Digidexo.com

Jelly Belly Candy Corn Ingredienser

Jelly Belly Candy Corn Ingredienser


Jelly Belly (tidligere kjent som Herman Goelitz Candy Company) har vært i godteri virksomhet i mer enn 100 år. Mens selskapet er kjent for sine gourmet Jelly Bean smaker, er godteri mais en annen populær selger tilgjengelig hele året. Godteri liktorn er små, trekantede Confections laget for å ligne korn kjerner. Det er mange merker av godteri mais på markedet, men små variasjoner i smak, farge og andre ingredienser differensiere Jelly Belly offer fra andre.

Sukker

Sukker er den viktigste komponenten i Jelly Belly godteri mais produktet. Selv om dette godteri mais har ikke fett, betyr det høye sukkerinnholdet den inneholder en betydelig mengde kalorier (mer enn 100) per porsjon. Sukkeret brukes til å lage Jelly Belly godteri mais er hvitt sukker; samme type sukker også er ofte brukt i andre confection selskapenes oppskrifter.

Corn Syrup

Corn sirup er det nest vanligste ingrediensen i Jelly Belly godteri mais. Corn sirup er en veldig søt flytende derivat av maismel. Melasse-aktig i tekstur, er maissirup brukes ganske ofte i dessert oppskrifter og godteri Confections for sødme og tekstur.

Modifisert Soy Protein

Modifisert soya protein er en annen ingrediens i Jelly Belly godteri mais. Selv om teksturen av sukkertøy vil bli endret i vesentlig grad uten modifisert soyaprotein, omfatter denne bestanddel mindre enn to prosent av det ferdige produkt og bidrar ikke til dets farge eller smak.

Kunstig farge og smak

Den kunstige fargestoffer og smakstilsetning lagt til Jelly Belly godteri mais er ansvarlig for sin subtile vanilje smak og tradisjonelle oransje, gult og hvitt utseende. De spesifikke kunstige farger lagt inkluderer to nyanser av gult (5 og 6) sammen med Rød 3.

Bivoks

Bivoks er den endelige viktigste ingrediensen av Jelly Belly godteri mais. Bivoks er heller ikke en fremtredende del av sukkertøy mais. Den brukes til å belegge det ferdige produkt, hovedsakelig for estetiske formål. Tilsetting av bivoks til Jelly Belly godteri mais setter dette merket bortsett fra andre som bruker gelatin å belegge kandisert kjerner.