Digidexo.com

Hvordan Gi en hånd massasje

Hvordan Gi en hånd massasje


En hånd massasje kan være en euforisk opplevelse, frigjøre spenninger fra en av de mest brukte delene av kroppen vår og sender avslappende følelser fra fingertuppene i hele kroppen. Unn deg selv eller en venn til en beroligende godbit ved å gi en hånd massasje.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg hender en av gangen i en bolle med varmt såpevann i 5 til 10 minutter. I tillegg til å øke blodgjennomstrømningen og avslappende hånden, renser det og mykgjør huden.

Bruk olje som smøremiddel. Peanut olje og olivenolje fungerer bra. Unngå mineralbaserte oljer.

•  Hell olje inn i den venstre. Arbeid oljen inn i huden ved hjelp av sterke, sirkulære bevegelser. Legg merke til olje varmer mens du jobber med det. Dette bidrar til å øke blodsirkulasjonen. Arbeide med hendene som om skumming dem med såpe for å få muskler og sener strukket og avslappet.

Begynn på bunnen av hver finger, trekke forsiktig hver finger ut uten dukker leddene. Bruk kraft mens du trekker fingeren ut mot fingertuppen og tommelen.

Drei venstre håndflaten opp og bruke pute av tommelen til å gni håndflaten, hjelp med og mot klokken sirkler. Følg nøye med på den store nedre tommelleddet.

Face samme håndflaten ned nå, og bruke tommelen til å lage lange slag med trykk. Beveger seg fra punkt mellom hver finger mot håndleddet. Påfør sjenerøs trykk. Stroke mellom lange bein i stedet for direkte på dem.

Finish masserer venstre hånd ved å bruke tvers drag frem og tilbake over toppen av hånden. Betale ekstra oppmerksomhet til den ytre pute av hånden.

Gjenta alle trinnene på høyre hånd, og etter massasje, la hendene hvile i 5 til 10 minutter.