Digidexo.com

Risiko for PPH behandling for hemorroider

Risiko for PPH behandling for hemorroider


PPH (Prosedyre for prolaps og hemorroider) er en kirurgisk hemorrhoid behandling som er mindre invasiv enn noen av de andre kirurgiske hemorrhoid behandlinger. Under prosedyren, er hemorrhoid stiftes, som kutter blodtilførselen av og vil resultere i hemorrhoid døende. Selv om det er mindre invasiv enn noen av de andre alternativene, er det fortsatt noen risiko forbundet med denne prosedyren.

Felles kirurgisk risiko

PPH har noen av de samme risikoene andre operasjoner har, inkludert blødninger, økt risiko for infeksjon og anestesi reaksjoner.

Urinering

Noen mennesker kan ha et problem med vannlating etter PPH. Dette kan være forårsaket av smerte, noe som kan gjøre det vanskelig å slappe nok for riktig urinstrømmen.

Avføring

PPH kan forlate noen mennesker med tarmproblemer på grunn av anal sfinkter blir skadet. Selv om det sjeldent, av og til problemet er alvorlig nok til å forlate pasienten med liten eller ingen tarmen.

Pain

Personer som har PPH kan oppleve smerter etter operasjonen. Smerten kan være mer alvorlig under avføring og kan kreve å ta medisiner for å kontrollere den.

Recovery Problemer

PPH tar vanligvis ca to uker, men noen mennesker kan ta opptil seks uker å fullt igjen og være tilbake til det normale.