Digidexo.com

isjiasnerven massasje

Isjiasnerven rettsmidler

Isjiasnerven rettsmidler


Din isjiasnerven er en nerve som grener som et tre fra ryggmargen til dine rumpe, hofter og til slutt gjennom bena. Den isjiasnerven er den lengste nerve i menneskekroppen. Hvis nerve blir skadet som følge av forhold som en herniated disk, kan du utvikle en lidelse som kalles isjias. Selv om symptomene på isjias kan være svært smertefullt, symptomene vanligvis løse seg selv i løpet av en til to måneder. Det er noen tiltak du kan ta for å lindre symptomene.

Aktivitet

Selv om mange av sengeleie kan virke som en god løsning for sciatic smerte, ifølge Mayo Clinic, kan inaktivitet forverre symptomene. Hviler i noen dager er greit, så lenge du ikke gjør langvarig sengeleie. Det er best å fortsette på vanlig måte gjennom din daglige rutine. Tunge løft, men ikke er anbefalt.

Kulde og varme

Når din smerte begynner først, bruke en ispose eller en pakke frosne erter på det området av smerte. Ved hjelp av en kald pakke for 15 til 20 minutter flere ganger om dagen kan bidra til å lindre symptomer på betennelse og smerter. Alternerer med en varmepute i løpet av de to første dagene av å utvikle symptomer kan også bidra til å lindre smerte.

Smertestillende medikamenter

Du kan bruke anti-inflammatoriske medisiner som aspirin og ibuprofen. Tylenol kan også lindre smerter. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, slike medikamenter kan bare bidra til å begrense smerte i en viss grad. Du bør aldri ta mer enn anbefalt dose på en dag, som alvorlige bivirkninger kan oppstå for eksempel magesår, kvalme og leverskader.

Trening

Lav effekt øvelser kan bidra til å lindre sciatic symptomer. Enkle strekninger eller til og med svømming kan være nyttig ved utbruddet av smerte. Når din smerte har minsket, kan du gå videre mot styrke øvelser for ryggen din. Prøv aldri å hoppe inn i en øvelse i starten, som du kan ytterligere skade isjiasnerven eller forverre symptomene dine.

Andre behandlinger

Hvis du har prøvd behandlinger som ikke har fungert, kan du prøve alternative metoder som akupunktur. Siden akupunktur er en kontroversiell metode for å gi smertelindring, bør du finne en lisensiert utøver som er godt trent, som nevnt ved Mayo Clinic. Andre alternative behandlinger inkluderer massasje, hypnose og kiropraktisk behandling.

Isjiasnerven Remedy

Alvorlige smerter i hoftenervene, fra den nedre del av ryggen ned på baksiden av hvert ben, kan forårsakes ved å sitte på hardt underlag, å opprettholde en stilling for en lang tid, eller skade. En isjias klage er ofte ledsaget av en varm verke i leggene og rumpe regionen, effekttap i beinmuskulaturen og problemer i benet og foten bevegelse. Mens det er en overflod av apotek narkotika som kan gi lindring, er det ganske mange naturlig rettsmidler for sciatic nerve problemer som kan være like effektiv også.

Juice og Tiamin Foods

Du kan drikke minst 10 gram hver av potet juice og selleri blad juice eller selleri te hver dag for lindring av isjias smerter. Når gulrot og rødbeter juice er lagt til denne kombinasjonen, kan du dra nytte av ekstra styrke og ernæring. En annen behandling for isjiasnerven kommer i form av en te eller saft av hyllebær bladene som hjelper slappe muskler og redusere smerte. Naturlige tiamin-rik mat som grønne erter, lever, spinat, nøtter, bananer, svinekjøtt og soya bønner er gunstig for hoftenervene botemidler også.

Pepperrot og vann

Du kan også ta en halv pepperrot og hakke det godt. Påfør en spiseskje eller mer av hakket lim slik at den dekker de smertefulle områder. Pakk en klut rundt det å danne et grøtomslag og la uforstyrret for ikke mindre enn 60 minutter for smertelindring. Du kan også ta påfølgende varmt og kaldt vann dusj eller varme og kalde kompresser for å bedre blodsirkulasjonen og redusere smerte.

Raw Foods

Rå hvitløk, rik på antioksidanter vitaminene B1 og B-kompleks, bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, redusere smerter, og hjelpemiddel i å holde kroppen varm, noe som er viktig for følelsen komfortabel under isjias smerte anfall. Du kan knuse et par fedd hvitløk i en halv kopp varm melk og drikke det to ganger om dagen i en uke for positive resultater. Spise rå fersk surkål er et populært middel for lindring av muskelsmerter for isjias i Tyskland.

Øvelser

Du kan også prøve å legge rett på gulvet mot taket. Ta med din høyre kne mot din venstre skulder, holder vristen på høyre fot fra utsiden. Hold denne posisjonen i et halvt minutt og gjenta med det andre kneet. Denne rutinen, utføres daglig i ca 15 minutter er gunstig for isjias. Du kan også prøve en butt trykk ved å trykke, på samme tid, på begge sider av midten av depresjon ved baken 'sider. Tell til 15 for å stimulere akupunkturpunkter under huden og slipp. For en annen øvelse for sciatic smertelindring, kan du ligge på gulvet på ryggen, og hvile den nedre del av beinet, mellom kneet og foten, på en stol sete for et kvarter.

Generelle tiltak

Ha et balansert kosthold, søvn på et fast underlag, vedlikeholde rette positurer mens stående og sittende, og avverge løfte tung last for å bli helbredet fra isjias problemer. Isposer for lammende smerten, spesielle ergonomiske møbler med lendestøttene, massasje med oppvarmet sennep olje og knust hvitløk eller bruk av aloe vera gel også bidra til å redusere sciatic nerve smerte. Du kan videre massere det berørte området med kamille olje eller olje der muskat pulver har blitt stekt.

Medisinske rettsmidler

Når du besøker en lege med en isjiasnerven problem, vil behandlingsprosedyren inkluderer tester for å utelukke årsaker til smertene. Han vil da gi deg råd om medisiner som smertestillende, og ber deg om å se en kiropraktor eller fysioterapeut for vanlige massasjer og øvelser for reduksjon av smerte.

Hjem rettsmidler for isjiasnerven Pain Relief

Hvis du har å sitte på hardt underlag eller holde en enkelt stilling for en lengre periode eller har vedvarende en skade i korsryggen eller ben, løper du risikoen for hoftenervene smerte. Du kan føle en varm murrende smerte i nedre regioner av bena eller baken eller mister kraften i manipulasjon av dine ben og føtter. Mens det mange medisiner tilgjengelig i apotek for å lindre smerten, er det ganske mange hjem rettsmidler for hoftenervene smertelindring som er like effektive i tillegg.

Hvitløk og pepperrot

Antioksidant-rik hvitløk, når det tas i de rå, hjelpemidler i å stimulere blodsirkulasjonen, lindrer smerter og bidrar til å holde kroppen varm. Dette hjelper deg å slappe av og føle seg vel under anfall av isjias smerter. Knus minst to fedd hvitløk i en halv kopp lunken bøffel melk og spiser to ganger daglig i syv dager for lindring av isjias. En annen effektiv naturlig kur for sciatic smerte er pepperrot. Knus et halvt pepperrot slik at det gjør en spiseskje lime. Påfør dette jevnt på den smertefulle sonen og pakk med en klut som et grøtomslag. Fjerne etter ikke mindre enn en time for lindring fra sciatic nerve smerter.

Juice og vann

Drikk ikke mindre enn 10 gram hver av saft av selleri blad og potet daglig. Du kan også legge til juice av gulrot og rødbeter til denne kombinasjonen for ekstra kraft og styrke. Selleri blad te er også nyttig for å lindre sciatic smerte. For en effektiv hjem behandling av hoftenervene smerte, ta juice eller te av hyllebær blader. Dette hjelpemidler i muskel avslapping og bidrar til å redusere smerte. I tillegg kan du ta dusj alternativt med varmt og kaldt vann eller bruke komprimerer, alternativt varme og kalde, for å gjøre blodsirkulasjonen bedre og få lindring av smerte.

Øvelser

Ligger nedbrutt på gulvet og vender taket. Trekk høyre kne i retning av venstre skulder. Samtidig, holder vristen på høyre fot med høyre hånd fra utsiden. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder, og deretter utføre samme prosedyre med den andre kneet. Isjiasnerven smerte kan reduseres hvis din følger denne rutinen for omtrent en fjerdedel av en time hver dag.

Generelle tiltak

Gjør det til en vane å holde seg til en balansert, næringsrikt kosthold. Husk å sove på et stivt underlag og alltid sitte eller stå oppreist. Unngå også å trekke eller bære tunge vekter. Andre hjem rettsmidler for isjias lettelse inkluderer kjøleelementer som kan føre til nummenhet i smertefulle området og bruker møbler laget med særlig ergonomisk fornuftig med lendestøttene. Disse kan bidra til å hindre ytterligere forverring. Får massasje med en pasta av en spiseskje varm sennep olje og hakket hvitløk eller bruke en spiseskje med aloe vera gel for å lette sciatic nerve smerte.

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen din. Isjias er smerte som sprer seg fra korsryggen, gjennom setet og ned på isjiasnerven og langs baksiden av leggen gjennom kneet til stortåen. Det føles ofte verre på den ene siden av hoften. Isjias kan være forårsaket når nerve er i klem fra å sitte på en hard overflate, eller iført en stram belte; noe som kan legge press på nerve. Ofte smerten er ganske ødeleggende.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

•  Sitt komfortabelt på en seng, stol eller på gulvet, alt etter hva som er mest komfortabelt for deg.

Støtt korsryggen med puter eller puter.

Gni massasjeolje i de åpne håndflatene.

Bruk håndflatene og fingertuppene til lett hjerneslag området bakfra kneet til hoften. Bruk lange, glidende strøk og holde stryke mot ditt hjerte. Hold masserer for 2 eller 3 minutter.

Massasje fra hoften og ned på baksiden av kneet, følgende løpet av isjiasnerven. Gjør dette for to eller tre minutter.

Tips og advarsler

 • Følg massasje sekvensen ved å gni en isbit over det samme området eller bruke en ispose innpakket i et håndkle.
 • Du kan også arbeide isjiasnerven refleks punkter på undersiden av føttene, som er plassert langs bunnen av hver fot omtrent en tomme fra hælen.
 • Du kan også arbeide hip / sciatic nerve punkter nær anklene dine som er plassert like over ankelleddet på utsiden.
 • Ikke bruk denne massasje hvis isjiasnerven er betent.
 • Gravide kvinner bør bruke svært lett trykk når du gjør dette massasje fordi for mye press kan stimulere saphenavene som kan føre til bekkensammentrekninger.

Piriformis syndrom og effekten av massasje

I piriformis syndrom, er piriformis muskel stramt og komprimerer sciatic nerve, forårsaker smerte i baken og ofte ned på baksiden av leggen. Massasje kan slappe piriformis muskelen, slik at det ikke lenger komprimerer nerve.

Piriformis

Piriformis er en liten muskel dypt i setet. Det kan bli altfor stramt på grunn av traumer, for eksempel fra et fall eller ulykke; overforbruk, som skjer i noen idretter; eller forskjøvet bekken.

Isjiasnerven

Isjiasnerven begynner ved bunnen av ryggraden og går gjennom rumpeballene og ned langs baksiden av benet. Fordi den kjører under piriformis, kan en stram piriformis trykker på den, forårsaker irritasjon og smerte. Den resulterende betennelse kan også føre til arrvev voksninger.

Massasje

Fordi piriformis er en dyp muskel, overfladiske massasje teknikker er usannsynlig å ha den ønskede effekt. Spesifikk dyp massasje er nødvendig for å slappe av piriformis muskelen, bryte opp arrvev vedheft og strekke muskelfibrene.

Betraktninger

Ifølge Institute for Integrative Health Studies, kan massasje føre til at noen sårhet, som bør reduseres i løpet av 30 sekunder. Hvis smertene blir verre, kan massasje terapeut være å legge press på nerve i stedet for på muskelen.

Forsiktighetsregler

Finne en dyktig massasjeterapeut er viktig fordi feilaktig brukt massasje ytterligere kan irritere isjiasnerven.

Isjiasnerven behandling under graviditet

Isjiasnerven behandling under graviditet


Isjias er et symptom på at mange gravide kvinner opplever, oftest begynner i sitt andre trimester. Betegnelsen "isjias" refererer til hoftenervene smerte, og kan være forholdsvis smertefullt, spesielt hvis den ikke behandles. Isjiasnerven går fra ryggmargen i nedre del av ryggen, ned til leggen. Mange gravide kvinner begynner å oppleve isjias når babyen begynner å vokse, som livmor kan trykke på isjiasnerven. Det finnes en rekke ikke-invasive måter å behandle isjias under svangerskapet, og oftere enn ikke, symptomene forsvinner senere i svangerskapet.

Symptomer

Isjias presenterer en rekke symptomer, hvorav de fleste er lette å kjenne igjen. Hvis du har graviditet-indusert isjias, kan du oppleve en skarp eller verkende smerter som kan skyte fra nedre rygg eller rumpe, og kan reise ned på baksiden av beinet i leggen eller hælen. Denne smerten kan være alvorlig eller mild, og kan være ledsaget av svie, nummenhet eller prikking i noen av de nevnte områdene. Hvis du tror du kan ha isjias, kan du prøve en eller flere av følgende behandling forslag for å få lindring så raskt som mulig.

Selvhjelp

Det er mange ting du kan gjøre for å bidra til å avlaste deg av symptomene på isjias. Oftest er isjias oppleves på en side av kroppen. Hvis du finner ut at den ene siden er berørt, kan du prøve å ligge på den ikke-affiserte siden. Også, hvis du opplever symptomer mens du står, holde ut av føttene for lengre perioder av gangen. Tunge løft bør også unngås fordi det kan føre til unødig press på isjiasnerven. Stretching og trening kan bidra til å løsne musklene rundt korsryggen og isjiasnerven, noe som kan bidra til å ta presset ut av isjiasnerven. Bruke varme i form av en vannflaske eller varmepute kan roe muskler, og bruke kjøleelementer til det berørte området kan redusere betennelse. Gi helsepersonell godkjenner av bruk, kan Tylenol også bidra til å redusere betennelser og smerte.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke finner lindring av sciatic nerve smerter fra de nevnte forslagene, er det flere alternativer som krever intervensjon fra en profesjonell. Massasje har vært kjent for å være effektiv i behandling av isjias. Massasje er en hands-on tilnærming til å løsne opp musklene som kan være fangst isjiasnerven i ryggen. Fysioterapi kan også være et annet alternativ som hjelpemidler i behandling av isjias. En fysioterapeut kan vise deg øvelser eller strekninger som vil holde musklene væske og isjiasnerven blir fanget. Chiropractic omsorg kan også være nyttig, spesielt hvis hoftenervene er fanget på grunn av en subluksasjon i ryggraden. En kiropraktisk justering er en relativt ikke-invasiv behandling som kan omfatte varme, elektrode terapi og omstilling av ryggraden.

Hvordan å gjøre Yoga for isjiasnerven Damage

Hvordan å gjøre Yoga for isjiasnerven Damage


Isjiasnerven skade bringer om uutholdelig skyting smerter i hoftepasienter. Legge til deres nød, er den kriblende følelse som føles som de har vært mildt elektrisk sjokk. Å behandle denne tilstanden, noen opt for medisiner og urte-behandlinger, mens andre går for massasje og rygg eller mageøvelser. Men en av de beste anbefalingene for hoftepasienter er Yoga. Terapeutiske positurer som tilbys av denne type middel, treffer hver og en del av det berørte området. Det øker også blodsirkulasjonen og lindrer smerte - som fører til avslapning og velvære. Følgende er noen kurativ yoga som er gunstig i lindrende smerte fra isjiasnerveskader (isjias).

Bruksanvisning

Sukhasana (Easy Pose)

•  Finn et rolig og behagelig sted hvor du kan utføre denne prosedyren. Dette er en god startposisjon for ryggen, assosiert med rytmisk pust og stretchingStart i lang sittestilling. Sakte bøye venstre ben, med din venstre fot mot deg. Deretter bøye høyre ben over venstre, med høyre fot også overfor deg.

Når du gjør dette, sørg for at den venstre foten er gjemt eller gled under motsatt kne; og buen på høyre fot ligger like nedenfor det motsatte leggen.

Når du ser på din posisjon og så en trekant form i midten av dine bøyd bein, er dette en indikasjon på at du gjorde det riktige Sukhasana positur - med de tre sidene i trekanten dannet av lårene på begge sider og basen med foldet leggene.

Tillat en viss mengde plass mellom bekkenet og føttene for å fremme komfort.

Sørg for at bekkenet er i en nøytral posisjon. Du kan justere nøytral stilling bekkenet ved å trykke hendene mot gulvet og med hjelp av armmusklene, sakte løfte baken utenfor treningsmatte som 4-5 inches. La bekkenet forhøyet og la lårene å bli tung, deretter sakte senke baken ned igjen.

Rett ryggen og skuldrene litt mer, men ikke over bue den; magen inn og brystet ut. Du kan enten legge hendene på toppen av knærne med håndflatene opp, eller bare legge hendene i fanget, håndflatene ned.

Nå lukke øynene, slappe av og puste dypt så puster. Gjør dette rytmisk pust i noen minutter for å øke oksygentilførsel og reetablere den naturlige rytmen i kroppen din. Du kan også knytte dette med halsen rotasjon og forlengelse av ryggraden ved å strekke armene opp over hodet og sidelengs.

Det anbefales å veksle leg flexing for denne stillingen. Som, hvis din høyre fot bue hviler på venstre leggen i dag, gjør det motsatte posere på den påfølgende dagen. Du kan også veksle posisjonen til føttene på kurset du sukhasana positur - hvis du planlegger å gjøre dette i 30 minutter; gjøre det rette foten tilbake, med venstre foten frem på de første 15 minuttene, og gjøre det omvendt på de andre 15 minutter.

Bharadvajasana I (Torso Twist)

Denne milde vri øker og gjenoppretter tonen i ryggraden og mage muscles.Start på en knelende posisjon, og sakte skifte baken på noen side du foretrekker og slå det ned på treningsmatte. Si, vi gjør den riktige siden først.

Begge bena er fremdeles foldet, med venstre fot hviler på høyre bue.

Plasser venstre hånd på toppen og på motsatt kne; og vind høyre arm rundt korsryggen og bosette høyre hånd bare på toppen av venstre baken.

Rett ryggen, men ikke over buen. Magen inn, brystet ut, og inhalerer.

puster du sakte vri overkroppen mer over til høyre. Hold vri i 30 sekunder til ett minutt og deretter gå tilbake til startposisjon.

Som for retningen av hodet ditt, kan du enten flytte den på den samme retningen du vri, eller flytte den på motsatt retning av twist

Gjenta samme prosedyre når du gjør den venstre vri.

Salambhasana (Locust Post)

Denne stillingen er sterkt anbefalt for tilbake healing. Det styrker korsryggen og øker sirkulasjonen fra dette området, til hip muscles.Start med å ligge på magen (liggende stilling) med pannen hvilende på treningsmatte.

Begge armene er plassert på siden av kroppen din, med håndflatene vendt oppover.

Legs må være rett, med lårene innad rotert, slik at kneet caps og rygg (frontal) del av begge føttene, er vendt mot bakken.

Inhale som du sakte løfte hodet, overkroppen, armer og ben.

Hev overkroppen og underekstremiteter i et tålelig nivå. Hold armene opp til du kan føle din scapula trykke hardt på deg øvre del av ryggen. Har en fast sammentrekning av baken til du kan føle din halebenet trykk pubis.

Hold stillingen i 30 sekunder til ett minutt så puster du slipper og slappe av. Ta noen sekunder å puste og gjenta utgjøre 1-2 ganger mer.

Adho Mukha Svanasana (Downward-Facing Dog)

Denne posisjonen gir utmerket foryngende stretch for ryggmuskulaturen, noe som bidrar til å redusere pain.Start på alle fire. Innhalere som du sakte presse føttene tilbake for å forlenge begge beina. Pass på at tærne står overfor i front og ikke sidelengs.

Ikke forleng knærne brått. Prøv å bøye den litt først, før du trekker den fullt ut.

puster du forlenge bena uten å låse knærne.

Utvid armene og åpne dem litt bredere.

forsiktig presse kroppen litt tilbake og oppover, slik at setet er vendt mot taket. Hold denne posisjonen i 30 sekunder til ett minutt.

Sakte bøye knærne ned til gulvet og slappe av.

Upavistha Konasana (Vidvinkel Sittende Forward Bend)

Dette er en veldig terapeutisk positur for isjias. Det styrker også ryggraden og stimulerer mage organs.Start i en lang sittestilling. Nøye lene seg frem, som du åpner bena vidt, med hendene på gulvet for støtte.

Åpne bena til en vinkel på ca 90 grader eller som tolerert (for nybegynnere).

30Push hendene mot gulvet, slik at baken til å gli fremover, og åpne beina 10 til 20 grader bredere.

31 Eksternt rotere underekstremiteter (utadrotasjon), slik at kneskålene og tær vender opp i taket.

32 Når alt er riktig plassert, ta et dypt pust (Pust)

33 Exhale når du lener enda mer ved å gå hendene frem og strekke så langt du kan.

34 Hold strekken i 1 minutt, gå tilbake til startposisjonen og gjenta prosedyren. Du kan holde strekningen ved enten å bøye armene (underarmene på gulvet) eller ved å utvide begge armene.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med lege først før du gjør yoga aktiviteter.
 • Unngå å utføre Bharadvajasana (torso vri) hvis du har blokkert arterier, diaré, menstruasjon, bronkitt, og migrene.
 • Ikke gjør Adho Mukha Svanasana (peker nedover Dog) posisjon hvis du har åreknuter og diaré; og unngå å holde denne posisjonen i mer enn 1 minutt.

Isjiasnerven & Hip Pain

Isjiasnerven er den største i kroppen og går fra ryggmargen gjennom hofteområdet og ned hver etappe. Isjias refererer til smerte i isjiasnerven. Smerten kan stråle langs nerve eller i visse områder av nerve sin sti som hoften.

Symptomer

Symptomer på isjiasnerven smerter i hoften kan variere fra en kriblende til en kjedelig verke til en brennende smerte. Smerten er vanligvis følte på den ene siden, og etappe av den berørte hoften kan føle svak. Alvorlig sciatic nerve smerter i hoften kan gjøre walking vanskelig, og lettelse kan bare følt ved å ligge ned. En sjelden symptom er et tap av blære eller tarmfunksjon, og medisinsk behandling bør søkes umiddelbart dersom dette skjer.

Årsaker

Vanlige årsaker til en skadet isjiasnerven er bekkenskade eller brudd, skiveprolaps, degenerative plate sykdom, spinal stenose og svulster komprimere nerve.

Diagnose

Når nerve smerte er alvorlig eller varer mer enn fire uker, kan legen din bestille en katt scan eller MR for å se hva som påvirker isjiasnerven. En herniated plate eller svulst kan komprimere isjiasnerven og gi smerter i hofte og nedover beinet.

Behandlinger

For sporadisk sciatic nerve hoftesmerter, varme og kalde omslag, tøyningsøvelser og over-the-counter medisiner som Motrin eller aspirin kan være alt du trenger. Når disse tiltakene ikke hjelper, kan legen anbefale fysioterapi. Disse øvelsene kan styrke muskler og bedre holdning og fleksibilitet. Legen din kan foreskrive en anti-inflammatorisk narkotika sammen med et muskelavslappende middel for kortsiktig smertelindring. Antikrampe medikamenter blokkere smertesignaler fra hjernen, og kan også være foreskrevet.

Aggressiv behandling

Når konservative behandlinger mislykkes, kan legen anbefale andre alternativer. Epidural steroidinjeksjoner administreres hvor nervesmerter er opprinnelses å redusere betennelse rundt nerve. Disse injeksjoner er en kortsiktig løsning på grunn av deres bivirkninger, og bare tre injeksjoner kan gis et år. Kirurgi er reservert for når blæren eller tarmen inkontinens oppstår eller smerter ikke lindres av andre tiltak og fortsetter å forverres. Kirurger fjerne en del av platen som presser på nerven.

Andre terapier

Akupunktur kan anvendes for å lindre smerte hofteisjiasnerven. Hair-tynne nåler settes inn i huden din til å frigjøre energi flyt og lindre smerte. Akupunktur er basert på en tro på at når vår energi er blokkert vi opplever smerte og sykdom og nåler settes inn i visse områder i våre organer vil oppheve blokkeringen av denne energien. Kiropraktisk behandling er manipulering av ryggraden ved hjelp av forskjellige stillinger og grader av kraft. Smerten vil avta og funksjon vil forbedre ved å gjenopprette spinal bevegelse. Massasje terapi kan lindre smerter i rygg og hofter. Snakk med legen din før du fortsetter inn i disse typer terapier.

Hvordan medisinere isjiasnerven Pain

Sciatic nerve smerter, også kjent som isjias, er smerte forårsaket av skade eller kompresjon av isjiasnerven, som starter i korsryggen og går ned på baksiden av hver etappe. Smerten oppstår vanligvis fra den lave tilbake til baksiden av låret og stråler nedover leggen. Det som vanligvis er forårsaket av en herniated plate som presser på nerven, ifølge Dr. William C. Shiel Jr. Isjias kan også være forårsaket av en irritasjon av nerven av nærliggende muskler, bein eller andre skader. Bortsett fra smerte, kan ischias være preget av svie, nummenhet og kribling følelser. Isjias er et symptom på en annen tilstand, så det underliggende problemet bør behandles.

Bruksanvisning

Prøv varme og is før medisinering. Det kan bidra til å redusere smerter. Bruk is eller varme i 20 minutter annenhver time, anbefaler Dr. Stephen H. Hochschuler. Bruk ene eller det andre, eller alternativt å lindre sciatic nerve smerte.

Ta enten over-the-counter eller reseptbelagte medisiner, som de kan bidra til å avlaste isjias. Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen eller orale steroider. Begge vil arbeide for å redusere betennelse.

Få en epidural steroid injeksjon hvis smertene vedvarer og er alvorlig, foreslår Dr. Hochschuler. Det vil redusere betennelse. Men det fungerer annerledes enn en muntlig steroid medisiner fordi det injiserer direkte steroider i det berørte området. Den er ment for midlertidig lindring og ikke en langsiktig kur for en pasient i utvinningen.

Prøv alternative behandlinger. Akupunktur, massasjeterapi og kiropraktikk omsorg har alle vist seg å være effektive for hoftenervene smertelindring. The National Institutes of Health gjenkjenner akupunktur, den gamle kinesiske behandling ved hjelp av metallnåler, så effektiv i å lindre isjias. Massasje terapi kan bidra til å slappe av musklene og øke blodsirkulasjonen, mens kiropraktisk manipulasjon innebærer omstilling av ryggraden. Alternativ omsorg kan adressere de underliggende forhold og lindre sciatic nerve smerte.

Tips og advarsler

 • Etter medisinering eller behandling av hoftenervene smerte, et treningsprogram, ofte kombinert med fysioterapi behandling, vil bidra til å avlaste og hindre ytterligere smerte. Langvarig hvile i vanligvis ikke anbefales. Back-styrke øvelser og aerobic trening strekninger generelt gi mer lettelse for sciatic nerve smerte.
 • Kirurgi kan være nødvendig hvis smertene vedvarer etter seks til 12 uker.
 • Det er mulige komplikasjoner, slik som tap av benbevegelse eller tap av følelse i benet, i henhold til NIH.

Hjelp til isjiasnerven Pain

Isjias er et symptom på et problem som en herniated plate. Enhver irritasjon av isjiasnerven fra et bein eller muskel eller fra infeksjoner, skader eller andre årsaker, kan føre til smertefulle symptomer på isjias. Isjiasnerven smerte er vanligvis kjente fra den nedre tilbake til bak låret og utstrålende ned under kneet, men det kan også være konsentrert i setemuskelen området, bokstavelig talt en "smerte i baken." Bare én side av legemet påvirkes. Smerten kan være en kjedelig verke, en brennende følelse eller som et elektrisk støt.

Diagnose

En lege kan diagnostisere isjias med en fysisk eksamen og medisinsk historie. Eksamen omfatter visse bevegelser, og kan også kreve røntgen, en CAT scan eller en MR-undersøkelse. Isjias kan være ganske smertefullt, men avhengig av årsaken, kan det gå unna i åtte uker eller mindre uten aggressiv behandling.

Self-Care

Bruk kalde omslag for å redusere betennelse og lindre ubehag. Pakk en ispose i et håndkle og bruke den til de smertefulle områder for 15 minutter en eller to ganger om dagen. Hvis du ikke eier en ispose, prøv en pakke med frosne erter.

Alternativt bruke varme til de områdene som vondt. Bruke kommersielle varmepakninger, en varmelampe eller en varmepute på lav innstilling.

Stretching kan avlaste trykket og smerte. Prøv å gjøre tøyningsøvelser flere ganger om dagen. Hold hver strekning stillingen i 30 sekunder.

Trene regelmessig. Du kan ikke føler for å trene når du er i smerte og mobilitet er begrenset, men regelmessig skånsom trening kan bidra til å bekjempe den smerten. Start med milde tøyningsøvelser for korsryggen. Prøv vann mosjon eller en saker sykkel. Hvis smertene dine blir bedre, legger øvelser som fungerer på å styrke ryggmuskulaturen.

Medisinering

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin og ibuprofen og paracetamol piller som Tylenol, kan være nyttig for isjias, selv om de kan være begrenset i å kontrollere sterke smerter og ikke egnet for langsiktig bruk. Paracetamol tatt for lengre perioder kan føre til leverproblemer, og tar NSAIDS i lengre perioder kan forårsake slike bivirkninger som mageblødning, som fører til nyreskader eller sår.

Andre behandlinger

Fysioterapi, inkludert holdning øvelser, rygg muskel øvelser og bevegelighetstrening med en sertifisert personlig trener, kan trenings spesialist eller fysioterapeut lindre sciatic nerve smerte.

Hvis smerten er alvorlig, kan legen anbefale reseptbelagte legemidler som en anti-inflammatorisk med et muskelavslappende middel.

Dersom andre tiltak ikke gir lindring, kan legen anbefale epidural steroidinjeksjoner som demper betennelse og lindre smerter. Disse injeksjoner kan gi midlertidig lindring, men anbefales ikke på lang sikt.

Kirurgi kan anbefales hvis sciatic nerve smerte fører til inkontinens eller smerte som blir stadig verre, og er ikke hjulpet av andre behandlinger.

Alternativ medisin

Kiropraktorer bruker spinal justering (manipulasjon) for å behandle begrenset spinal mobilitet, manipulere ryggraden fra ulike posisjoner. Kiropraktisk behandling kan også inkludere massasje og stretching.

En ny utvikling i behandling av ryggsmerter, inkludert isjias, er DRX9000 spinal dekompresjon terapi, en ikke-kirurgisk behandling basert på teorien om at dekomprimere ryggsøylen øker skive mellomrom, og dermed redusere skivefremspring.

Hvis andre tiltak mislykkes, kan det være lurt å prøve hypnose. Mens du er hypnotisert, gir hypnotisør deg forslag for å redusere følsomhet for smerte og for å hjelpe deg å takle det når du er våken.

Akupunktur er et annet alternativ terapi som gir gode resultater for noen mennesker. Akupunktøren setter tynne nåler inn i huden på teorien om at smerte resultater fra blokkering av en vital energi, kalt qi ("chee") i kroppen din, og nålene oppheve blokkeringen som energi.

Definisjon av isjiasnerven

Den menneskelige kroppen er full av bein, muskler og nerver. Noen av de nerver i kroppen er forsvinnende liten, mens andre kan være så stor som en persons tommel i diameter. En av de mest betydelige nerver i kroppen er den skiatiske nerve. Hva er isjiasnerven, og hvilken rolle spiller det i kroppen?

Identifikasjon

Isjiasnerven er den største nerve av den menneskelige kroppen, både i lengde og diameter. Det er dannet fra lumbale og sakrale nerverøtter i ryggraden og forbinder ryggmargen med beinet og foten muskler. I forhold til plassering, isjiasnerven går fra korsryggen, gjennom rumpeballe og ned beinet, hele veien til fots.

Funksjon

Den viktigste funksjon av isjiasnerven er den samme som for hvilken som helst annen nerve i kroppen --- bærer det signaler fra hjernen til en del av kroppen og deretter bærer signaler tilbake fra den del av kroppen til hjernen. Spesielt bærer isjiasnerven signaler til musklene i underekstremitetene og deretter bærer signaler tilbake fra føtter, ben og rumpe til hjernen.

Problemer

Fordi isjiasnerven er en så stor nerve og er stammer i korsryggen, som er utsatt for skade og stress, folk ofte opplever problemer med det. Smerter fra hoftenervene kalles isjias. I tillegg til smerter, kan ischias inkluderer prikking i huden, nummenhet eller brenning i underekstremitetene. Vanligvis isjias er forårsaket av kompresjon på nerven fra en herniated disk eller lignende tilbake problem, men det kan også være (sjelden) forårsaket av abscesser, blodpropp og betennelser fra leddgikt. Isjiasnerven smerte kan behandles med isposer på korsryggen i 20-minutters intervaller, muskel relaxers, akupressur og akupunktur, kiropraktikk justeringer og massasje, og hvile.

Graviditet og hofte

Gravide kvinner opplever ofte irritasjon av isjiasnerven. Dette er en midlertidig form av isjias som er antatt å være et resultat av vekten av barnet å legge press på nerven. Det er spesielt vanlig under svangerskapet fordi kvinnens leddene blir taperen på grunn av relaxin og andre kjemikalier og hormoner, og fordi gravide kvinner ofte ikke engasjere sine magemuskler nok til å holde ryggraden i riktig justering.

Trykk

Selv isjiasnerven kan være kilden til smerte og ubehagelige inntrykk, det også kan være nøkkelen til en viss smertelindring. Å legge press på isjiasnerven i en periode på 2 minutter synes å resultere i signaler som blir tolket av hjernen på en slik måte at ubehag i andre deler av kroppen er minsket til en viss grad av statistisk signifikans. Den påvirker er fortsatt under utredning, men det følger prinsippene i akupressur som har blitt akseptert i Øst-medisin i hundrevis av år.

Massasje Relief for Isjias Pain

Massasje Relief for Isjias Pain


Isjias smerte er ødeleggende og finne lindring er avgjørende for en balansert og sunn livsstil. Massasje terapi kan tilby en viss grad av lettelse fra isjias smerter. En klient kan gi en massasje utøveren med direkte kommunikasjon under massasje økten om smerte nivåer og lettelse. Den massasje terapeut og klient kan arbeide sammen for å lage en tidsplan økter for å løse isjias samt diskutere alternative ressurser for smertebehandling.

Årsaker

Isjiasnerven går gjennom setemusklene plassert på den bakre av kroppen. Når piriformis muskelen strammer for mye, blir isjiasnerven innesluttet, noe som resulterer i smerter gjennom den lave ned igjen til fots. Smerten kan føles skarp, brennende, kriblende, nummenhet eller en kombinasjon av disse. Dette er kjent som isjias.

Musklene rundt isjiasnerven kan utøve utilbørlig press og skape smerte for en rekke årsaker. Noen årsaker til isjias inkluderer skiveprolaps, skader, graviditet, fedme eller en skiveprolaps. Alltid konsultere med en lege om dine symptomer som det kan være andre årsaker som skaper denne lidelsen.

Assessment

Før en massasje økten, vil massasjeterapeut foreta en vurdering. Dette inkluderer å stille spørsmål knyttet til isjiassmerter, diskutere daglige vaner og rutiner som involverer bevegelse og holdning, evaluere holdning og avgjøre om andre faktorer kan påvirke kroppen din og skaper smerte. Andre faktorer er tidligere og nåværende emosjonelle stressfaktorer.

Teknikk

Din massasje terapeut vil utføre en rekke teknikker for å løsne musklene rundt isjiasnerven, inkludert komprimering, elting og stretching. Is eller smertestillende gel kan også brukes.

En av teknikkene en massasje terapeut kan bruke for å midlertidig fjerne sciatic smerte er å ha deg ligge utsatt på massasje bordet mens du holder den nederste delen av beinet i en 90 ° vinkel. Benet vil danne en "L". Den massasje terapeut vil da legge press og komprimere hofteområdet mens sakte flytte den nederste delen av beinet fra venstre til høyre.

Det finnes andre teknikker som kan benyttes, avhengig av modalitet og stil av terapeut. Vær sikker på å diskutere muligheten for stølhet oppstår med massasjeterapeut. Vær forberedt på å oppleve litt av stølhet i området som fikk massasje, selv om det ikke bør være en utilbørlig mengde smerte.

Mer informasjon

Alltid være direkte i din kommunikasjon med din massasje terapeut. Hvis noe gjør vondt, sier at det gjør vondt. Ikke anta at det er ment å gjøre vondt. Hvis du ikke nevner din smerte, har massasje utøveren ingen måte å vite at den finnes. Sier du trenger mer eller mindre press hjelper massasje terapeut for å forstå kroppen din.

Kronisk smerte er en indikator på noe galt i kroppen. Konsulter lege før du starter noen form for alternativ behandling. Fortell legen din at du ønsker å bruke massasje terapi for å løse din sciatic smerte og spørre om det er noe du trenger å fortelle din massasje terapeut.

Massasje for sciatic smerte

Isjiassmerter kan tyde på en rekke underliggende forhold. Noen av disse er alvorlige og krever legehjelp; men i mange tilfeller kan profesjonell eller selv-massasje lindre og til og med hindre nerve og muskelsmerter.

Tilstand

Isjias refererer til intens smerte forårsaket av kompresjon av den skiatiske nerve. Den følelsen stråler ut fra baken inn i hofte og rygg av beinet, ofte påvirker den ene siden av hoften mer akutt enn den andre.

Årsak

Ifølge Stephen H. Hochschuler, MD, sanne Isjias resultater fra forhold, inkludert lumbar herniated plater, lumbal spinal stenose, piraformis syndrom, isthmus spondylolisthesis (gled ryggvirvel organer forårsaket av stress brudd), sakroiliakalledd dysfunksjon og, i sjeldne tilfeller, infeksjoner eller svulster. Massasje og nevromuskulær terapeut Ben Crabtree bemerker at andre, mindre alvorlige forhold kan også føre til smerter og press som etterligner isjias.

Massasje

Professional, assistert og selv-massasje teknikker kan forbedre isjias ved å slappe av stressede muskler, trykkavlastning, og reduserer de totale ubehag. Selv i akutte tilfeller som krever medisiner eller kirurgi, kan massasje gi ytterligere smertelindring og ledelse.

Teknikk

En profesjonell massasje terapeut må vurdere hver kundes individuelle betingelse for å bestemme de beste teknikker og stillinger i hvert enkelt tilfelle. Generelle teknikker for selvmassasje inkluderer forsiktig rettet mot piriformis muskelen (bak hofteleddet, i nærheten av isjiasnerven) for hånd, med is for å redusere kompresjon og nummen smerte, eller med varme for å strekke og slappe muskler og for å lindre smerte.

Advarsel

Som nevnt ovenfor, noen årsaker til hoftesmerter er alvorlige og krever legehjelp utover massasje terapi. Hvorvidt du velger å se en massasjeterapeut, ta kontakt med din lege om sciatic smerte for å finne den tryggeste og mest effektive løpet av handlingen og for å sikre at anvendelsen av varm eller kald massasje trykket ikke vil ha noen negativ effekt på din tilstand.

Triggerpunkter for isjiasnerven Pain

Triggerpunkter for isjiasnerven Pain


Sciatic smerte er ofte beskrevet som noen av de verste nerve smerte tenkelig, bare kort av en rotfylling i intensitet. Oftere enn ikke, er nerve smerter forårsaket av noe mer enn en irritert muskel, og kan festes like enkelt som lener seg mot en tennisball eller trykke tommelen inn i siden av hoften.

Definisjon

Et triggerpunkt er et heft eller samling av giftstoffer i muskelen. De kan forårsake smerte og begrense bevegelse i muskelen. De er utgitt med direkte press, enten med en finger eller tommelen, eller med en tennisball, "T-Bar" eller "Knobby" verktøy som brukes av massasje fagfolk.

Betydning

Isjiasnerven går mellom ischium (bekkenbenet) og piriformis muskelen. Når piriformis muskelen har et triggerpunkt, blir muskelen irritert. Dette legger press på sciatic nerve, forårsaker smerte.

Finne en Trigger Point

Mest sannsynlig vil det være en hovedtriggerpunkt og flere "satellitt" triggerpunkter. Hovedpoenget vil føles som en liten knute eller småstein langs muskelen, og vil føre til smerter i en annen del av kroppen. Finn og slipp den viktigste triggerpunkt før adressering satellitt poeng.

Isjiassmerter

Triggerpunkt som vanligvis forårsaker sciatic smerte ligger langs piriformis, dypt til gluteus muskler. Ved å trykke med tommelen, bør du føle et ømt punkt. Når du har funnet den mest smertefulle av disse plassene, trykk med tommelen eller enheten inntil smerten måler en fire eller fem på en smerteskala hvor 10 er uutholdelig smerte og null er ingen smerter i det hele tatt. Hold i 15 sekunder eller til smerten avtar. Hvis det ikke avtar, gjenta. Fortsett å angripe triggerpunkter som du finner dem.

Advarsler

Hvis triggerpunkt returnerer, eller du kan ikke bryte den opp etter flere forsøk, må du kanskje gå til en massasjeterapeut. Hovedtriggerpunkt kan Elgar selv du, eller dine egne smertetoleranser kan ikke tillate deg å presse med nok kraft. Du kan også være i stand til å angripe triggerpunkt i riktig vinkel.

Massasje for Piriformis syndrom

Piriformis er en muskel i gluteal-komponenten av den nedre lem. Piriformis syndrom er en nevromuskulær sykdom, som forekommer når isjiasnerven --- en nerve som går langs piriformis muskelen --- er komprimert eller irritert av piriformis muskelen. Dette resulterer i smerter, nummenhet og prikking i setet og langs grensen til isjiasnerven. Heldigvis har flere massasjeteknikker blitt rapportert å redusere smerte og øke muskel fleksibilitet.

Massasjeteknikker

Mange leger mener massasje terapi er det beste middel for pasienter som lider av piriformis syndrom. Besøker en spesialisert massasje terapeut er avgjørende i å oppleve lindring fra tilstanden, som spesialisten vil være kjent med et bredt spekter av teknikker. En teknikk som kalles nevromuskulær terapi eller Trigger Point Therapy, hjelpemidler i å eliminere myofascielle triggerpunkter i piriformis muskelen. Den massasje terapeut kan også ansette Dype vev massasje teknikker eller Myofasciell Slipp teknikker, som begge bistår i å skille piriformis muskel fra omkringliggende vev. Muscle Energy Techniques også bidra til å forsiktig forlenge piriformis muskelen.

Support

I en 2006 eksperiment presentert av American Massage Therapy Association, fikk pasientene 90-minutters massasje 10 ganger i uken. Massasjer brukes dypt vev teknikker samt propriosepsjon nevromuskulær fasilitering (PNF), Feldenkrais-metoden av bevissthet gjennom bevegelse øvelser (ATM), posisjons utgivelsen terapi (PRT) strekker, Kripalu yoga og myofascial arbeid. I tillegg er de massasje spesialister fokusert på smerte sentrert i musklene i nedre del av ryggen, så vel som den bakre og fremre av benene. Konklusjonene rapportert at disse vanlige massasje økter sterkt redusert smerte hos pasientene, forsterket i deres psykiske velvære og minimerte symptomer.

Post-Massage At-Home Care:

Pasienter som får massasje terapi for piriformis syndrom kan ytterligere redusere muskelsmerter ved å følge en streng at-home omsorg diett. Pasienter bør gjelde is og varme på utsiden av muskelen. Ice kan bidra til å redusere utbruddet av smerte etter å ha fullført en anstrengende aktivitet, mens varme kan bidra til å varme opp musklene og øke fleksibiliteten. Tilpassede sko kan også bidra til å hindre skader fra tilbakevendende. Korreksjon av holdning kan også bidra til å redusere bruken av piriformis muskel mens slik at muskelen til å slappe av og helbrede mellom massasje avtaler.

Andre holistiske behandlinger:

I tillegg til massasje, mange leger anbefaler at-home fysioterapi, inkludert strekke teknikker og stillinger som reduserer belastningen på piriformis og styrke kjernemuskulaturen, inkludert mage og rygg. Leger anbefaler også å unngå anstrengende aktivitet, inkludert sykling og kjører. Blåbær, ingefær og gurkemeie har også vist anti-inflammatorisk egenskaper som reduserer leddsmerter hos pasienter som lider av revmatoid artritt.

Expert Insight:

Over femten prosent av befolkningen har en isjiasnerven som passerer gjennom piriformis muskelen i stedet for under. Nyere studier har konkludert med at disse pasientene har en større sjanse for å utvikle piriformis syndrom, men vanlige massasje økter kan bistå i å redusere hyppigheten av å utvikle piriformis syndrom. Unnlatelse av å behandle piriformis syndrom kan føre til en stopper internus muskelskader, så det er viktig å rapportere alle tilfeller av utstrålende smerter nedover baksiden av beinet til en lege umiddelbart.

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?


Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som påvirker hjernen din evne til å regulere din sove-våkne syklus. Narcoleptics oppleve uimotståelige roboter av søvnighet som kan føre dem til å plutselig sovne. Andre problemer forårsaket av narkolepsi omfatter plutselig tap av ufrivillig muskeltonus, og hallusinasjoner eller lammelse mens det sovner eller våkner. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe med symptomer, men det er ingen kur for narkolepsi. Massasjeterapi i kombinasjon med medisinsk behandling kan bidra til å kontrollere symptomer på narkolepsi.

Bedre søvn

Narkolepsi kan hindre deg fra å få en hel natts søvn. En av fordelene med massasje terapi er at den kan forbedre kvaliteten på nattesøvn. Massasje terapi hjelper deg å slappe av og hjelper musklene løsne opp. Som du slappe av, frigjør kroppen din stress eller spenning det har vært å holde i. En bedre natts søvn kan bidra til å redusere dagtid problemstillinger knyttet til narkolepsi. Massasje terapi er en måte å hjelpe deg å sove bedre uten å bruke et medikament. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelse og Stroke, opprettholde en vanlig søvn tidsplan og unngå alkohol og koffein er nøkkelen til å håndtere narkolepsi. Massasje terapi kan bidra til å gjøre din nåværende natten rutine mer effektive.

Forbedret Muscle Tone

Massasje terapi øvelser og styrker svake eller stramme muskler. Som din få en massasje, vil musklene slappe av og blodsirkulasjonen blir bedre. Massasje terapi kan også bidra til å forbedre muskel tone. Økt muskel tone og muskelstyrke kan bidra til å bekjempe tap av muskel tone assosiert med narkolepsi. Bedre sirkulasjon hjelper alle dine kroppsfunksjoner fungerer bedre. Opprettholde en god fysisk form kan hjelpe deg å sove bedre og unngå skader på musklene under episoder av narkolepsi.

Lindrer Depresjon og angst

Massasje terapi kan bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Mens du slapper av under en massasje din angst nivåer vil senkes. Bedre søvn og sirkulasjon også spille en rolle i lettelser depresjon og angst. Narkolepsi kan være en utfordrende betingelse for å håndtere, og det er ikke uvanlig for narcoleptics å føle seg engstelig. Ikke vite når en episode vil skje kan skape en tilstand av konstant angst. Depresjon og angst kan ha fysiske bivirkninger, så vel. Massasje terapi er en måte å bidra til å lette disse følelsene uten å stole på reseptbelagte medisiner.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje


Massasje terapi er en voksende yrke der nakke og skulder massasje er vanlig. Det er lett å lære å gi en nakke og skuldermassasje. Følg disse trinnene for å se om du liker det nok til å legge inn et helt nytt yrke.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Finn en venn som er villig til å utveksle massasje med deg. Plasser en profesjonell massasjestol i et område hvor du kan flytte rundt det uten å kjøre inn andre møbler. Hvis du ikke har tilgang til en massasjestol, har din venn sitte i en vanlig, rett rygg stol.

Med din venn i massasjestol, plassere hodet i den polstrede hullet. Hvis du bruker en vanlig stol, har din venn sitte i stolen.

•  Begynn å massere nedre skulderområdet. Gjør fingrene og håndflatene gni over skuldrene i en sirkelbevegelse.

Bruk albuene å gjøre en sirkulær massasje bevegelse over skuldrene. Påfør en krypende mønster med tomlene og albuer.

Start nakken massasje av elte musklene mot skuldrene. Beveg fingrene i en sirkelbevegelse og bevege seg oppover litt med hver sirkel. Bevege seg fra bunnen av hodeskallen opp halsen. Gå tilbake i den andre retningen, ved hjelp av de samme bevegelser.

Gjenta disse bevegelser i ulike retninger til du er ferdig med massasje og dekket hele nakke og skulderområdet.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders


Skuldre og nakke er to av de mest intensive repositories for muskel belastning og spenning. Doing svensk massasje på skuldrene er en effektiv måte å lette skulder og nakkesmerter og begynner å slappe av resten av kroppen. Følg disse trinnene for å gi svensk massasje for skuldrene.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

•  Ta en dråpe massasje olje på hånden og deretter gni hendene sammen for å varme opp olje og hendene.

Begynn med massasje klient liggende med ansiktet ned på en seng eller massasjebenk. Plasser åpen hånd på baksiden av personens skulder. Skyv hånden langs muskelen mot halsen, beveger hele kroppen til å utføre bevegelsen. Ta hånden din tilbake på samme måte. Fortsett denne tilbake og bevegelse fremover og deretter bytte til den andre skulderen.

Flytt ned til skulderbladene med åpen hånd. Gni nedover til du kommer til bunnen av skulderblad. Sett din andre hånd på toppen av skulderen som din første hånd når bunnen. Terpe bevegelse på denne kretsen å massere skulderen helt.

Ta tommelen inn i massasje for å legge til et ekstra punkt press til alle de forskjellige typer bevegelse du gjorde i svensk massasje. Begynn på et relativt lett trykk og gradvis øke, slik at du arbeide knop ut av musklene.

Plasser konstant press på knop før du føler dem slappe av. Dersom den som mottar massasje har problemer med smerte, og deretter starte med et lavere trykk og øke presset på knuten sakte til du kan bruke hvor mye press er nødvendig for å avlaste knuten.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Hvordan Gi en TMJ Massasje


Kjeveledd (TMJ) er en sterk felles som ligger foran begge ører der hodeskallen og underkjeven artikulerer. Den inneholder fibrocartilage menisken som hjelper i lettelser opp bevegelse av ledd, og noen sterk gruppe av muskler som er ansvarlig for sin stabilitet og generell bevegelse - de er temporalis, masseter, den laterale og mediale pterygoid, kollektivt kjent som musklene i tygging. Kjeveledd er blant de mest brukte felles av kroppen; det spiller en svært viktig rolle i å flytte munnen når vi spiser eller tygge, snakke eller utføre ansiktsuttrykk. Bruxism er regnet som en av de viktigste årsakene til smerter i kjeveleddet. Det refererer til timer bevisstløs sliping av tennene forårsaket av overdreven sammentrekning av musklene i tygging. Dette er vanligvis sett når personen er i søvn og er en indikasjon på stress. Langvarig strøing tennene vil føre til smerte og redusert omfanget av bevegelse av leddet, sammen med alvorlig hodepine og smertefulle klikk eller spretter som skjøten blir beveget. Hvis du vil gjenopprette utvalg av bevegelse og lindre smerte ubehag, er TMJ massasje den beste metoden er det; fremgangsmåten er presentert som følger.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Be klienten til å ligge utsatt (på magen) på massasje bordet. Plasser deg selv i spissen for massasje seng og plassere en rikelig mengde massasje olje på den øverste muskelen i øvre del av ryggen (øvre trapezius). Massere øvre trapezius ett minutt for å forbedre sirkulasjonen og fremme muskelavslapning av dette området opp til halsen og videre til musklene i kjeveleddet.

Bruk fingertuppene på hendene til å massere begge sider av halsen like under baksiden av ørene. Utfør en myk sirkulær massasje langs dette området i tre minutter.

Fortsett å gjøre de sirkulære bevegelser av fingertuppene når du flytter dem hele veien opp til den øvre delen av halsen like under bunnen av hodeskallen. Nå opphøre sirkelbevegelsen og plassere fingeren tips langs bunnen av nakkeknøl (nederst område som ligger på baksiden av hodet). Masser rundt dette området ved å flytte hver av fingertuppene, som om du trykker piano nøkler, ved hjelp av en gradvis økende press. Gjør denne bevegelsen i tre til fire minutter.

Si din klient å slappe kjevemusklene som du plasserer begge hendene ved siden av ørene. Nå plasserer fingertuppene litt foran området under øreflippene å massere musklene i tygging. Gjør jevne sirkulære bevegelser av fingertuppene langs dette området og fortsette å flytte oppover til sidene av ørene, opp til tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter.

Be klienten å ligge liggende (på ryggen) på massasje bordet. Spør din klient til å åpne munnen bred og deretter plassere venstre tommel enn haken for å støtte og stabilisere henne underkjeven. Ved hjelp av fingertuppene på høyre hånd, gjør sirkulære massasje rundt musklene i tygging på høyre område av ansiktet langs sidene av haken, munn og kinn, flytte opp til høyre tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter og deretter utføre samme prosedyre på venstre side. Redusere varigheten av massasje til fire minutter hvis du gjør det på den berørte side.

6. Påfør kompresjon langs triggerpunkter i musklene hvis kunden klager over smerter på et bestemt område. Triggerpunkter er selve stedet hvor skarp smerte er lokalisert. Som du massere langs musklene i tygging og kunden klager over smerte over et bestemt punkt, stoppe med det samme området og gjøre triggerpunkt iskemisk kompresjon. Plasser tuppen av fingrene eller langfingeren over triggerpunkt og påfør en jevn gradvis kompresjon på ca 10 sekunder eller opp til den maksimale smerteterskel av klienten, og deretter raskt release.Ischemic komprimering av triggerpunkter bidrar til å forbedre sirkulasjonen rundt som smertefullt sted. Som du gradvis komprimere, er du tillater blod å samle seg rundt den komprimerte området. Og med en rask frigjøring av komprimering, vil det være et rush av blod langs arteriene i dette området, noe som er gunstig i å lindre smerte og ubehag. Dersom kunden har høy toleranse for smerte, kan du øke komprimering for opp til 20 sekunder. Men vær forsiktig så du ikke gå utover kundenes terskel.

Be klienten til å åpne munnen normalt. Plasser begge tomlene løpet haken hennes og instruere klienten til å lukke munnen. Mens hun forsøker å lukke munnen, påfør en tilstrekkelig mengde motstand på haken for å hindre stenging av munnen. Hold motstand i ca 30 sekunder og slipp. Gjenta denne metoden to ganger.

Fortell din klient å lukke munnen og slappe av. Med tomlene fortsatt forgiftet løpet haken hennes, instruere henne til å ta et dypt åndedrag (inhalerer) gjennom nesen og puster. Under utpust, samtidig åpne munnen så bredt som mulig, bruker begge tomlene - for å utføre en passiv strekk av musklene i tygging. Gjenta denne metoden to ganger.

Hint

 • Som du legge press når du gjør iskemisk kompresjon av triggerpunkter, sørg for å hele tiden spørre klienten din hvis trykket du søker er utholdelig eller ikke. Husk at du gjør dette for å redusere smerten sin og ikke gjør det verre.
 • Når du slipper fingertuppene som du gjør iskemisk kompresjon, gjør det til en rask utgivelse for et mer effektivt resultat. Med raske utgivelsen av fingertuppene, vil arteriell blod raskt jag på det området av triggerpunkt, noe som vil bidra til å lindre smerte.
 • Råde klienten til å avstå fra å spise hard mat og tyggegummi; disse aktivitetene bør unngås for å slappe av kjeveleddet muskler og fremme en raskere prosess med healing.
 • Plasser en varm fuktig pakke for ca 25 minutter rundt kjeveleddet området - en annen måte å redusere smerte.

Hvordan Gi en god massasje

Hvordan Gi en god massasje


Gi en avslappende massasje med disse enkle trinnene.

Hvordan Gi en god massasje

Opprett et avslappende miljø. Slå av lysene. Unngå høye lyder. Slå av TV og lukke døren. Det kan være lurt å spille veldig myk musikk, eller bare nyte stillheten.

Velg din favoritt olje. Hell en liten mengde olje i håndflaten og gni hendene sammen for å varme oljen. Ikke hell oljen direkte på din partners rygg.

Hold slag glatt og jevn. Unngå brå bevegelser. Be partneren din om å peke ut områder som kan trenge spesiell oppmerksomhet.

Når du er ferdig med massasje, oppfordre partneren din til å lå stille og slappe av en stund. Somle i øyeblikket!