Digidexo.com

Gode ​​Foods å hjelpe Kolesterol

Selv for de sunneste individer, spise mat som bidrar til å holde kolesterolet nede er en effektiv måte å redusere risikoen for hjerteinfarkt. Pasienter som har en familiehistorie med hjerteinfarkt eller høyt kolesterol eller står i fare på noen annen måte bør ta ekstra vare hver dag for å legge til matvarer som hjelper lavere og opprettholde sunne kolesterolet.

Omega-3 fettsyrer og fisk

Mens over-the-counter omega-3 og fiskeoljetilskudd er tilgjengelige, spise fisk direkte er mye mer nyttig. Ved å spise fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som makrell, sjø ørret, sardiner, Albacore tunfisk, laks og sild, er enkeltpersoner ikke bare å få omega-3, men også de andre viktige næringsstoffer som selen. Spise to porsjoner fisk hver uke kan bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt. For folk som ikke liker å spise fisk, er det også høye nivåer av omega-3 fettsyrer i bakken linfrø og rapsolje. Bland disse ingrediensene i dine daglige matlagingen så mye som mulig.

Nøtter

Valnøtter, som er rike på flerumettede fettsyrer, bidra til å redusere kolesterolnivået. Mandler, hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter, pistasjenøtter, valnøtter og noen pinjekjerner er alle gunstig i moderate mengder. The Food and Drug Administration sier at personer som spiser en håndfull (1,5 gram) av disse nøtter hver eneste dag kan redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Havre og havremel

Havre og havremel er høy i løselig fiber, noe som reduserer absorpsjonen av kolesterol i tarmen. Ved reducting kolesterol fordøyelsen, reduserer løselig fiber med lav tetthet lipoprotein, også kjent som LDL, eller dårlig slag av kolesterol. Blande havregryn med frukt, for eksempel bananer, legger fiber, noe som kan være nyttig i reduksjon av kolesterol absorpsjon.

Olivenolje

Som andre sunne kolesterol matvarer inneholder olivenolje antioksidanter som skiller det dårlige kolesterolet (low-density lipoprotein) fra det gode kolesterolet. To spiseskjeer olivenolje hver dag har blitt anbefalt av Food and Drug Administration for å få full sunn hjerte fordeler av oljen. Olivenolje kan tilsettes til en hvilken som helst vanlig diett i en rekke forskjellige måter. Sautéing grønnsaker i olivenolje eller bruke det som en base for en salat dressing er en effektiv måte å innlemme olivenolje i en daglig diett.