å forbedre strukturen, tone og funksjon av årer. Disse inkluderer grapefrukt, furubark, hestekastanje, gotu kola, blåbær med flavonoider og bromelain (Referanse 1).

Kosthold og trening

Den primære disponerende faktor for åreknuter er fedme; vektkontroll, som inkluderer en høy-fiber diett er nødvendig. Også anbefalt er aerobic øvelser som sykling og gåing, som kontrakt leggmusklene, klem årer og presse blod opp bena.

Kirurgi

Kirurgiske alternativer er tilgjengelige hvis venene er smertelig hovne. Den vanligste operasjonen bruker en høy-energi laser; en annen type operasjon er kjent som vene-stripping.

Naturlig måte å fjerne åreknuter

Naturlig måte å fjerne åreknuter


Ifølge University of Maryland Medical Center, oppstår åreknuter oftest i bena, og vener i bena ofte nødt til å jobbe mot tyngdekraften for å gå tilbake blod fra bena tilbake til hjertet. Vener har lite ventiler som bidrar til å flytte blodet oppover, og noen ganger ventilene i disse årene mislykkes og de glatte musklene i vein vegger svekkes, noe som resulterer i forstørret årer som sveller. Kirurgiske alternativer er tilgjengelige for å behandle mindre åreknuter. Oppsøk lege hvis blødningen utvikler eller hvis sår dannes på huden over en varicose blodåre.

Herbal rettsmidler

Flere urte rettsmidler er tilgjengelige for å hjelpe behandle åreknuter. Slakter kosten er en urt som inneholder stoffer som kalles ruscogenins som kan hjelpe til å redusere hevelse og innsnevring av vein vegger. Ifølge Wright State University, de ruscogenins i Butcher kost aktiverer alfa-reseptorene i musklene i vein vegger som resulterer i økt muskelspenning. The University of Maryland Medical Center anbefaler å ta 100 mg peroralt av slakter kosten tre ganger hver dag for å bidra til å redusere betennelse i åreknuter. Eller, bruke en varm komprimere knust Butcher kost direkte til det berørte området av benet. Johannesurt er tilgjengelig i oljer, salver og kremer som kan gnis direkte på den berørte beinet, ifølge Holistisk Online nettside. Et annet eksternt program for å bidra til å redusere størrelsen og utseendet på åreknuter er den snerpende trollhassel. The University of Maryland anbefaler en kald komprimere av trollhassel for å lindre smertefulle åreknuter.

Kosthold og kosttilskudd

Spise et sunt, velbalansert kosthold og tar vitamin og mineraltilskudd kan også bidra til å redusere synligheten av åreknuter. Den Holistisk Online hjemmeside antyder at vitamin A, eller beta karoten, kan bidra til å helbrede sår forbundet med åreknuter, og anbefaler også forbruker en tablett av vitamin B-komplekset lagt til en spiseskje ølgjær en gang hver dag for å opprettholde sterke blod fartøy vegger i hele kroppen. Vitamin C er gunstig når det tas oralt på daglig basis for å bidra til å fremme sunn sirkulasjon og styrke veggene i blodårene. Den Medexpress nettstedet nevner at bioflavonoid rutin er også nyttig for å håndtere åreknuter, og finnes i matvarer som aprikoser, bær, kirsebær og sitrusfrukter. Holistisk Online anbefaler at de som har synlige åreknuter bør unngå alkohol, stekt mat, sukker, salt, ost, iskrem og all bearbeidet mat. Konsumere rikelig med fiber-rik hele korn samt ferske økologisk frukt og grønnsaker. Bytt ut rødt kjøtt med fisk og hold deg til lavere fett måltider.

Trening

Mild til moderat trening er gunstig for å styrke veggene i blodårene og redusere synligheten av åreknuter. Sykling, golf, dans, svømming eller gå tre ganger hver uke kan vise seg nyttig for å forebygge eller dempe utviklingen av åreknuter. WebMD.com antyder turgåing, svømming og sykling for å bedre blodsirkulasjonen uten å øke presset på den allerede svekkede varicose vein vegger. I tillegg, mosjon alos kan hjelpe til med vekttap fordi fedme er en medvirkende faktor til åreknuter. Robin Parks of WebMD anbefaler bor borte fra high-impact aktiviteter som hopping og kjører øvelser. Personer med åreknuter kan utføre enkle tøyningsøvelser hele dagen for å bidra til å forbedre åreknuter; kalv strekninger, sto på tå, og roterende føtter og ankler kan forbedre sirkulasjonen, styrke blodåre vegger og redusere synligheten av åreknuter.

Naturlige måter å redusere åreknuter og Spider årer

Mange mennesker lider av årer som har blitt hoven og vridd, redusere blodsirkulasjonen. Disse røde eller blå årer ser ut som edderkopp webbing under huden, og synes det meste på beina, men kunne dukke opp hvor som helst på kroppen. Vene abnormiteter som edderkopp og åreknuter kan behandles med naturlig rettsmidler hjemme for å bidra til å redusere smerte og ubehag.

Compression Sokker

En av de første metodene for at-home behandling for åreknuter og edderkopp årer for å redusere hevelse og ubehag på beina kan være bruk av kompresjonsstrømper. Disse sokkene er tilgjengelig på mange klesbutikker, og kommer i mange forskjellige stiler og farger. Kompresjonsstrømper er støtte sokker, eller til og med slange, klemmer på bena hele dagen for å bedre blodsirkulasjonen. For enda sterkere komprimering sokker, kan en resept fra en lege foreskrevet for å hjelpe mennesker med alvorlige tilfeller av hovne åreknuter.

Urte kosttilskudd

Bruk av urter og vitaminer for å behandle mindre helseproblemer hjemme har eksplodert de siste årene. Vitamin C og E har blitt brukt til å behandle hevelse av edderkopp og åreknuter, mens en diett som er lav i salt og høy i sukker kan også bidra til å redusere blodåre hevelse. Fiber kan også styrke blodåre vegger, noe som letter presset på venene. Fjerne eller redusere forbruket av høye animalske proteiner og stivelsesholdige matvarer mange også hjelpe vein hevelse, og muligens stoppe flere åreknuter fra forming.

Exercize

Dårlig sirkulasjon i beina kan være forårsaket av mangel på riktig trening, og begrensning av bevegelse. Turgåing, sykling og løping er tre måter å forbedre blodsirkulasjonen i edderkopp og åreknuter, og kan også forbedre utseendet på de hovne årer. Selv daglige korte turer, iført vide klær i det berørte området, og iført lave hæl sko kan gi lindring til venene. Å miste vekt ved å forbedre ditt kosthold og trening kan bidra til å forhindre ytterligere hevelse i venene.

Massasje

Massasje kan være gunstig for blodsirkulasjonen i åreknuter og edderkopp årer. Massasje for å lette varicose vein smerter og hevelse kan enten utføres av en profesjonell, en kjær eller til og med av en som lider av hovne årer. Daglig massasje til det berørte området kan over tid i stor grad redusere forekomsten av åreknuter, og massasje kan bli redusert til ukentlige eller månedlige behandlinger for å holde flere edderkopp eller åreknuter fra forming.

Slik Spot Tegn åreknuter

Slik Spot Tegn åreknuter


Åreknuter er knyttede, forstørret årer som vanligvis finnes i ben og føtter. Årsaken til tilstanden er den kombinerte effekten av blodårer som har mistet elastisitet og svake ventiler som tillater blod å samle bakover. Resultatet er et forstørret, blått utseende vene. De fleste mennesker opplever noen varicose vein symptomer, og andre forblir asymptomatiske.

Slik Spot Tegn åreknuter

•  Finn ut om verkende følelse og tyngde i bena, særlig etter sittende eller stående, er tidlige tegn på åreknuter. Du kan også føle en brennende eller bankende og kramper eller hevelse i nedre ekstremiteter.

Merknad om du har synlig forstørret, blå årer. De kan se vridd og tau-lignende og ofte klør. De kan vises engorged mens du står og deretter avta når du sitte eller ligge.

Observer anklene for brun misfarging av huden hvis du har andre varicose vein symptomer. Dette er en indikasjon på venøs stase og kan føre til eksem og fortykkelse av vevet rundt åreknuter, som til slutt kan føre til dårlig healing og ytterligere skade vev.

Vurdere noen av årsakene til åreknuter, som for eksempel høy alder, jobber som krever stående i lange perioder av gangen, fedme, arvelighet, iført trange klær, hormonbehandling, graviditet og skade på blodårene. Hvis du har noen av disse risikofaktorene, kan du utvikle åreknuter.

Hint

 • Hvis du mistenker at du har åreknuter, ta kontakt med din lege for teatment og anbefalinger om hvordan å hindre dem fra forverring.
 • Hvis du har en varicose vein diagnose, varsle din lege hvis tilstanden forverres, eller hvis du opplever plutselig smerte eller hevelse i det berørte beinet.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

En vene formål er å ta blod tilbake til hjertet for mer oksygen. Når ventiler i årer slutter å fungere som den skal, har de ikke hindre blodet i å renne baklengs inn i arteriene. Dette skaper forstørrede, svulmende blodårer som kan føre til hevelse, leg sår, kløe, leggkramper og tyngde i beinet. De fleste åreknuter ikke utgjør en alvorlig trussel og kan bli tatt vare på med enkle hjem tiltak.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

•  Forbedre vevsoksygenering med Koenzym Q10. Det forbedrer immunforsvaret, og når det tas i kombinasjon med Coenzyme A, det støtte immunsystemets avgiftning av mange farlige stoffer. For Koenzym Q10, ta 100 mg daglig (for voksne). Følg anvisningene på etiketten for Koenzym A (se Ressurser nedenfor).

Hjelp til å utvikle bedre utnyttelse av oksygen i vev med DMG (dimetylglycin). En vanlig voksen dose er 50 mg tre ganger daglig.

•  Legg essensielle fettsyrer i dietten som bidrar til å holde blodårene myk og ettergivende. Vanlige EFAs er linfrøolje og fiskeolje, og mange EFAs kommer i tillegg form.

Ta vitamin C med bioflavanoids. Det reduserer blodpropp tendenser og bidrar til å opprettholde styrken av blodkar. Ta mellom 3000 og 6000 mg daglig av vitamin C, 100 mg daglig av bioflavanoid kompleks og 50 mg av rutin tre ganger daglig.

Hold kolon ren og flytte næringsstoffer riktig ved å legge fiber som psyllium husk, malte linfrø eller gjennom å spise rikelig med rå frukt og grønnsaker på en daglig basis.

Hint

 • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, ta kontakt med apoteket for mulige interaksjoner med kosttilskudd.

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

Åreknuter blitt større og skjemmende for en rekke årsaker, inkludert graviditet og bare å bli eldre. Kirurgi kan være et alternativ for utbedring av årer, men folk flest trenger ikke å gå til denne ekstreme. Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle livsstil justeringer hjelpe bli kvitt åreknuter (se Ressurser).

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

En miste litt vekt, under oppsyn av legen din, hvis du er overvektig. Jo mer vekt du bærer rundt, jo mer press du legger på venene i bena.

Forbedre sirkulasjonen i bena. Dette kan gjøres ved daglig mosjon - selv bare å få opp å gå rundt på kontoret hver halve time eller så kan være gunstig. Prøv å ikke krysse bena når du sitter å holde presset ut av dine åreknuter.

Prop bena opp når du kan, enten på flere puter eller på en fotskammel. Høyden er både en behandling og et forebyggende tiltak for åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper eller strømpebukse for å bli kvitt dine åreknuter uten å ty til kirurgiske prosedyrer. Fasthet i strømper komprimere forstørret årer og bidrar til å øke blodtilførselen til nedre ekstremiteter. Mange drugstores bære komprimering produkter i varierende styrke.

Be legen om å utføre sclerotherapy på dine åreknuter. Denne fremgangsmåten er en minimal invasiv prosedyre som medikamenter injiseres i problem årer, noe som gjør dem tett. Sclerotherapy kan gjøres rett i legens kontor.

Hint

 • Hvis du trenger kirurgi for å reparere dine åreknuter, spør legen din om dine muligheter. Laserkirurgi kan ofte gjøres i stedet for en åpen kirurgi.

Hva er behandlingen for åreknuter?

En åreknute er en blodåre som er forstørret og knudrete. Dette kan skje nesten hvor som helst i eller på kroppen. Men de som oftest er funnet på bein og føtter, hvor de blir referert til som åreknuter. For folk flest, åreknuter er et kosmetisk problem, men noen pasienter opplever ubehag og smerte. Flere behandlingsmetoder er tilgjengelig for åreknuter, og for de fleste pasientene, disse behandlingene er vellykket og gjenopprette er enkelt.

Støttestrømper

Kompresjonsstrømper er vanligvis det første nivået av åreknute behandling. Når slitt hele dagen, disse strømpene hjelpe muskler og årer flytte blodet mer effektivt. Dette kan bidra til å redusere eksisterende åreknuter og hindre nye. Disse strømpene kommer i en rekke farger og styrker. En lege vil bidra til å passe til en pasient for den korrekte grad av tetthet og trykk.

Skleroterapi

Under denne prosedyren, er en løsning injiseres i åreknuter. Thes løsningen vil arr åreknuter, noe som fører dem til å lukke. I løpet av noen uker, bør de åreknuter visne; noen årer kan trenge å bli behandlet mer enn en gang.

Laser Surgery

Denne fremgangsmåten kan brukes til å stenge av små åreknuter. En laser anvendes for å skyte sterke lysutbrudd på det berørte vene. Etterpå, åreknute sakte blekner og forsvinner. Noen pasienter kan ha behov for å ha denne prosedyren gjentas.

Kateter pasning Prosedyre

I løpet av denne prosedyren, er et kateter (tynne rør) settes inn i en åreknute og spissen av kateteret blir så oppvarmet. Varmen fører til venen til å kollapse og forsegle stengt; kateteret er langsomt og forsiktig fjernet. Denne prosedyren er vanligvis brukes til å behandle store åreknuter.

Vein Stripping og ambulerende phlebectomy

Under vene stripping, er små snitt laget for å fjerne lange årer. Denne behandlingen vil helt eliminere åreknute. Under ambulerende phlebectomy, er små punkteringer gjort for å fjerne og eliminere mindre åreknuter. Disse prosedyrene må ikke avbryte blodstrømmen, fordi venene som er dypere i beinet ta vare på de fleste av blodstrøm.

Endoskopisk Vein Surgery

Denne behandlingsmetode er reservert for alvorlige åreknuter, spesielt de som er ledsaget av leggsår. I løpet av denne fremgangsmåten, anvender en lege et lite kamera settes inn i benet for å se og stenge av åreknuter. Når lukket, er åreknuter fjernet gjennom små snitt.

Heat Closure Behandling for åreknuter

Åreknuter er hovne, overfladiske vener som har mistet sin evne til å effektivt flytte oksygenfattige blod fra kroppen tilbake til hjertet. Varmelukke behandling er en metode for å reparere disse årer.

Fakta

Ifølge Society for Vascular Surgery, åreknuter oppstår når veggene i årer er svekket eller når ventiler inne årer ikke klarer å hindre blodet fra unormalt reversere sin flyt.

Heat nedleggelse Basics

Heat nedleggelse bruker laser eller radiofrekvens energi til å lukke og ødelegge åreknuter fra innsiden. Fremgangsmåten er også kjent som endovenous laserablasjon eller radiofrekvent.

Begynnelsen av behandlingen

Ved begynnelsen av ablasjon, leger sette inn et hult rør kalt et kateter inn i den påvirkede vene. Ved hjelp av ultralydbilder, henvise de kateteret til behandlingsstedet.

Lukke Vein

Når kateteret er på plass, blir laser fibre eller en radiofrekvens-elektrode føres gjennom dens indre. På behandlingsstedet, disse enhetene genererer betydelig varme, tvinger det berørte venen for å lukke og stoppe dens strømning av blod.

Betraktninger

Varicose vein varmebehandling tar omtrent en time og er ofte gjort på poliklinisk basis. I noen tilfeller kan et sykehusopphold være nødvendig.

Alternativ behandling for åreknuter

Åreknuter - forstørret, lilla årer - oppstår oftest i bena og føttene. Mens de er noe mer enn et kosmetisk problem for noen mennesker, kan de være smertefullt og føre til problemer med blodsirkulasjonen. Legen kan anbefale komprimering sokker eller kirurgi for problemet. Alternative behandlinger kan også hjelpe.

Livsstilsendringer

Noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei i behandling og forebygging av åreknuter. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å få rikelig med mosjon. Ved å flytte bena, gjør du det lettere for blodet å sirkulere, og å miste vekt vil ta presset av dine vener. En annen måte å forebygge åreknuter er å være forsiktig med å gå med trange klær som skjærer sirkulasjon.

Legs

Omsorg for bena er en annen god måte å redusere smerte og andre symptomer på åreknuter. Forsøke å forbedre sirkulasjonen er nøkkelen. For eksempel, heve bena et par ganger om dagen, enten det er ved å plassere dem mot en vegg eller gjør enkle løfte øvelser, forbedrer blodsirkulasjonen. Du bør også unngå å sitte eller stå for lenge. Som en generell regel, flytte eller endre posisjoner etter 30 minutter av sittende eller stående. Til slutt, ikke sitte med bena krysset, så som stenger sirkulasjonen.

Horse Chestnut Seed Extract

Ifølge Mayo Clinic, kan hestekastanje frø ekstrakt være nyttig, fordi det kan lette kronisk venøs insuffisiens. Denne tilstanden har vært knyttet til åreknuter. Venene har problemer med å få blodet tilbake til hjertet. Hestekastanje frø ekstrakt har egenskaper som kan roe hevelse og redusere smerte forbundet med åreknuter. Som med alle andre alternativ behandling, er det viktig å snakke med legen din før du prøver det.

Hva er åreknuter av milten?

Hva er åreknuter av milten?


Åreknuter eller varicer er unormalt oppblåst årer oftest funnet i mage, tarm og spiserør. Varicer kan også forekomme i miltvenen og i venene i en del av milten kalt milt hilum, som ligger på overflaten av milten hvor milt vene og arterie er satt inn i milten. Venstre ubehandlet, kan de blø kraftig, noe som kan være farlig hvis ikke forvaltes riktig.

Spleen

Milten er et lite organ i øvre venstre side av magen i mellom magen og mellomgulvet. Det er ansvarlig for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner. Den miltvenen returnerer blod fra milt, mage og bukspyttkjertel, til leveren via portvenen. Den portvenen forbinder tarm, mage og milt til leveren og transporterer en stor mengde blod fra disse organene til leveren.

Forekomst

Ifølge Sono World, åreknuter av milten er kroppens måte å kompensere for høyt blodtrykk i portvenen, portal hypertensjon. En stor mengde blod føres gjennom portvenen, slik at eventuelle blokkeringer i det hele tatt i leveren er bundet til å føre til en tilbake-strømning, og en økning i trykket, i henhold til Merck håndbøker. Det kan også være en tilsvarende forstørrelse av milten fulgt av åreknuter i venene mellom milten og mage fører til en utvikling av esophageal varicer på et senere stadium.

Årsaker til portal hypertensjon

Den primære årsaken til portal hypertensjon er skrumplever, leversykdom. Andre betingelser som resulterer i skade og blokkeringer i leveren kan også føre til portal hypertensjon som så kan føre til utvikling av åreknuter i milt, tarmer og spiserøret. Portal hypertensjon kan også være forårsaket av blokkeringer i miltvenen eller portalvenen, på grunn av en tumor eller blodpropp.

Regjerings Retningslinjer for behandling

Hensikten med behandlingen av varicer er å forhindre livstruende blødning. US regjeringen retningslinjer for forebygging av variceal blødning anbefaler at hvis du er diagnostisert med åreknuter, bør du behandles med legemidler, som arbeidet ved å senke blodtrykket i portalen blodåre, for å hindre dem fra blødning, ifølge National Guideline Clearinghouse.

Andre behandlinger

Andre behandlinger inkluderer skleroterapi, injisere en løsning i varicer å gjøre dem krympe; kirurgiske ligation, for å kvele de varicer med band hindre blødning gjort kirurgisk; og injisering av et spesielt stoff i løpet av endoskopi for å redusere trykket i varicer.

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Åreknuter er hevet knops hovne blå eller lilla årer som viser gjennom huden. De ser ubehagelig og ofte smertefulle. De dannes når ventilene i venene mister sin elastisitet og ballong-lignende lommer utvikle seg i vein vegger. Lommene felle blod og forårsake betennelse og kan føre til mindre klumper. Åreknuter oppstår oftest i bena selv om de kan forekomme i armene også. Anslagsvis 24 millioner amerikanere lider av åreknuter.

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Tenk hydroterapi som et verdifullt alternativ for behandling av åreknuter. En studie utført ved Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering, Universitetet i Wien, viste at hydroterapi er effektiv og kan lindre smerten fra hovne vener og bedre gangfunksjon. Det er også praktisk fordi du kan bruke hydroterapi i komforten av ditt eget hjem ganske trygt.

Prøv vekslende varme og kalde bad for å stimulere blodsirkulasjonen i bena. Hydroterapi bruker kroppens reaksjon på varme og kalde stimulans for å minske følsomhet for smerte, øke og forbedre sirkulasjonen og øke hormoner.

Bruk to plastbøtter høye nok til å suge bena opp til knærne. Fyll en med vann som er komfortabelt varmt å suge på i noen minutter.

Fyll den annen bøtte med den samme mengde kaldt vann.

Suge føttene og beina i varmt vann i ca tre minutter.

Suge føttene og beina i kaldt vann i ca 30 sekunder.

Gjenta tre ganger etterbehandling med en kald suge.

Bruk denne hydroterapi behandling en gang om dagen i minst en måned for å se positive resultater.

Hint

 • Hydroterapi kan også brukes til muskelsvakhet, balanse lidelser, diabetes og andre sykdommer som svekker sirkulasjon, kramper, premenstruelt syndrom, artritt, ryggsmerte, muskelskader og bløtdelsskader.
 • Hvis du lider av diabetes, bruk varmt, ikke varmt vann.
 • Se din helse utøveren hvis:
 • åreknuter bli smertefullt.
 • Du merker røde klumper i venene som ikke reduserer i størrelse når du løfter beina.
 • Du har åreknuter rundt anklene dine som brast og begynner å blø.
 • Eldre mennesker og små barn kan være utsatt for utmattelse fra for mye varme og bør unngå lange varme behandlinger.

Calorie Sykling Diet

Calorie sykling, eller kalori sikk eller skiftende, er en diett regime bygget på premisset om at det å holde kroppens stoffskifte gjette om kaloriinntaket er en vellykket måte å miste vekt. Fordi metabolismen når aldri en tilstand av homeostase, eller stabilitet, er det tvang fortsette å gjette på kaloriinntaket, og som et resultat, forblir det brummer. Denne tilstanden brenner fett. En kalori sykling diett angivelig holder kroppen fra å tilpasse seg enhver viss mengde kalorier.

Strategi

Til å begynne en kalori sykling diett, må du finne ut ditt daglige kaloribehov for vekttap. Dette er basert på din alder, vekt, kjønn og høyde.

For menn, kan du bruke følgende formel for å bestemme din basal metabolic rate (BMR):

66 + 12.7 Høyde (i inches) + 6.23 Vekt (i pounds) - 6.76 * alder

For kvinner, fullføre denne formelen:

655 + 4.7 Høyde (i inches) + 4,35 Vekt (i pounds) - 4.7 * alder

Multiplisere det totale av det tilsvarende tallet under i henhold til aktivitetsnivå.

Stillesittende: 1.2
Noe aktiv: 1.375
Aktiv: 1,55
Svært aktiv: 1.725

For eksempel er formelen resultat for en 6 meter høy, noe aktiv 35-år gammel mann som veier £ 150 2600.

Du må være villig til å gjøre litt planlegging med kostholdet ditt. Calorie sykling dreier seg om hva slags kalorier du spiser, så vel som mengden kalorier du spiser. Når du finner ut ditt daglige kaloribehov, bland deg disse tallene opp litt. Ideen er å aldri spise samme mengde kalorier to dager på rad.

Prinsipper

Det finnes forskjellige versjoner av denne dietten i at noen instruerer deg til å spise ditt daglige kalori beløpet to dager på rad, så spiser et par hundre kalorier mer neste dag. Deretter 2 dager "på" og neste dag "av". Andre dietter anbefaler lengre dager "på." Elisabeth Wilson, forfatter av "Boost Your Energy: Feel Great, gjøre mer, og gå ned i apati," hevder at du bør spise din bestemt mengde kalorier per dag for 4 eller 5 dager på rad, og neste dag spiser et par hundre kalorier mer. Gå deretter tilbake til din bestemt nummer for 4 eller 5 dager, og spise mer kalorier neste dag, gjentar syklusen.

En annen versjon av denne dietten anbefaler at du spiser samme mengde kalorier to dager på rad. Jeremy likness, forfatter av "miste fett, ikke pakten: En Transformation Guide," forklarer, "I stedet for å forbruke 1500 kalorier per dag, spiser du 1000 kalorier en dag og 2000 kalorier neste dag." På slike regimer, har legemet aldri en mulighet til å tilpasse seg en hvilken som helst bestemt mengde kalorier.

Resultater

Wilson skriver at kalori sykling "fungerer på prinsippet om at ved å blande opp din kalori teller, forblir din metabolic rate på sine tær, også, så å si din metabolic rate faller ikke så du gå ned i vekt;. Faktisk omdreininger den opp . " Likness enig, og legger til "Selv om du ikke brenne fett og bygge muskler på nøyaktig samme tid, sikk lar deg brenne fett og bygge muskler i mini-sykluser. På slutten, vil du slippe vekt, bygge muskler, og fordi din organ aldri tilpasset, har fortsatt en sterk metabolisme. "

Calorie Sykling for Weight Loss

Calorie sykling, også kjent som "kalori sikk-zagging" eller "kalori skiftende," er en slanking strategi for å forebygge metabolsk nedgangen skyldes en kalori underskudd, som er å ta inn færre kalorier enn nødvendig for å fungere. Mens slutt fett tap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, noen fitness fagfolk vurdere kalori sykling å være gunstig for sine kunder.

Metabolisme og kosten

Ifølge Tom Venuto, personlig trener og forfatter av "The Body Fat Solution", når tidlige mennesker møtte en hungersnød, ville kroppen bremse metabolisme til en gjennomgang for å bevare energi og holde seg i live. Kroppen har ikke forandret seg. Når folk legger seg på et kaloriunderskudd, vil kroppen tror det er i en hungersnød og langsom metabolisme, som fører til treg vekttap og til og med tap av muskelmasse istedenfor fett. Hvor mye av et underskudd en person kan være i før dette skjer varierer. På samme tid, er den eneste måte å gå ned i vekt til å være i et kalori underskudd. For å balansere dette, kommer begrepet kalori sykling inn i bildet.

Calorie Sykling

Ifølge AnswerFitness.com, er det ingen klare regler for kalori sykling, bare et prinsipp: dieter vil ikke spise samme mengde kalorier hver dag. Dette kan være vekslende kaloriinntak hver dag, eller spise lavere kalorier for en viss tid og deretter, vanligvis for en kortere tidsperiode, "refeeding" på en høyere mengde kalorier. I teorien, dette "triks" metabolismen ved å implementere normale kalorier før kroppen innser det er i et underskudd og bremser ned.

Ifølge Leigh Peele, personlig trener og forfatter av "The Fat Loss Feilsøking," kalori sykling regulerer også hormoner. Hun mener at en vedvarende kaloriunderskudd forstyrrer hormonelle nivåer og at "refeeds" er nødvendig for å holde dem i sjakk.

Calorie sykling gir også den psykologiske fordelen av slik at dieter å fortsatt delta i sosiale arrangementer og unn deg en og annen godbit uten å klassifisere det som en "jukse".

Venuto går også kalori sykling i tandem med karbohydrat sykling, som er den samme prosessen brukes på karbohydrater. Høy-kalori dager sammenfaller med høy karbohydrat dager.

Hvordan Cycle

Calorie sykling er ikke satt i stein, men noen treningseksperter har ideer til den beste måten å sykle.

Venuto antyder tre dager med lavere kalorier etterfulgt av en dag av høyere kalorier. Mengden av kalorier vil variere avhengig av individuelle behov. I Venuto program, bør en kvinne som er forbruker 1400 kalorier på lave dager spiser 1800 kalorier om hennes høye dagen, mens en mann normalt forbruker 2400 kalorier bør spise 2700 kalorier.

Samtidig er det ingen fastsatt lov for hvordan du kalori syklus. Peele råder at den høye bør omvendt samsvarer med den lave. Hvis man er på et lavt underskudd, bør man også ha en høy høy kalori dag, for å regulere hormoner.

Du kan bo på et kalori-sykling plan på ubestemt tid. Mange fitness eksperter som Leigh Peele, men sier det er usunt å forbli i en langvarig underskudd, selv med refeeds. Ifølge henne, bør du bare bo i et underskudd lenge nok til å oppnå ønsket vekttap, bør du raskt tilbake til vedlikeholdsnivå.

Ernæring

Som vekttap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, ikke hva slags mat du spiser ikke teknisk rolle. Når du tar i noen kalorier, men gjør hver kalori teller for å demme opp for ernæringsmessige mangler og tretthet. Spis så mye ubehandlet, sunn mat som mulig.

Kyllingbryst, brokkoli og en liten søt potet, for eksempel foreta en godt balansert, svært næringsrikt måltid.

Selv ikke en unnskyldning for å dykke inn i en boks av Oreos, og tilbyr en høy-kalori dag litt plass til å nyte. For eksempel bruker de høyere kalorier mot en pastarett er en god måte å lette noe av stresset av slanking og regulere hormoner. En høy dag, ifølge Peele, forhindrer også metabolsk nedgang.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle


Å miste vekt raskere enn du visste mulig kan gjøres med bruk av en tredemølle eller sykle sykkel. Jo mer kalorier du kan brenne, jo flere pounds du vil miste. Selv om naturlige resultater ikke kan komme med raske øyeblikkelig tilfredsstillelse som alle ønsker, finnes det måter å gå ned i vekt raskere ved hjelp av en tredemølle, sykle eller andre cardio maskin på treningsstudio. Med bruk av intervalltrening, kan du sprenge flere kalorier per treningsøkt, samt få mest mulig ut av din svette og hardt arbeid.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Utfør intervalltrening rutiner på en tredemølle eller sykle. Intervalltrening består av veksling mellom korte perioder med intens trening og litt lengre spruter av resten.

Trening med intervalltrening ved å holde de korte utbrudd av intens trening mellom 15 og 30 sekunder. Bruk minst 30 sekunder til ett minutt for å utvinne og hvile.

Gjenta trinn 2 minst 5 ganger for en rask og effektiv cardio trening som vil brenne kalorier. Intervalltrening vil ikke bare hjelpe deg å slippe pounds, men din kardiovaskulær helse vil bedre også. Dessuten vil stoffskiftet øke med mer trening du gjør, så vil du forbrenne mer kalorier mens du er i ro også.

Alternative hvor lenge du gjør det "sprint" en del av arbeidet og "recovery" del av øvelsen. Du bør presse deg selv til å være andpusten, men ikke presse deg selv hvis du får ør eller svimmel.

Hint

 • Rådfør deg med en lege før du starter et treningsprogram, for å sikre at du er frisk nok. Intervalltrening er veldig intens.
 • Finn ut hva som er riktig for deg individuelt. Leie en personlig trener for en engangs økt for å sikre at du har taket på trening og utfører den riktig. Han kan også lage en personlig opplæringsplan for deg.

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?


Yohimbin hydroklorid (HCL) er en syntetisk form av den aktive bestanddel i Yohimbe bark-ekstrakt. Dette stoffet er antatt å hjelpe til med vekttap ved å stimulere sentralnervesystemet og økende fettsyremobilisering ved binding til og opprivende visse reseptorer som styrer frigivelse av fettsyrer. Mange kroppsbyggere og andre som er interessert i å miste fett og få muskelmasse ta Yohimbin HCL, ifølge Fit Flex hjemmeside.

Sykling

Yohimbin HCL kan brukes på ulike måter, bemerker Anabole Fitness hjemmeside. Den vanligste er å sykle på og av stoffet ved å ta det i tre til fire dager, og deretter stopper for én til to dager før du starter opp igjen, ifølge nettstedet. En av de store bivirkninger av Yohimbin HCL er vannretensjon. Ved å sykle på og av det, kan du minimere mengden vann beholdes.

Kontinuerlig bruk

Yohimbin HCL kan også tas hver dag. Men, advarer Anabole Fitness nettsted som dette kan resultere i betydelige vannretensjon som kan ta opptil to uker å spre, særlig blant personer som tar høye doser av Yohimbin HCL.

Dosering

Lite finnes i veien for doseringsveiledning for Yohimbin HCL. Anabole Fitness nettstedet understreker at doseringen er veldig individuelt, og foreslår at brukerne begynner med en liten dose og jobbe seg opp etter behov. For aktuelle programmer, tyder det starter med 20 og 40 miligrams gang om dagen og jobbe seg opp til 02:58 søknader daglig.

Nettstedet påpeker at noen folk også ta Yohimbin HCL muntlig, men anbefaler ikke dette. Yohimbin HCL selges i kapsler som kosttilskudd som vanligvis inneholder fem miligrams av stoffet. Supplere Direct, som selger et Yohimbin HCL produkt, anbefaler å ta en kapsel en til tre ganger daglig. Når du tar Yohimbin HCL muntlig, anbefaler IronMagazine bruker ca 1 milligram per 10 pounds av kroppsvekt per dag.

Betraktninger

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke vurdere eller godkjenne stoffer som selges som kosttilskudd, er det ingen garanti for renhet av et produkt som Yohimbin HCL. Det er også ulike bivirkninger forbundet med å ta Yohimbin HCL, selv når du sykler stoffet. Disse inkluderer angst, økt blodtrykk og søvnløshet, ifølge IronMagazine.

Carb sykling dietter

Carb sykling dietter


I de siste ti årene lav-karbohydrat dietter har fått økt troverdighet. Den grunnleggende ideen for disse diettene (første premiere av Dr. Atkins i sin 1972 boken "Dr. Atkins 'Diet Revolution"), er ikke at alle karbohydrater er dårlig, men at enkle karbohydrater som hvit ris, sukker, brød og pasta bør være unngås for å hindre blod-sukker problemer ("insulinresistens"), som kan føre til fedme, hjertesykdom, diabetes, etc. Atkins mente at komplekse karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn er fordøyd sakte og bidra til god helse og vekttap. Hans mest kontroversielle posisjon var at animalsk fett som egg, smør og rødt kjøtt er sunt.

Fedmeepidemien

Dr. Atkins returnert til scenen i 1992 med sin "Dr. Atkins 'New Diet Revolution." Mye hadde endret seg i de 20 årene siden hans første bok. Amerikanerne var forbruk lav-fett, høy-carb matvarer, men de pounds ble hope seg opp. Tretti millioner amerikanere har angivelig forsøkt Atkins diett, og mange faktisk har opplevd betydelig vekttap, uten skadelige effekter. Fedmeepidemien er pågående i Amerika: CDC rapporterer at dobbelt så mange amerikanere (59 millioner) var overvektige i 2000 enn da Atkins 'første bok dukket opp. I de senere årene har det vært en utflating effekt, men utbredelsen av diabetes øker kraftig.

Administrerende Karbohydrater

En av ulempene med low-carb diett er at kroppens stoffskifte hardnakket klamrer seg til sin vekt, justere seg hver gang det blir brukt til en viss mengde kalorier som forbrukes. På den tradisjonelle Atkins diett, de fleste kommer til et punkt der de ikke kan miste flere pounds. Dette har ført til en rekke ernæringsfysiologer og trenere som tyder justere karbohydratinntak hver noen dager for å lure kroppen.

Detaljer

Det grunnleggende konseptet av carb sykling er å spise lavkarbo for et visst antall dager, og deretter gå tilbake til å spise høyere carb i 1 til 2 dager (komplekse karbohydrater som bønner og helkorn), deretter tilbake til lavkarbo. Dietter kan være tre dager lav carb å en dag carb, fire dager lav carb å en dag carb, eller fem dager lav carb til to dager carb. Poenget er å lure kroppen ut av sult-modus, men brukerne får fordelene av en lav-karbo diett.

Mer forskning

Mer forskning åpenbart må gjøres på carb sykling. Ingen av de etablerte dietter populære i øyeblikket (Weight Watchers, Atkins, The Zone, South Beach, Paleo) adresse carb sykling i deres litteratur. Det synes å være mer av en ord-av-munnen fenomen. Informasjon der ute tyder på at carb sykling er noe å prøve når du har mistet det meste av vekten du trenger å miste. Det kan hjelpe deg å miste den siste sta vekt, slik at du kan møte dine vekttap og fitness mål. Ikke prøv det i starten av kostholdet ditt; du vil gjøre det bedre på en fast plan.

Hva er åreknuter?

Åreknuter er en vanlig lidelse som finnes i mange mennesker. I de fleste tilfeller er de bare et kosmetisk problem, der venene er skjemmende. I andre tilfeller, derimot, kan de øke helsemessige bekymringer, noen av dem alvorlig dersom symptomene er alvorlige nok. Det finnes en rekke behandlingstilbud for åreknuter, noen som kan gjøres hjemme eller på jobb, mens andre krever tjenester av en medisinsk faglig.

Årsak

Åreknuter er et resultat av en medisinsk tilstand som kalles venøs tilbakeløpskjøling, også kjent som venøs insuffisiens. Venøs tilbakeløp er en følge av dårlig sirkulasjon av blod som strømmer gjennom legemet, hvorved blod, i stedet for å strømme jevnt, bassenger i en blodåre. I USA alene, i det minste 25 millioner mennesker har venøs tilbakeløpskjøling.

Beliggenhet

Åreknuter oppstår vanligvis i bena, ankler og føtter, hvor det er mer press på en persons kropp Da beveger deg eller står. De kan, imidlertid, bli funnet hvor som helst i kroppen - armer, hender, halsen eller på baksiden.

Symptomer

Det er mange symptomer på åreknuter. Den vanligste er kosmetiske - en vene vil stikke ut fra huden og ta på en vridd utseende, blir misfarget i nyanser av blått eller lilla. Andre symptomer inkluderer en brennende eller kløe føler i plagede området, hoven underekstremiteter, smerter eller sterke smerter, og sår hud, som krever øyeblikkelig legehjelp hvis de dukker opp.

Hvem er i faresonen

Venøs refluks kan slå hvem, men noen mennesker er mer utsatt enn andre. Folk som må stå i lange perioder av gangen er mer sannsynlig å utvikle åreknuter. Tilstanden rammer også kvinner oftere enn menn, særlig kvinner som har gått gjennom minst ett svangerskap. Venøs reflux er også mer sannsynlig å være et problem som en person blir eldre eller om de er overvektige. For noen mennesker, er tilstanden arvelig. Hvis andre medlemmer av sin familie har åreknuter, har de en tendens til å utvikle dem også.

Behandling

Det er flere måter å selv behandler åreknuter. Trening, løse klær, kompresjonsstrømper, og holde bena hevet alle kan bidra til å forebygge eller bremse åreknuter. I tillegg er det best å være aktiv. Personer med jobber som krever lengre perioder med sitte bør stå opp og bevege seg minst hvert 30Y minutter eller så. Profesjonell medisinsk behandling av åreknuter inkluderer bruk av kjemikalier, varme eller lasere for å gjøre dem forsvinne. Behandling kan også ringe for å binde av en varicose blodåre, eller stripping og fjerner den. Noen som har bekymringer om åreknuter bør konsultere lege før du starter en selvbehandlingsopplegg.

Sykling & Back Pain

Sykling & Back Pain


Avhengig av situasjonen, kan sykling bidra til å redusere eksisterende ryggsmerter eller forverre den. Sykling er en lav-effekt idrett som ikke legger risting stress på kroppen som løping gjør. Selv om det er anbefalt for noen håndtering av ryggsmerter, kan det være opprinnelsesstedet for smerte for andre.

Pain Management Solution

Sykling er anbefalt for de som lider av ryggsmerter. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler 20 til 30 minutter av ridning en stasjonær sykkel for å opprettholde aerobic aktivitet. Det er viktig å holde ryggraden i en nøytral posisjon gjennom trening for å stabilisere kjernemuskulaturen i mage og korsrygg.

Syklister

Syklister kan sykle for miles per dag på veier eller stier. Sykluser som ikke er montert på riktig måte eller dårlig holdning som følge av tretthet kan føre til nakke og ryggsmerter i syklist. Mange ryggskader i syklister er et resultat av repeterende submaksimal belastning på grunn av omfattende fleksjon for lengre perioder. Når du sykler, er baksiden den viktigste muskelgruppen genererer strøm. Feilaktig bekkenet eller feil rammetilpassing steder ekstra stress på korsryggen.

Fordeler

Det er mange fordeler med å sykling du kan nyte. Den første er å nyte en aerobic sport som bidrar til å holde din generelle helse i orden. I tillegg hjelper det å bygge underkroppen styrke. Sporten regnes som en lav-effekt idrett fordi kroppen din ikke er i stadig spretter og treffer bakken. For de som lider av smerter i korsryggen, bidrar det til redusert ytterligere forverring av smertene sentrum.

Betraktninger

De som bruker sykling som alternativ treningsform må sørge for at de bruker en sykkel eller stasjonær sykkel riktig. Dette betyr å ha sykkelen riktig montert med topprøret være riktig lengde. Terrengsykler er laget for å passe på en annen måte enn en landeveissykkel og kan påvirke ryggsmerter annerledes. Snakk med legen din før du starter en sykling diett og har sykkelen profesjonelt utstyrt for å redusere belastningen.

Fine Line

Det er en fin linje som du må vurdere når sykling og håndtere ryggsmerter. Om smertene ble generert fra ridning eller er fra en annen skade, må du lytte til ryggen og ikke overdrive ting. Hvis smertene øker, slutter å sykle umiddelbart. Rådfør deg med en ekspert om riktig form når man kjører, og konsentrere seg om å holde den. Husk at når du blir lei, kan skjemaet blir avslappet.

Hvordan å sykle med kneet leddgikt

Sykling med kneet leddgikt kan være en utfordring, men det kan også ha helsemessige fordeler som du ikke kan oppnå fra andre, mindre intense typer kardiovaskulær trening. Trikset er å vite hvordan du gjør det uten å skade deg selv, eller forverring kneet smerte og problemer. Noen grunnleggende informasjon om hvordan du går om denne øvelsen er trygt godt å vite før du går inn.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Ikke prøv noen form for sykling uten først å snakke med legen din om hvordan det kan påvirke knærne. Hvis leddgikt er avansert, kan sykling skynde degenerasjon.

Start med en stasjonær sykkel. En treningsøkt bør begynne lett, med ingen følelse av belastning, og vare i fem minutter, tre ganger om dagen. Etter et par dager i dette mønsteret, øke trinn tids av fem minutter til du jobbe opp til en time eller mer om dagen.

Øke spenningen på stasjonær sykkel; hvis det er en elektronisk modell, program sykkelen å ta deg med på "hills". Begynn ved lavere frister, deretter øker dem som du gjorde før. Når du kommer til en time med trening på den stasjonære sykkelen på en variabel program, er du klar for en vanlig sykkel.

Ta deg tid til å strekke og bruke en aktuell smertestillende til kneet før sykling. Planlegg en rute som ikke har for mange bakker, da dette kan stamme sener og sette en stor belastning på quadriceps. Begynn i det små. Planlegg en omgjengelig 30-minutters tur, og begynne langsomt.

Som kroppen justerer, sakte bygge seg opp til lengre og mer utfordrende ritt, men unngå alvorlige sykling med tung bakke arbeid og andre hindringer som folk uten kne leddgikt ville prøve. Strekk før og etter en tur for å unngå belastning og skader.

Tips og advarsler

 • Ta et NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen, naproxen eller aspirin før du sykkel for å begrense stivhet og hevelse.
 • Hvis du føler en belastning eller skarpe smerter, eller som om kneet kan spenne, stopp sykling umiddelbart og gå av kneet. Bruk is og søke legehjelp.