Digidexo.com

Rens for leveren

En leveren rens er en tre-dagers prosedyre som kan kvitte leveren av ansamlinger som naturopathic lege Juergen Buche hevder er forløpere til gallestein. Leveren rens, eller lever og gallestein flush, vil tvinge store mengder galle fra leveren og inn i tykktarmen. Leveren kan også dumpe ut andre substanser slik som kolesterol, cyster, steiner og smuss følgende prosessen.

Dag 1 og 2 av en Liver Cleanse

De fleste utøvere vil råde deg til å detox din kolon før du renser leveren din, men hvis dette er umulig prøve å holde tarmen aktiv ved å forbruke Epsom salter. Det finnes flere varianter av lever renser, men de fleste begynner tre dager før du tar den oljen som spyler systemet av galle. Til å begynne, drikke en liter om dagen av organisk, upasteurisert eplejuice, som er designet for å flate gallestein og oppløse mindre forekomster. Alternativt kan du bli bedt om å drikke en urte te eller ta en lever-vennlig supplement som melk tistel, slik tilfellet er med Hulda Clark leveren rens.

I løpet av tre-dagers rens, spise lette måltider av frisk frukt, grønnsaker og helkorn og unngå mat som inneholder overflødig fett. Dette gjør at leveren til å bygge opp sine lagre av galle, som det frigjør når du spiser fett. Unngå alkohol og narkotika under en lever rens - selv reseptbelagte seg. Som leveren nøytraliserer stoffer inkludert medikamenter som kommer inn i kroppen din, være på en lever rens kan føre til disse stoffene blir absorbert av kroppen din i skadelige doser.

Dag 3 av en Liver Cleanse

På den siste dagen av leveren rens, spise en lett frokost med frisk frukt og en lett lunsj med hele korn som havregryn. Ikke spis noe etter 14:00 - dette vil tillate galle å bygge opp i leveren din. Bland 4 ss. Epsom salter med 3 kopper vann eller grapefruktjuice og sette dette i kjøleskapet. På 20:00 drikker 3/4 kopp av denne Epsom salter blanding. En time senere blande 4 gram av olivenolje med 1/2 kopp saften fra en ferskpresset syrlige frukter som grapefrukt eller sitron. Rist denne blandingen sammen og avkjøl.

Drikk olivenolje blandingen ved 22:00; umiddelbart ligge på høyre side i fosterstilling for en halv time før du sovner. Døse på ryggen etterpå og tenke positive tanker. Ta orinthine kapsler til å sove bedre.

Neste morgen tar to doser av Epsom salter to timers mellomrom. Etter at du har vært oppe i noen timer, spise, begynner med noe lett som for eksempel frukt. Du vil sannsynligvis oppleve diaré som kroppen din utgivelser galle og andre stoffer fra leveren. Enten du kvitte kroppen av steiner eller ikke, bør du føler at din helse er bedret som en levetid på akkumulering er tatt ut av leveren din.