Digidexo.com

Hvor å Lett Lag en Vaporizer

Snarere enn å røyke urter, fordampe dem å redde deg fra de skadelige helseeffekter av røyking. Under fordampningen prosessen, urter er oppvarmet til temperaturer ved hvilke de eteriske oljer, som inneholder all den urt aktive ingredienser, blir fordampet og frigjøres som damp i stedet for å forbrennes for å produsere røyk. Fordamping gir de samme effektene som røyking gjør ved å frigjøre de aktive ingrediensene, men sparer lungene dine fra skadelige kreftfremkallende produsert av forbrenning og påfølgende helseproblemer som følge av røyking. De fleste kommersielt tilgjengelige vaporizers er dyre, men du kan lage en selv med dagligdagse husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

En skive av den nederste del av metallkomponenten i bunnen av lyspæren med en skarp kniv taggete å lage et hull utsette lyspæren indre innhold. La de gjengede metall sider av lyspære basen intakt. Sand av eventuelle resulterende taggete kanter.

Tøm lyspæren helt av innholdet ved hjelp av en tang.

Sanitize lyspæren ved å dyppe den i isopropylalkohol (90 prosent eller høyere) i 10 minutter.

Kontroller at de to-liters brus flaske cap passer på lyspæren, men ikke skru på lokket og stenge av lyspæren ennå. Større flaske caps kan festes på med duct tape, men mindre flaske caps vil ikke passe.

Poke to strå størrelse hull i korken, omtrent en halv tomme fra hverandre, ved hjelp av taggete kniv.

Sett sugerør inn i hullene på korken og sørge for at de kobler innsiden av lyspæren på utsiden. De sugerør bør penetrere minst en tomme i lyspæren og være minst en tomme bort fra bunnen av lyspæren. De sugerør skal settes inn i en vinkel vinkelrett på flaskekapselen.

Sett inn et par klyper grunnen opp urt inn lyspæren fra det åpne hullet og skru på korken med sugerør. Sørg for at korken er sikret ved hjelp av tape hvis det er nødvendig. Sammenhengen mellom hetten og lyspæren skal være lufttett, slik at luftstrømmen via sugerør bare.

Slå på lyspæren opp-ned slik at korken er på toppen og gras på bunnen.

fordampe din urt ved å tenne bunnen av lyspæren med en lighter eller brennende stearinlys; spissen av flammen bør forbli i direkte kontakt med bunnen av lyspæren. Bevege flammen i små sirkler rundt bunnen av lyspæren der urten er å sikre jevn oppvarming av damp og maksimere utbyttet. Pust inn gjennom en av sugerør når du begynner å se en tynn hvit damp. Fortsett å fordampe før den urten blir mørk brun i fargen, noe som indikerer at den er brukt.

Tips og advarsler

  • Den optimale fordampningstemperaturen varierer sterkt med hver urt; riktig temperatur for en urt kan være for varmt eller for kaldt for en annen.
  • Sliping eller bryte opp urt for maksimal overflatearealet vil gi mest damp.
  • I stedet for å bruke sugerør, kan du velge å bruke glassrør.
  • Mindre urt er nødvendig for å oppnå den samme effekten når fordampe i forhold til røyking.
  • Rist urt rundt inne lyspæren til å avsløre så mye av det som mulig til det oppvarmede glass og dermed maksimere damp yield.
  • Det er vanskelig å kontrollere temperaturen med en hjemmelaget fordamper på grunn varmekilden kommer fra en lysere eller brennende stearinlys.
  • Ikke overopphete lyspære eller du kan svi urt, og dermed produsere røyk og bekjempe hensikten med en fordamper.
  • Ikke bruk denne enheten til å fordampe marihuana eller andre illegale stoffer.
  • Du kan røyke den fordampede urt, men den smaker mye verre og være langt strengere og mindre potent enn frisk urt.