Digidexo.com

Hvordan Tone etter vekttap kirurgi

Hvordan Tone etter vekttap kirurgi


Mens miste vekt kan forandre livet ditt til det bedre, kan en stor mengde raske vekttap la noen mindre enn attraktive problemområder på kroppen din. Betydelig og raskt vekttap etter vekttap kirurgi kan føre til pløsete områder på kroppen og huden. Heldigvis er huden en bemerkelsesverdig organ som har elastisitet og evne til å tone etter hurtig vekttap; Dette kan imidlertid ta tid. Det finnes måter å bidra til å øke kroppens evne til å tone etter vekttap kirurgi.

Hvordan Tone etter vekttap kirurgi

•  Sørg for å spise sunt å tone etter vekttap kirurgi. Velge sunne ferske matvarer enn bearbeidet mat, som inneholder mye natrium. Du vil ha mat for å gå raskt gjennom systemet ditt, så du vil ha fett tap og ikke muskel tap. Velg mat som fremmer kollagen produksjonen for å tone og stramme huden, som bær og soya.

Start en styrke treningsprogram tre til fire dager i uken så snart som mulig å tone etter vekttap kirurgi. Start ut sakte. Gjøre push-ups mot en vegg. Bruk små håndvekter for arm krøller og utvidelser. Gjør knebøy og utfall. Sørg for å konsultere en profesjonell trener først for å unngå skade.

Begynn cardio øvelser så snart som mulig. Ved første, starter ute og går. Etter en stund, øke varigheten og intensiteten av turer. Svømming er en utmerket måte å starte toning etter vekttap kirurgi. Starte en cardio treningsprogram med en gang vil hjelpe deg å miste mer fett enn muskler.

•  Vurder kosmetisk kirurgi for å tone etter vekttap kirurgi. Som mennesker alder, svekker deres hudens elastisitet. Hvis du har store mengder av slapp hud etter flere måneder med sunn slanking og regelmessig mosjon, ta kontakt med en kosmetisk kirurg.

Begynn å bruke kroppen oppstrammende kremer. Å tone huden etter vekttap kirurgi, kjøpe hud krem ​​produkter som øker kollagenproduksjonen.

Start-iført tettsittende spandex klær og undertøy å tone etter vekttap kirurgi. Du vil se og føle deg bedre. Iført Spandex vil hjelpe huden din tone raskere. Du bør merke resultater innen et par måneder.

Be legen din om vekttap kirurgi støttegrupper. Bli med i en støttegruppe vil hjelpe deg å håndtere dine spørsmål og få tips fra andre om kroppsbilde og toning etter vekttap kirurgi.

Hint

  • Ha tålmodighet. Selv med et sunt kosthold og mosjon plan, får tonet etter vekttap kirurgi vil ta litt tid.
  • Alltid snakke med en lege om matvaner og vekttap treningsprogrammer etter vekttap kirurgi.