Digidexo.com

wellbutrin anfall

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Wellbutrin er en anti-beroligende medisiner utviklet for å dempe depresjon, selvmordstanker og humørforstyrrelser. Det er også brukt i røykeavvenning. Som med mange medisiner, er det anbefales ikke å blande Wellbutrin med alkohol eller med visse andre legemidler. Enkelte stoffer, slik som koffein, reagerer dårlig med Wellbutrin, forårsaker at pasienten kan ha en anfall. Når en pasient på Wellbutrin har en annen sykdom, for eksempel en sinus hodepine, forsiktighet må utvises i å behandle den. Heldigvis finnes det metoder for behandling av hodepine som ikke involverer koffein eller smerte inhibitorer.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Når du føler en hodepine kommer på, prøve å slappe av og strekke ansiktet og halsen. Hodepine vanligvis føre til ansikt og nakke musklene til å stramme og lås, noe som resulterer i enda mer smerte. Ved å holde dem så løs som mulig, er det lettere å behandle de resterende hodepine og bihulene.

Bruk en massasjeapparat eller vibrator og forsiktig kjøre den over templer, panne, nakke, skuldre, og andre steder det er spenning. Unngå å kjøre den rett over ansiktet med mindre enheten er spesielt utviklet for å gjøre det.

Bruke et varmt vann urne, fange damp på ansiktet og puste det inn nøye gjennom nesen. Hvis du ikke har et varmt vann urne, varme vann i en kjele på komfyren. Varmen bidrar til ytterligere å slappe av ansiktsmusklene og fuktighet bidrar til å lindre sinus passasjer som kan være svært tørr.

Legg ned i et mørkt rom med en varm, våt vaskeklut over din øynene og pannen. Ta en lur hvis mulig.

Hint

  • Heat generelt fungerer best med sinus hodepine. Imidlertid er hodepine behandling ofte en enkelt prosess. Dersom ingenting ser ut til å virke, prøv å bruke en ispose til templene. Noen ganger kan det hjelpe nummen smerte.
  • Bland aldri Wellbutrin med andre medisiner mindre regissert av legen din. Populære smertestillende medikamenter som excedrin har høye doser av koffein, som kan forårsake anfall når blandet med Wellbutrin.
  • Hvis du begynner å oppleve reoccurring hodepine, informere legen din umiddelbart.

Bivirkninger av Wellbutrin og forstoppelse

Wellbutrin er et navn-brand antidepressiva utlevert i 75- og 100-milligram doser. Den brukes hos pasienter med lengre perioder med depressive lidelser, og det har blitt godkjent for langvarig bruk (over 6 uker) under omsorg av en lege. Pasienter nye til Wellbutrin bør observeres for stoffets alvorlige bivirkninger og er under en lege omsorg.

Mentale bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake pasienter ulike psykiske bivirkninger som stoffet går sin gang. De dominerende bivirkninger inkluderer agitasjon (observert i den største prosentandelen av personer som rapporterte bivirkninger), søvnløshet, uncoordination, økt libido, mani og hallusinasjoner. Det kan også være generelle endringer i humør, økt irritabilitet og sinne. Hyppigheten og opplevelse av bivirkninger avhenger av pasientens dose, toleranse og preexisting forhold.

Fysiske bivirkninger

Pasienter som tar Wellbutrin kan oppleve fysiske bivirkninger, inkludert tørr munn, svimmelhet, hodepine, kvalme / oppkast og skjelvinger. Forstoppelse er også en bivirkning, sett i om lag 26 prosent av pasientene, ifølge Rx List. Det er den nest høyeste sannsynlig symptom etter agitasjon (31,9 prosent av pasientene). Pasientene rapporterte også influensalignende symptomer, utslett og ødem. Regelmessige forstoppelse rettsmidler som over-the-counter væsker og kapsler kan brukes i forbindelse med Wellbutrin (det finnes ingen kontraindikasjoner), og pasienter oppfordres til å innta høy-fiber matvarer og pulver.

Avhengighet

Avhengighet er en alvorlig bivirkning / risiko når du tar Wellbutrin. Stoffet stimulerer senderne i hjernen som produserer følelser som ligner på eufori. Når en pasient føler heisen, kan han eller hun (uten legens tillatelse) øke sin daglige dose eller begynne å ta flere piller på en gang for å prøve å gjenskape den følelsen. For mye Wellbutrin kan overvelde kroppen og forårsake et anfall. Pasientene er også rådet aldri til å slutte å ta medisinen flate ut; en step-down program under en lege omsorg vil sikre best mulig overgang.

Beslag

Pasienter som tar en høy dose av Wellbutrin (en gjennomsnittlig dose er under 300 milligram per dag, høy ville være mellom 300-450) kan være i fare for anfall, en alvorlig bivirkning av medisinen. Å ta en høyere dose av Wellbutrin er ikke den eneste medvirkende faktor til anfall. Pasienter med eksisterende forholdene er på et mye høyere risiko for kramper, også de med en historie med leversykdom, hodeskade, spiseforstyrrelser eller svulst i sentralnervesystemet. Informer legen om eventuelle medisinske tilstander (tidligere eller nåværende) før du starter Wellbutrin.

Suicidal Tendencies

Bruk av antidepressiva som Wellbutrin har økt selvmordstanker og aktiviteter hos barn og unge voksne opp til alderen 24. Pasienter som tar Wellbutrin bør observeres for eventuelle endringer i humør eller økte symptomer, spesielt når du starter behandling, og når noen doser endres.

Hvor lenge Wellbutrin Side Effects Siste?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av depresjon. Wellbutrin kan være foreskrevet for å behandle stor depressiv lidelse og Seasonal Affective depressive lidelse. Wellbutrin kan være forbundet med en rekke negative reaksjoner, som strekker seg fra mild til alvorlig. Negative effekter av å ta Wellbutrin kan vare i timer, dager, uker eller noen ganger vedvare i lengre tid av gangen. Snakk med legen din hvis du tror du opplever en negativ reaksjon på Wellbutrin.

Dosering

Wellbutrin er en tablett, og er tatt av munnen daglig. Ta Wellbutrin nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Aldri endre dosen din eller hoppe over en dose av Wellbutrin. Hvis du glemmer å ta Wellbutrin, ta dosen din så snart du husker det. Aldri dobbelt opp på denne medisinen, for mye Wellbutrin inge på en gang kan føre til anfall oppstår.

Effekter

Reaksjoner på Wellbutrin er vanligvis betraktet som mild til moderat. Noen bivirkninger kan vare i noen timer etter å ha tatt pillen, mens andre kan vedvare i lengre perioder av gangen. Legen din bør informeres om hva reaksjonene du opplever og hvor lenge. Han må kanskje justere dosen din, eller dersom symptomene vedvarer, kan han ønsker å forskrive et alternativ medisin. Symptomer på bivirkninger er manglende seksuell lyst, hodepine som kan være mild eller kan være like sterk som en migrene, søvnvansker, svimmelhet, økt svetting eller et kløende utslett.

Alvorlige effekter

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin kan være dødelig, så er det veldig viktig at du søker akutt behandling. Bivirkninger som anses alvorlige inkluderer hudutslett (elveblest), pustevansker, og hevelse i ansiktet (som inkluderer hevelse i lepper eller tunge samt hals). Wellbutrin er også forbundet med anfall, blemmer i huden, humørsvingninger, panikkanfall, følelse febrilsk, har hallusinasjoner eller ekstrem forvirring. Få medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av Wellbutrin.

Interaksjon

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Wellbutrin som kan forlenge varigheten av bivirkninger, eller føre dem til å bli mer alvorlig. Informer legen din om din fulle medisinske historie før du tar Wellbutrin. Legemidler tjat kan forårsake en interaksjon med Wellbutrin omfatte andre typer antidepressive medisiner, samt kreftbehandlinger, medisiner for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer, antihistimines, astma behandlinger, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, steroider (Prednisolon), medisiner for blære eller nyre og medisiner for reisesyke.

Unngå

Wellbutrin kan påvirke din evne til å ta klare beslutninger eller forringe din dom. Ikke drikk alkohol mens du tar Wellbutrin, som alkohol kan ytterligere forverre tilstanden din. Vær forsiktig kjører motoriserte kjøretøy eller bruker maskiner mens du tar Wellbutrin.

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Langtidseffekter av Wellbutrin

Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Wellbutrin er forbundet med en rekke bivirkninger, som kan, i noen tilfeller, anses som langvarig. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som følge av å ta Wellbutrin som han må kanskje justere dosen din.

Dosering

Wellbutrin er en tablett som tas oralt. Ta det nøyaktig som anvist. Ikke endre din dose av Wellbutrin, og ikke innta for mye av denne medisinen som en overdose kan forårsake anfall.

Effekter

Bivirkninger av Wellbutrin kan vare i flere timer etter å ha tatt pillen, eller for flere dager og noen ganger for lengre varigheter. Hvis symptomene er spesielt plagsomme, kan legen forskrive et alternativ til Wellbutrin. Effekter som kan betraktes kort eller lang sikt inkluderer mangel på seksuell interesse, hodepine, søvnvansker, svimmelhet, svetting eller mild utslett.

Virkning

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du har en alvorlig bivirkning etter å ha tatt Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin har potensial til å være dødelig. Bivirkninger inkluderer elveblest, pustevansker, og hevelse i ansiktet av lepper, hals eller tunge. Andre effekter inkluderer beslag, blemmer, humørsvingninger, angst, panikkanfall, feber eller forvirring.

Interaksjoner

Noen medikamenter samhandle med Wellbutrin som kan forårsake forlengede bivirkninger. Legemidler som kan samhandle med Wellbutrin omfatte andre antidepressiva, kreft narkotika, høyt blodtrykk medisiner samt hjerte medisiner, antihistimine eller astma narkotika, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, prednison, blære eller nyre medisiner og medisiner for reisesyke.

Advarsel

Noen aktiviteter mens utføres ved hjelp av Wellbutrin kan forårsake bivirkninger å bli verre. Unngå å drikke alkohol mens du bruker Wellbutrin, da det kan forårsake anfall oppstår. I tillegg kan Wellbutrin forårsake en manglende evne til å ta gode avgjørelser. Unngå å kjøre eller bruke maskiner før du er sikker på hvordan dette stoffet påvirker systemet.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

  • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
  • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Bivirkninger av Wellbutrin medisiner

Wellbutrin er et medikament gitt til personer som har blitt diagnostisert med værsyke (SAD) eller klinisk depresjon. Ifølge Drugs.com, bivirkninger av Wellbutrin inkluderer søvnløshet, fordøyelsesenzymer og hudproblemer og hodepine. Folk tar Wellbutrin som opplever alvorlige bivirkninger, som hallusinasjoner eller anfall, bør søke akuttmedisinsk behandling.

Hodepine

Ifølge Drugs.com, hodepine, spesielt migrene, er en vanlig bivirkning av å ta Wellbutrin.

Digestive

Fordøyelses bivirkninger av Wellbutrin inkluderer endringer i appetitt, kvalme, oppkast, forstoppelse og vekttap eller vektøkning.

Libido

Tar Wellbutrin kan redusere interessen for seksuell aktivitet hos både menn og kvinner.

Søvnløshet

Wellbutrin kan føre til vanskeligheter med å sovne, bor sover eller våkner opp for tidlig.

Skin

Hudproblemer i forbindelse med Wellbutrin er vanlig og kan omfatte peeling, utbredt utslett, kløe, overdreven svetting og alvorlig blemmer.

Nevrologisk

Nevrologiske bivirkninger av Wellbutrin omfatter svimmelhet, skjelving, hallusinasjoner og forvirring. Dette er alvorlige bivirkninger som krever rask medisinsk evaluering.

Seizure

Wellbutrin kan forårsake anfall eller kramper. Ifølge Drugs.com, beslag er mer sannsynlig hvis Wellbutrin tas i kombinasjon med alkohol.

Wellbutrin dosering bivirkninger

Wellbutrin er et populært legemiddelet for mild til moderat depresjon, og er også foreskrevet for dem som prøver å slutte å røyke. Men som med de fleste andre rusmidler, det har bivirkninger som kan variere fra irriterende til uutholdelig. Høyere doser ofte føre til en høyere forekomst av effekter. Nedenfor er noen av de vanligste bivirkninger av Wellbutrin.

Hodepine

En vanlig bivirkning av Wellbutrin er hodepine, i hvert fall for de første ukene ettersom stoffet etablerer seg i kroppen. Noen opplever også hodepine hvis de glemmer å ta stoffet for et par dager, eller de prøver å slutte å ta det helt uten avvenning ut av det.

Beslag

De som tar en høyere dose av Wellbutrin er utsatt for en økning i muligheten for å ha et anfall. Selv de som tar en utleier dose kan oppleve anfall, ettersom stoffet påvirker den elektriske aktiviteten i hjernen. Wellbutrin er derfor ikke anbefalt for personer som har epilepsi eller lignende lidelser.

Tap av Apetite

Selv om det ikke foreskrevet for slankere, er Wellbutrin en svært effektiv appetitt suppressant. Denne effekten kan være et resultat av stoffet bidrar til en generell følelse av velvære, slik at folk ikke overspise. Eller det kan være fordi Wellbutrin regnes som et sentralstimulerende, noe som plasserer den i en klasse av legemidler som er kjent for å dempe appetitten.

Andre bivirkninger

Munntørrhet er ofte rapportert, noe som er mulig å behandle ved å holde væsker i nærheten. Svimmelhet og søvnighet er mulig som kroppen justerer til medisinering. Forstoppelse er vanlig, og andre bivirkninger er økt svetting og vannlating, søvnløshet, øresus, kvalme / oppkast, nervøsitet, svakhet og endringer i smak. Mer alvorlige (og mindre vanlige) bivirkninger inkluderer en allergisk reaksjon, en rask hjerterytme, brystsmerter, humørforandringer og hevelse i ansiktet.

Ikke ment for barn

Wellbutrin er ikke beregnet for bruk av barn eller ungdom. Det har blitt bevist at Wellbutrin reagerer forskjellig med hjernen til et barn, forårsaker følelser av selvmord og depresjon som kan være verre enn hva stoffet var foreskrevet for i første omgang.

Avvenning Off

Wellbutrin bør ikke stoppes brått, eller pasienter risikerer å møte overdrevne bivirkninger. Det anbefales at pasienter avvenne off av Wellbutrin ved sakte å senke dosen av medisinen. Helt avvenning av av Wellbutrin kan ta alt fra et par uker til et par måneder, avhengig av startdose foreskrevet og hvordan personen reagerer på å senke dosen.

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?


Bytte antidepressiva er en delikat situasjon at enhver endring i dosen kan forårsake bivirkninger. Den type antidepressiva, medisinsk historie og andre medisiner er alle avgjørende faktorer legen vil bruke til å avgjøre om du bytter fra Wellutrin til Effexor er en trygg beslutning for deg. Både Wellbutrin og Effexor manipulere noradrenalin, som er et hormon og nevrotransmitter. Wellbutrin er en noradrenalin-dopamin reopptakshemmere (NDRI), og Effexor er en seratonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), som er separate klasser av antidepressiva.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om Effexor. Forklar hvilke saker du har med fortsatt bruk av Wellbutrin og hvorfor du ønsker å prøve Effexor. Legen vil stille spørsmål om bivirkningene du opplevde på Wellbutrin. Det er viktig å være ærlig når hun spør om noen ekstra medisiner du tar.

Følg legens retninger for å stoppe bruken av Wellbutrin. Legen vil foreskrive en metode for sakte stepping ned dosen og til slutt stoppe mens sakte innføre Effexor. Avhengig av hvor høy din nåværende dose av Wellbutrin er, kan denne prosessen ta måneder fordi Effexor ikke kan innføres før Wellbutrin senkes til en dose som ikke vil reagere negativt.

Ta oppstartspakke for Effexor som anvist. Det kan ta uker å føle virkningene av Effexor, så det er viktig bare for å fortsette å ta den. Denne metoden forhindrer avbryt syndrom i ferd med å bytte medisiner. "Seponering syndrom" er betegnelsen som brukes for abstinenssymptomer etter seponering av legemidler som ikke er vist å være vanedannende. Legen vil trappe dosen gradvis opp og sjekke på din mentale helse å sikre at kroppen håndterer bryteren.

Monitor selv for bivirkninger som ekstreme humørsvingninger, endringer i appetitt, tretthet, døsighet, søvnløshet, selvmordstanker, svimmelhet, kvalme, angst, svetting, urolig mage, gjesping, vekttap, forstoppelse, tåkesyn eller endringer i smak . Sørg for å melde fra om bivirkninger og alvorlige endringer i legen din. Dette kan kreve hjelp av en elsket en som ser deg på en daglig basis, og kanskje legge merke til flere psykiske problemer som du ikke kan.

Hint

  • Legen kan forskrive en annen metode for å bytte fra en antidepressant til en annen, avhengig av klasser av medisiner. Følg instruksjonene nøyaktig for å unngå ubehagelige effekter.
  • Interaksjon mellom Wellbutrin og Effexor kan forårsake anfall.
  • Seponering syndrom har ført til sykehusinnleggelse og med selvmord.

Wellbutrin bivirkninger på barn

Wellbutrin bivirkninger på barn


Wellbutrin eller Zyban (merkenavn for bupropion) er gitt til barn for klinisk depresjon eller for oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Den brukes bare hvis andre rusmidler har mislyktes. Ikke mye er kjent om milde bivirkninger av noen under 18 år, men alvorlige bivirkninger er kjent. Hvis barnet opplever disse symptomene, ta kontakt med din lege eller barnelege umiddelbart.

Forverring Depresjon

Barnet vil bli mer innesluttet og ikke være interessert i omtrent alt. De kan ha flere humørsvingninger og søvnproblemer i tillegg.

Beslag

Dette er vanligvis på grunn av en allergisk reaksjon. Sørg for at barnet er i et område der han ikke kan skade seg selv under grepet av et anfall og ringe en ambulanse.

Svimmelhet

Dersom barnet har problemer med å være i stand til å stå opp og gå, ringe legen. Det kan være alt som er nødvendig er en reduksjon i doseringen.

Hodepine

Denne vedvarende hodepine har en tendens til å være på begge sider av hodet og kan være kvalme og svimmelhet.

Fordøyelsesproblemer

Noen barn kan få diaré og noen barn kan bli forstoppelse.

Bivirkninger av Wellbutrin

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, bupropion --- er en resept medisin som brukes for behandling av depresjon, værsyke og diverse annen stemning og psykiske lidelser. Som med alle medisiner, er det mulige negative bivirkninger som kan oppstå som følge av bruk av Wellbutrin.

Vanlige bivirkninger

Disse bivirkninger er vanligvis ikke ansett for å være årsaken til alarmen, da de har en tendens til å avta etter hvert som legemet tilpasser seg til innføring av Wellbutrin. Men hvis bivirkningene intensivere eller nøle, kan lege være nødvendig. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, munntørrhet, døsighet, forstoppelse, endringer i smak, søvnproblemer, vektsvingninger, oppkast, rastløshet, økt svetting, hodepine, kvalme, angst, nervøsitet og tap av matlyst.

Alvorlige bivirkninger

Det finnes også mange alvorlige bivirkninger av Wellbutrin. I disse tilfellene, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen potensielt skadelige bivirkninger av Wellbutrin inkludere ekstrem svimmelhet eller hodepine, impulsivitet, aggressivitet, panikkanfall, uro, fiendtlighet, irritasjon, rastløshet, ekstrem muskel eller leddsmerter, kvalme, magesmerter, intensiveres depresjon, gulsott, alvorlig angst, brystsmerter, desorientering, forvirring, mørk urin, bevisstløshet, vrangforestillinger, uregelmessig eller rask hjerterytme, frysninger, sår hals, feber, kortpustethet, suicidale tanker, unormal hevelse, skjelvinger, synsforstyrrelser, hallusinasjoner og problemer med hørselen.

Allergiske Reaksjoner

Wellbutrin kan også forårsake allergiske reaksjoner, og hvis dette skjer er det viktig å få medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Wellbutrin inkludere hevelse i tunge, munn, lepper og ansikt; pustevansker; tetthet i brystet; og hudutslett, elveblest og kløe.

Advarsler

Visse folk rådes mot å ta denne antidepressiva, inkludert de som har en spiseforstyrrelse (for eksempel bulimi eller anoreksi), mennesker med epilepsi eller andre forhold som involverer anfall, de som bruker en annen type bupropion (som Zyban), og folk som har plutselig opphørte bruken av beroligende midler eller alkohol.

Overdose

Hvis en overdose er mulig, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Noen tegn på Wellbutrin overdose er hallusinasjoner, ujevn eller rask hjerterytme, besvimelse, stivhet i muskler, kramper og grunne pust.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Enkle og komplekse partielle anfall

Enkle og komplekse partielle anfall


Hovedforskjellen mellom en enkel partielle anfall, og en kompleks delvise anfall er nivået av bevissthet hos en pasient. Begge er et resultat av elektrisk "feiltenning" i hjernen, men i løpet enkle partielle anfall, er fortsatt klar over hva som skjer på den enkelte. Under en kompleks partielle anfall, mister personen bevisstheten og kan virke "out of touch» og kan stirre ut i verdensrommet.

Enkle partielle anfall

Opplevelsen av en enkel partielle anfall varierer fra person til person. Noen mennesker hevder å ha glede av dem, siden de noen ganger få følelsen av déjà vu og skjerpe sansene. Andre finner enkle partielle anfall å være svært ubehagelig. Ofte er en enkel partielle anfall en forløper til andre beslag, slik som komplekse partielle anfall eller sekundært generaliserte anfall. Dette skjer når anfall sprer seg til andre deler av hjernen. Enkle partielle anfall varer vanligvis to minutter eller mindre, og er kategorisert som motoranfall, sensoriske anfall, autonome anfall og psykiske anfall.

Motor Beslag

Motor beslag forårsake en endring i muskelaktivitet. Den persons finger, kan nappe eller del av kroppen kan stivne. Personen kan også oppleve svakhet, noe som kan påvirke automatiske håndbevegelser og til og med latter.

Sensoriske Beslag

Sensoriske beslag få til endringer i noen av sansene. Personen kan lukte og smake ting som ikke eksisterer, eller høre ting som også ikke er der. Disse typer anfall kan være ubehagelig og med smertefull fordi de gir ofte personen følelsen av pins og nåler blir sittende fast i dem, og noen mennesker føler at de er flytende eller spinner i verdensrommet. Illusjoner, for eksempel en parkert bil beveger seg bort, er også vanlig.

Autonome Beslag

Autonome anfall påvirker kroppens funksjoner. Personen kan føle merkelige opplevelser i hode, bryst eller mage. De noen ganger oppleve en endring i puls eller pust. De kan svette eller har gåsehud.

Synsk Beslag

Synsk anfall påvirker måten en person tenker, føler og opplever ting rundt dem. Disse er preget av talevansker, hukommelsesproblemer, manglende evne til å finne de riktige ordene og vanskeligheter med å forstå skriftlig eller muntlig språk. De kan føle plutselige overveldende følelser og kan føle at de er utenfor sin egen kropp.

Komplekse partielle anfall

Komplekse partielle anfall, som vanligvis varer mellom 30 sekunder og to minutter, starter i et lite område av tinninglappen eller frontallappen i hjernen, og spredte seg raskt til å involvere andre deler av hjernen som påvirker årvåkenhet og bevissthet. Selv om noen har denne typen anfall kan ha øynene åpne, og kan være på vei i en målrettet måte, de er i virkeligheten, ikke "med den." Det kan også være så subtil som noen synes å være dagdrømmer.

Røkelse og epileptiske anfall

Røkelse og epileptiske anfall


Epilepsi er en relativt vanlig nevrologisk problem blant folk i alle aldre, og også i mottakelige dyr og kjæledyr. Epilepsi er mer sannsynlig blant unge barn og unge, eller for personer som har opplevd hodeskade. Selv om individuelle opplevelser av epilepsi varierer sterkt, noen mennesker med epilepsi finne sine anfall kan utløses av røkelse.

Epilepsi Bakgrunn

Selv om en hvilken som helst person kan ha en anfall eller beslag (også kjent som passer), vil et mønster av tilbakevendende anfall føre til en diagnose av epilepsi. Et anfall skjer når det er en plutselig storm av ekstra elektriske aktiviteten i en persons hjerne. Det finnes mange forskjellige typer epileptiske anfall, noe som inkluderer et tap av bevissthet.

Røkelse som potensielle Seizure Trigger

Ulike dufter, parfyme, kjemikalier og oljer har potensial til å utløse et anfall i en mottakelig individ. Røkelse kan endre en persons absorpsjon av oksygen, og en redusert strøm av oksygen til hjernen kan forårsake en anfall. Alternativt til visse kjemikalier i røkelse selv kan virker direkte på hjernen forårsake epileptiske symptomer.

Forholdsregler

Brenne røkelse i en uventilerte eller dårlig ventilert område er mer farlig for alle med en tendens mot duft-utløst anfall. Sørg for god ventilasjon når du brenner røkelse, og være klar over eventuelle familiemedlemmer, besøkende, venner eller kjæledyr med kjent epilepsi, slik at du kan sikre røkelsen ikke forårsaker et anfall.

Røkelse Varianter mest sannsynlig til å føre til beslag

Spesielle dufter er ansett som mer tilbøyelige til å fremkalle anfall for enkelte personer med epilepsi. Disse inkluderer rosmarin, salvie, isop, fennikel og malurt. Med unntak av malurt, de elementene som er nevnt ovenfor er sikker i mat - de bare er potensielt farlig, med hensyn til anfall, i form av en aromatisk olje eller parfyme.

Hvis et anfall oppstår

Hvis en person begynner å få et epileptisk anfall, det er skritt du kan ta for å minimere risikoen for skader. Snus ut og fjern røkelse pinne fra rommet. Plasser tepper eller klær mykt rundt personen, inkludert under hodet hvis mulig. Snakk beroligende til den personen, og holde dem borte fra fysiske farer som tunge møbler, ild, vann og hvor som helst person kan falle. Ring en ambulanse for en første anfall, eller hvis noen anfall varer mer enn fem minutter før bevisstheten er gjenvunnet.

Hva er meningen med anfall?

Hva er meningen med anfall?


Et anfall inntreffer når hjernen oppviser unormale elektriske impulser. Dette fører til unormal oppførsel og bevegelse i kroppen. I noen tilfeller er beslag relatert til en sykdom som kalles epilepsi.

Generaliserte anfall

Generaliserte anfall er anfall som involverer hele hjernen. Når folk tenker på anfall, de vanligvis ser for seg den enkeltes miste bevisstheten og krampetrekninger. Dette kalles en grand mal anfall og faller inn i denne kategorien.

Partielle anfall

Partielle anfall bare påvirke en mindre del av hjernen. Disse anfallene kan resultere i endring av et sensorisk funksjon som forårsaker uvanlig syn eller auditive opplevelser eller kan føre til ufrivillige bevegelser eller fikle.

Symptomer

Mange beslag forårsake ufrivillige bevegelser. Dette kan manifestere seg som kramper eller en liten hake. De har også ofte føre til tap av bevissthet som resulterer i personens miste bevisstheten eller en kort spell under der personen stirrer ut i rommet. Ifølge University of Maryland Medical Center, symptomene vanligvis vare lenger enn 15 minutter.

Årsaker

Anfall kan være forårsaket av en rekke forhold. Ofte er de blir brakt videre av tilstander som påvirker hjerne slik som hjerneskade, hjernetumor, eller sykdommer så som demens, meningitt eller epilepsi. Alkoholabstinens og narkotikabruk kan også føre til anfall.

Epilepsi

Epilepsy er en sykdom karakterisert ved tilbakevendende anfall. Det er ofte mulig å behandle med medisiner og kosttilskudd endringer. I noen tilfeller kan det være nødvendig hjernekirurgi for behandling.

Anfall forårsaket av Sound

Anfall forårsaket av Sound


Selv om det er velkjent at anfall kan utløses av blinkende lys, de også kan bli utløst fra repeterende høye lyder, for eksempel bilalarm, levende musikk konserter og videospill. Det finnes flere typer anfall som kan utløses av lyder, fra den dramatiske grand mal til de korte kloniske anfall som hovedsakelig påvirker sovende mennesker.

Anfall Årsaker

Det er mange ulike anfallslidelser fra forgiftning, narkotikamisbruk, svært høy feber, hodeskader, indre organ svikt og alvorlige sykdommer som epilepsi og lupus. Alle disse forhold påvirker hvordan hjernen kommuniserer med kroppen. Hjernen overproduces nevrotransmittere & ndash; de kjemikalier som hjelper fortelle kroppen hva de skal gjøre. Den sunne hjernen bare fyrer ca 80 nevrotransmittere per sekund. En hjerne i et anfall fyrer av 500 per sekund. Kroppen kan ikke holde tritt med flommen av nevrotransmittere.

Typer

repeterende lyder forårsake tre hovedtyper av anfall. Den ene er en musicogenic anfall, der bare huske en favoritt melodi kan utløse et grand mal eller et kompleks partielle anfall. Ifølge Epilepsy Ontario, kan til og med drømmer om favorittlåter utløse et anfall. En annen type anfall utløses av lyden kalles en kloniske anfall, noe som skjer i ca 10 til 15 sekunder under søvn. Men det kan sjelden skje med mennesker som er våken. De kan ikke miste bevisstheten, men vil miste all koordinering. Den tredje typen er epilepsi utløst av lys, lyd eller tygging og kalles refleks epilepsi.

Symptomer

Anfall forårsaket av lyder oppstår kort tid etter eller i løpet av tiden som pasienten lytter til lyder. Disse reaksjonene kan inkludere å miste blære og tarm kontroll, ukontrollerte muskelspasmer over hele kroppen eller bare i en del av kroppen, tap av bevissthet, gjenta meningsløse ord, plutselig stirrer ut i verdensrommet, blir ikke svarer og prøver å bekjempe alle som forsøker å hjelpe .

Behandling

Behandlingen er todelt. Det innebærer å identifisere kildene til lyder utløser anfall og eliminere dem når det er mulig. Terapi har involvert en person å lytte til et musikkstykke eller en lyd så ofte at hjernen hennes til slutt bli vant til det eller bli lei av den. Medisinering inkluderer antiepileptika som karbamazepin og fenytoin, selv om gravide kvinner ikke bør ta disse medisinene.

Advarsel

Enhver anfall varer lenger enn fem minutter bør behandles som et medisinsk nødstilfelle fordi beslaget kan forårsake hjerneskade. Ring en ambulanse umiddelbart. Pasienten ville trenge antikonvulsiva gitt intravenøst ​​og eventuelt et rør som er lagt inn i halsen for å hjelpe ham med å puste.

Symptomer på et anfall i hvile

Symptomer på et anfall i hvile


Lengde og alvorlighet av anfall kan brukes for å diagnostisere en rekke forskjellige former av epilepsi. Epilepsi og søvn har et komplekst forhold på grunn av den store mengden av hjerneaktivitet, spesielt under den raske øyebevegelser (REM) søvnen. Det finnes noen typer epileptiske forstyrrelser som utløser under søvn, og de fleste av de som begynner i barndommen. Noen mennesker opplever disse og vet ikke det. Hvis du mistenker at du eller en du er glad opplever anfall under søvn, planlegge en avtale med en lege, nevrolog eller en søvnspesialist.

Nattlige anfall

Nattlige anfall begynner vanligvis i løpet av barndommen. Årsaken er ukjent, men de kan ha alvorlige effekter på dagliglivet ved å avbryte søvnmønster. Det finnes flere symptomer på nattlige anfall, men de er ikke uavhengig brukes til å diagnostisere denne formen for epilepsi. Inkontinens er et vanlig symptom; som er tunge bite og siklende. Mange pasienter vekke for ingen spesiell grunn og har en tendens til å bli forvirret eller aggitated; ofte de opplever korte anfall av hukommelsestap. Mer alvorlige symptomer inkluderer tonisk-kloniske bevegelser, eller hva er vanligvis referert til som "epileptiske anfall." Mange av disse angrepene oppstår under søvn, men har vært opplevd mens våken.

Benign Rolandic Epilepsi

En annen form for epilepsi som ofte oppstår under søvn er godartet rolandic epilepsi (BRE) eller godartet epilepsi med centro-temporale spikes (BECTS). De regnes godartet fordi de fleste pasientene vil "vokse" denne formen for epilepsi. De anses partielle anfall, fordi bare den rolandic området av hjernen blir påvirket. De fleste barn som opplever denne formen for pågripelse er ellers frisk og oppleve liten eller ingen utviklingsmessige problemer. Symptomer i alderen 3 og 10 år og omfatter en rekke former. Rykning eller stivhet kan oppstå ofte kombinert med inkontinens. Talevansker eller forvirring og hukommelsestap kan skje ved plutselig våkner. Andre symptomer kan være hva er referert til som sensoriske anfall, nummenhet eller prikking i ansikt, tunge eller svelg.

Andre epileptiske forstyrrelser

Diagnostisering av epileptiske forstyrrelser krever observasjon av en profesjonell. Det finnes et stort utvalg av symptomer i epileptiske forstyrrelser, epilepsi og kan være forårsaket av en rekke grunner, eller noen ganger uten grunn. Epilepsy som ser ut til å ha noen observerbar årsak eller trigger betegnes som idiopatisk epilepsi. Vanlige årsaker til epilepsi kan inkludere hodeskade, infeksjon og feber, narkotika eller alkohol, narkotika eller alkohol tilbaketrekning, genetiske eller medfødte tilstander og hjernesvulster. Men igjen er det viktig å forstå, noen ganger er det ingen identifiserbar årsak.

Tegn på anfall aktivitet

Tegn på anfall aktivitet


Selv om beslag påvirker kroppen ved å forårsake kramper og kroppslig risting, National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag sier at de faktisk er symptomatisk for en forstyrrelse i hjernen. De ukontrollerte kroppsbevegelser som følger et anfall oppstår når hjernen sender ut defekte elektriske signaler. Selv om beslag er uforutsigbare og ukontrollerbare, kan gjenkjenne symptomer på et anfall hjelpe deg søke behandling du trenger.

Varselskilt

Selv om det er umulig å forutsi når anfall vil inntreffe, kan visse symptomer advare folk om at de kan ha en passe snart. Disse inkluderer forvirring, følelse spacey eller enebolig, en kribling i magen, seeing flekker eller opplever merkelige smaker og lukter, ifølge nettsiden til klinisk nevropsykolog Glen Johnson. Erkjennelsen gjentakende faresignaler kan hjelpe deg med å forberede for anfall og føler seg mer i kontroll av din tilstand, men Johnson advarer om at mange anfall oppstå uten forvarsel.

Under anfallet

Noen beslag er knapt synlig, slik som en ufrivillig håndbevegelse eller et kortvarig tap av bevissthet. Disse episodene kan vare i bare noen få sekunder av gangen, selv om anfall kan gå på i to til fem minutter, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. I andre anfall, kroppen ufrivillig stiver eller slapper av. Den lidende noen ganger opprettholder bevisstheten for varigheten av beslaget, men kan ikke kontrollere de berørte musklene.

Grand-Mal Anfall Symptomer

Den mest lett gjenkjennelige anfall er grand-mal anfall, som innebærer full-body kramper og bevisstløshet. Dette fører ofte til personen til å falle på gulvet, ute av stand til å kontrollere hans bevegelser. Vanligvis anfallet skjer i etapper. For de første 30 sekunder til ett minutt, den lidende kollapser, går bevisstløs og stivner. For de neste 30 sekunder til ett minutt, de lidende rykk ukontrollert. Disse anfallene kan føre til uforutsette problemer, for eksempel urinering ulykker og tunge sår fra biting ned for hardt. Hvis den lidende har problemer med å puste under anfallet, kan han eller hun begynner å snu blå.

Post-Seizure

Etter hvert beslag leveres en periode med intens tretthet, i henhold til Johnson. En artikkel av National Institutes of Health sier at andre post-anfall symptomer inkluderer mild forvirring, midlertidig svakhet i den ene siden av kroppen og hodepine. Den lidende kan være ute av stand til å huske hendelser som skjedde like før anfallet. Etter en grand-mal anfall, den lidende vanligvis faller inn i en dyp søvn, og de fleste mennesker føler seg søvnig eller døsig i minst en time etterpå.

Anfall aktivitet Symptomer

Anfall aktivitet Symptomer


Epilepsi er en nevrologisk tilstand som kan gjøre lider miste kontroll over sine kroppslige funksjoner. Tilstanden er forårsaket av unormal celle-aktivitet i hjernen som påvirker hjernenerve. Lider erfaring beslag som endrer sine sensoriske og muskulære funksjoner. Beslagene kan også indikere en hjerneskade, mangel på oksygen eller høy feber, ikke nødvendigvis epilepsi. The Epilepsy Foundation sier at nesten tre millioner amerikanere er påvirket av tilstanden, med omkring 200.000 nye tilfeller diagnostisert hvert år.

Sensoriske symptomer

Epileptikere kan oppleve sensoriske symptomer. Dette er symptomer som påvirker sansene. Lider ofte oppleve svimmelhet, synsreduksjon som blinkende lys eller farger, ørhet, summende eller unødig støy og ubehagelig lukt eller smak. Disse kan bli følt enkeltvis eller alle på en gang. Sensoriske symptomene vanligvis indikerer en delvis anfall som rammer en del av hjernen. Lider kan bli altfor følelsesmessig og føle seg forvirret. De kan også ha nummenhet i en del av kroppen, sikle, utvikle øye rykninger eller har en krypende følelse over deres hud. Pasienten vil ikke miste bevisstheten.

Autonome symptomer

Autonome symptomer er kontrollert av det autonome nervesystemet. Dette regulerer kroppsfunksjoner inkludert hjertet, kjertler og tarmkanalen muskler. Autonome symptomer som varmt flushing, oppkast, inkontinens, svette, gåsehud og rask puls er normalt tegn på en tinninglappen anfall. Dette påvirker deler av kroppen som er styrt av temporallappene som tale, hørsel, lukt, syn og følelser. Pasienter kan også lide flashbacks, føler redd eller panikk, hallusinere eller smake ikke-eksisterende smak.

Synsk Symptomer

Synsk symptomer hovedsakelig påvirker følelser. Pasienter kan bli drømmende, erfaring deja vue, løsne eller vise ekstrem lykke, sinne, depresjon eller tristhet. Synsk symptomene vanligvis indikerer utbruddet av en kompleks partielle anfall. Pasienten kan også vise koordinerte men ufrivillige bevegelser som leppe smacking, uro eller tygging.

Symptomer på absensanfall

Absensanfall påvirke barn og kom raskt. Barnet kan bli bevisstløs eller ikke svarer. De vil synes å være dagdrømmer og være klar over sine omgivelser. Epilepsi Handling hevder at barn kan oppleve hundrevis av absenser en dag. Tegn å se etter inkludere blank stirrer, endre ansiktsuttrykk, rykninger, mangel på bevissthet, famlende, leppe slikker og griner.