Digidexo.com

NCQA Physician Kontor Krav

Nasjonalt utvalg for kvalitetssikring, en nonprofit som setter kvalitetsstandarder for helseorganisasjoner, har utviklet anerkjennelse programmer for leger som gir bedre kvalitet på pasientbehandlingen. En av disse initiativene-de NCQA Lege Kontor Systems program-belønninger leger som bruker kontorsystemer for å redusere medisinske feil. Broer til Excellence, en av NCQAs partnere i initiativet, bemerker at leger som oppfyller ett, to eller tre nivåer av kravene kan tjene bonuser på $ 50 per år for hver pasient dekket av et deltakende arbeidsgiver eller helseplan.

Nivå 1 Krav

Leger som bruker forskningsbaserte standarder for omsorg i sine kontorpraksis kvalifisere til å møte NCQA nivå 1 krav til Physician Kontor Systems initiativ. Evidensbaserte standarder inkluderer bruk av kliniske retningslinjer for behandling av vanlige sykdommer, så vel som å bruke pasient registre for å identifisere og følge opp med pasienter som er i faresonen for vanlige kroniske sykdommer som diabetes. NCQA nivå 1 krav til Physician Kontor Systems initiativ krever også at leger og deres ansatte gir pedagogiske ressurser til sine pasienter. Disse kan være så enkelt som beskrivende brosjyrer, lenker til pasientopplæring nettsteder eller pedagogiske lommebok kort; de kan også omfatte tildele sykepleier lærere til pasienter som trenger opplæring på egenomsorg.

Nivå 2 Krav

NCQA nivå 2 krav til sin lege Kontor Systems initiativ fokusere utelukkende på kliniske informasjonssystemer som en lege kan bruke i sin praksis. Lege praksis som bruker elektroniske journalsystemer eller e-forskrivning programvare kvalifisere for bonusutbetalingen. Programvare som tillater for datastyrt oppføring av lege ordrereserve slik som de som bestiller laboratorietester eller resepter-også møte kravet til nivå 2 bonusutbetaling, som gjør skrivebordet og håndholdte beslutningsstøttesystemer. Digitale flagg i en pasients journal om sine spesifikke behov, eller automatiserte pasient påminnelser også vil møte Nivå 2 NCQA krav. Alle disse kliniske informasjonssystemer støtte legen med informasjon, påminnelser eller veiledning på det punktet av omsorg.

Nivå 3 Krav

Interoperabilitet mellom kontorsystemer er hovedfokus for NCQA nivå tre krav til Physician Kontor Systems Initiative. Informasjonssystemer i et legekontor må ikke bare samarbeide og dele data enkelt i praksis, men de må også fungere sømløst med eksterne systemer, slik som helseforsikring fakturering og betalingssystemer eller føderale regjeringen helse datainnsamling systemer. Leger som bruker nasjonalt aksepterte sett av medisinske koder kvalifisere for Nivå 3 bonusutbetaling. NCQA belønner også legens kontor systemer som automatisk kan sende, motta og integrere data mellom pasientjournaler og betalingssystemer.