Digidexo.com

Dame Alopecia europeiske rettsmidler

Dame Alopecia europeiske rettsmidler


Alopecia er en tilstand som fører til hodebunnen hårtap hos kvinner og menn. Betraktes som en autoimmun lidelse, er alopecia noen ganger behandlet av en hudlege med kortison skudd. I Europa innebærer en hundre år gammel praksis ved hjelp av plantematerialer som for eksempel urter og eteriske oljer for å behandle plager. Besøk en polsk apteka, en tysk bioladen eller en britisk kjemiker, og du vil finne en rekke naturskapte formler for forhold som strekker seg fra forkjølelse til depresjon.

Eteriske oljer

En blanding av timian, rosmarin, lavendel og sedertre essensielle oljer i en blanding av Olje (jojoba og drue) ble brukt i en dobbeltblind, placebokontrollert studie publisert i Archives of Dermatology. Oljen ble massert inn i hodebunnen daglig og vist seg nyttig i bekjempelsen av alopecia i mer enn 40 prosent av personer i studien.

Aloe vera

Gelen i aloe vera er kjent for sine helbredende egenskaper, for eksempel for brannskader, og kan inneholde kjemikalier med evnen til å stimulere immunsystemet.

Bach blomsterremedier

Bach blomst rettsmidler, utviklet av en engelsk lege ved århundreskiftet, inneholder derivater av 38 blomster og er ment å fremme positiv energi, på ideen om at vedvarende negative følelser føre til et svekket immunsystem. Hver blomst er brukt for en bestemt følelse.