Digidexo.com

blodforgiftning edderkopp bitt

Hvordan å identifisere edderkopper av Indiana

Edderkopper kan være skremmende skapninger, men de fleste er ufarlige for mennesker. Selv blant disse edderkoppene som biter, er det berørte området ofte bare en smule irritert. Bli informert slik at du kan være forberedt på det beste og verste av muligheter.

Bruksanvisning

Du kan finne gress edderkopper i grasområder, høye ugress eller eføy. Disse edderkoppene kan være 9-20 millimeter lang med brune kropper, ofte med to striper av mørkere brun fra forsiden til baksiden. De bygger flateformede websøk og en tunnel som edderkoppen bruker for sølibat fra byttedyr eller angripere. Det finnes ingen registrerte tilfeller av gress edderkopp biter som påvirker mennesker negativt.

Du kan ofte finne den gule hage edderkopp (også kjent som banan edderkopp) i busker eller på Eves av bygningene der de konstruere store orbed duk. Disse edderkoppene er identifisert med fargerike gule eller oransje flekker på magen og deres lengde - noen er så store som 28 millimeter. Deres vev kan ofte bli identifisert av en distinkt sikk-sakk form på midten, som forskerne vet fortsatt ikke hensikten med. Bites er sjeldne og bare føre til så mye ubehag som en bie stikk.

Du kan vanligvis finne den brede-faced sac spider ute i skog rusk som løv eller plater, men de er tidvis funnet innendørs under midten til sen høst. Når innsiden, de vanligvis bor i forlatte hjørner av rom og hyller. Bena er tykke, dekket av et skall-lignende stoff, og brun. Buken er lettere, ofte grå i farge. Biter fra denne edderkoppen kan være smertefullt, og av og til føre til en infeksjon, spesielt hvis en person er følsom for insekt eller edderkopp gift.

Den brune eneboer er en giftigste edderkopp som bor i Indiana. Du finner dem i områder som er tørre og uforstyrret, men de er ikke aggressive. De fleste biter oppstå når edderkoppen er utilsiktet trykket mot huden, slik som under sengetøy eller klær. Den resulterende sår kan ta måneder å helbrede og i sjeldne tilfeller kan være dødelig. Edderkoppen er brun, og vanligvis er mindre enn en tomme lang. Det kan være preget av en fiolin-formet merking på buken.

Den beryktede sorte enke er innfødt til Indiana i tillegg, og du kan identifisere den ved sin skinnende, svart utseende og den røde timeglassform på buken. Det kan være 25 til 35 mm lang. Selv om de er den mest fryktede av edderkopper, dødsfall som følge av sorte enke biter er ikke vanlig. Bittet er vanligvis ikke smertefull før et par timer etter hendelsen, da symptomer som kvalme, frysninger, feber eller motorsvikt kan følge. Legehjelp er nødvendig for en sort enke bite.

Tips og advarsler

  • Sammenligning inn edderkopp funnene til en Internett-bildesøk kan ofte være mer nyttig enn å sammenligne dem til skriftlige beskrivelser.
  • Ta et bilde av din funn kan hjelpe deg å bevare og sammenligne funnene for andre mennesker i ditt område.
  • De fleste edderkopper vil ikke bite med mindre de blir provosert. Må ikke håndteres eller provosere edderkopper. Ikke vær tåpelig. Hvis du ikke vet hva det er, ikke bry det.
  • I tilfelle av en edderkopp bitt som begynner stiller mer alvorlige symptomer, må lege kontaktes umiddelbart. Ofte, hvis et eksemplar kan trygt anskaffet det vil hjelpe i diagnostisering av bittet. Hold edderkoppen i et trygt, lukket beholder for klassifisering på sykehus.

Staphylococcus Aureus Faktaark

Staphylococcus aureus er en bakterie som allerede bor innenfor vår nese og på huden vår. Ifølge Centers for Disease Control, er staph så vanlig, at det kan bli funnet i neseborene på opptil 30 prosent av folk. Normalt staph forårsaker ikke sykdom. Men hvis du opprettholde en skade, kroppens naturlige forsvar for å bekjempe infeksjoner kan overvinnes av bakterier. Som et resultat, kan staph bakterier løpe løpsk som fører til alvorlige infeksjoner i kroppen. Staph infeksjoner kan også oppstå som et resultat av å spise forurenset mat.

Definisjon

Staphylococcus er sammensatt av mange bakterier som kan resultere i forskjellige sykdommer og infeksjoner. Staph er også en av de største årsakene til matbårne sykdommer. Ifølge Melissa Conrad Stoppler, MD of Medicine Net, det er mer enn 30 typer staph som kan infisere kroppen. Vanligvis, de fleste blir syke med staph som et resultat av å spise kjøtt skjemt med staph.

Symptomer

Hvis du har en staph infeksjon i huden (for eksempel MRSA), vil den første symptom begynner som et brak som ligner en kvise eller edderkopp bitt. Bump vil da bli til en smertefull byll fylt med puss. Området blir rødt, hovent, og ekstremt smertefullt og så til slutt renne. Hvis du har staph som følge av matforgiftning, vil du føle kvalme, magekramper, tørr duvende, oppkast og diaré. Matforgiftning symptomer kan vedvare i opptil 24 timer. Alvorlig matforgiftning kan føre til muskel kramper, hodepine, og endringer i puls og blodtrykk. I alvorlige tilfeller, ifølge FDA US Food and Drug Administration, kan utvinning ta opp til mer enn tre dager.

Staph Sykdommer

Staph kan skape en rekke sykdommer, og det vanligste er hud-infeksjoner, slik som impetigo. Brennkopper fører til en skorpedannelse av huden. Hvis staph kommer inn i blodet, kan det føre til sepsis (blodforgiftning). Staph kan også føre til toksisk sjokksyndrom, som kan være en alvorlig tilstand. Med toksisk sjokk, kan du utvikle en høy feber, erfaring oppkast og diaré samt muskelsmerter og lavt blodtrykk. Venstre ubehandlet, toksisk sjokk kan føre til sjokk og død.

MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er en type av S. aureus som har blitt resistente mot antibiotika. De som har svekket immunforsvar som HIV / AIDS-pasienter, barn og eldre er på et høyere risiko for å utvikle MRSA. Vanligvis MRSA-infeksjoner forekommer i sykehus innstillinger, sykehjem eller andre helse steder. Det er andre ulike måter MRSA kan spre. Hvis du spiller sport, og opprettholde et kutt, kan bakteriene spre seg fra hud-til-hud kontakt. Ifølge Mayo Clinic, kan du også utvikle MRSA ved å dele håndklær og atletisk utstyr, deling barberhøvler, som bor i overfylte områder (for eksempel en militær base), og å være i kontakt med helsepersonell.

Forebygging / løsning

Den største måten å forhindre en staph infeksjon, eller noen form for smitte er ved nøye vask av hendene. Vask alltid hendene med varmt såpevann i minst 15 sekunder. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, bruke en alkohol-basert rensemiddel (med minst 60 prosent alkohol). Del aldri andres håndklær, barberhøvler, eller sportsutstyr. Hvis du har et sår eller kutt, holde det dekket. I helse-innstillinger, bruk gummihansker før behandling av en pasient og vask hendene før du ser den neste pasient.

Hvor lenge er MRSA smittsomt?

Hvor lenge er MRSA smittsomt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention MRSA (methicllin-resistente stafylokokker) er staph infeksjon som er resistente mot antibiotika. MRSA kan være en dødelig infeksjon og ofte oppstår i miljøer helsevesenet, blant annet sykehus og sykehjem.

Som er smittet med MRSA

De med svekket immunforsvar er mer utsatt for å pådra MRSA. Staph infeksjoner i huden begynner som små røde nupper og ofte ser ut som en edderkopp bitt. Ofte forblir ubehandlet i de tidlige stadier, kan infeksjonen bli abscessed og krever drenering via kirurgi eller et sår vac. MRSA vanligvis infiserer bare huden, men hvis venstre ubehandlet kan det spre seg til bein, blodet, hjertet og lungene, og dermed bli en livstruende infeksjon.

Diagnose

Diagnosen i seg selv tar ca 48 timer på grunn av lang tid som kreves for bakterier å vokse. Imidlertid, er en ny blodprøve tilgjengelig som gir resultater i løpet av flere timer. Mange sykehus velger å behandle MRSA med vancomycin, som brukes i behandlingen mot resistente stammer, men dette løpet av behandlingen er ikke alltid effektiv.

MRSA Inkubasjon

Når MRSA bakterier først begynner formere, er ingen utslett på huden synlig og pasienten vil ikke ha noen symptomer. Etter én til 10 dager, vil noen tegn eller symptomer begynner å vises. Men ikke alle som bærer MRSA er symptomatisk, noe som gjør det vanskelig å holde den fra å spre seg til andre, selv i et sykehus. Dersom MRSA er mistenkt eller diagnostisert, er det viktig å håndheve isolasjon og har alle som kommer inn i rommet bruke verneutstyr, maske og hansker. MRSA er svært smittsomt og kan spres mellom individer via hud-til-hud kontakt, delte elementer, for eksempel håndklær eller kopper, og vanlige overflater som bord og benkeplater. Noen stammer av MRSA er fullstendig resistente mot antibiotika.

Bære MRSA

Når en person har MRSA, de forblir en bærer og kan sette andre i fare for å pådra seg sykdom. Folk kan bære MRSA i dager, uker eller enda flere år, der tiden er det mulig å ha en annen infeksjon eller overføre den til andre.

Redusere risikoen for MRSA

Det finnes måter å redusere risikoen for overføring av MRSA, inkludert vasking regelmessig med antibakterielle midler, vaske klær hver for seg og på seg en maske. Til tross for å ta forholdsregler, ofte anbefales leger at folk som bærer MRSA unngå andre som kan ha en svekket immunsystem, inkludert de med sykdommer, barn og eldre.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Din smårolling vil trolig oppleve et mangfold av insekter og insektbitt før sommeren er avsluttet. De fleste insektbitt utgjør ingen medisinsk trussel. Men det er sjeldne tilfeller når lege bør søkes. Vi vil dekke hvordan å behandle insektbitt på din pjokk enten de er et vanlig myggstikk eller en farlig edderkopp bitt. Å vite hvordan man skal behandle og svare på et insektbitt vil sikre at du gi best mulig omsorg for barnet ditt.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Det første trinnet for å behandle et insektbitt på din pjokk, er å forstå de forskjellige typer reaksjoner som kan oppstå. Når symptomene på et insekt bitt eller stikk er begrenset til det området av bitt, blir dette refereres til som en lokal reaksjon. Disse lokale bug bite reaksjoner vil føre til at pjokk noe ubehag, men at de ikke utgjør noen betydelig medisinsk trussel.

Å behandle lokaliserte insektsbitt på din pjokk, er hovedmålet å gi lindring og trøst. Når insektbitt er oppdaget, umiddelbart bruke en kald komprimere - bruke is eller frosne kalde omslag. Dette vil forkorte og kontrollere lokaliserte reaksjon på bug bite eller bie stikk. Etter den kalde omslag har tatt påvirke, bruke en kløe lindrende salve til insektbitt. Vi har hatt suksess søker Calamine lotion eller en 1% hydrokortison krem ​​til bite området.

Hvis pjokk opplever tungpustethet, elveblest eller hevelse da de opplever en systemisk reaksjon på insektbitt. I noen tilfeller kan disse reaksjonene kan være alvorlige og det er viktig å ringe til legen din. Hva din pjokk er sannsynlig opplever er en allergisk reaksjon på insektbitt.

Elveblest er ikke nødvendigvis en medisinsk krise. Imidlertid bør dette være en god indikator på at din pjokk er mer sannsynlig å oppleve en mer alvorlig reaksjon på fremtidige insektsbitt. Du bør bruke denne muligheten til å diskutere din pjokk symptomer med legen din. Forebygging er en viktig nøkkel til riktig behandling.

Alvorlig insekt bite symptomer å se etter i din pjokk er pustevansker der det er ofte hørbart hvesende pust. I noen sjeldne tilfeller barnet ditt kan bli svimmel, ør, og kan til og med besvime. Vurdere å gi barne dose Diphenhydramine (Benadryl). Dette kan bidra til midlertidig lindre den allergiske reaksjonen til du kan få medisinsk hjelp. Hvis du støter på disse mer alvorlige insektbitt symptomer bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hvis pjokk insektbitt er betydelig nok til å kreve behandling på legekontoret, bør du vite hva du kan forvente på besøk. Prøv å ha så mye informasjon som mulig for å bistå i legens behandling Legen vil ønske å vite hvilken type insekt som har bitt pjokk. Du vet kanskje ikke hva slags insekt, bie, eller edderkopp var involvert. Prøv å samle så mye informasjon som mulig - når, hvor og hvordan bittet skjedde alle må være viktige ledetråder.

Hvis noen av de systemiske reaksjoner skissert ovenfor er til stede, vil legen sannsynligvis trenger å gi barnet ditt en adrenalin injeksjon. Hvis insektbitt er bare viser som en lokalisert reaksjon, deretter behandlingen vil være fokusert på det berørte området. Legen vil undersøke området for å se om det er noen dødt vev eller tegn på infeksjon. I noen sjeldne tilfeller insektbitt vil kreve drenering. Dette er en relativt enkel prosedyre og bør være basert på poliklinisk basis.

Hvis legen mistenker at din pjokk er allergisk mot insektbitt, og det er frykt for en alvorlig reaksjon i fremtiden, kan du bli bedt om å kjøpe en nødssituasjon kit som inneholder adrenalin injektorer. Legen din kan diskutere bruken av disse pakkene med deg. Sørg for å spørre en masse spørsmål og forstå hvordan du bruker sprøytebrukere.

biter fra giftige edderkopper er en reell frykt for foreldre. Men realiteten er at disse typer edderkopp biter er sjeldne. Kjenne symptomer kan bidra til å sette deg rolig eller i sjeldne tilfeller at småbarn er et bitt av en giftig edderkopp, vil du vite hvordan du kan gjenkjenne symptomer.

Den vanligste typen av giftig edderkopp involvert i disse sjeldne biter er en kvinnelig sort enke edderkoppen. Den sorte enke edderkoppen er funnet i skur, woodpiles, rotete garasjer og låver. Den sorte enke edderkoppen er skinnende svart i fargen med en rød timeglass merking på bunnen av magen. Disse edderkopper er vanligvis en halv tomme i diameter.

Den sorte enke bite er vanligvis smertefri. Vanligvis det første symptomet skal vises i din pjokk vil bli kramper og smerter i magen. Din vil merke at din pjokk mage kan bli vanskelig å ta på. Breathing vil bli vanskeligere for pjokk. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, skjelving, og en kriblende følelse i hendene. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en sort enke edderkoppen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Den andre giftig edderkopp som en forelder bør være klar over er den brune eneboer. Den brune eneboer edderkoppen er brun i fargen og har en hvit fiolin mønster på ryggen. Bittet fra en brun eneboer vil være smertefullt og det lokaliserte reaksjon vil være svært merkbar. Bittet fra en brun eneboer kan være farlig, men ikke på langt nær så ille som et bitt fra en sort enke. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Aktivt kull rettsmidler

Må ikke forveksles med trekull briketter, er aktivt kull trygt å innta og er svært nyttig for nødsituasjoner som involverer fjerning av toksiner eller giftstoff fra kroppen. Aktivt kull er gjort ved sprengning brennende kull med oksygen. Som dens overflateareal økes ved denne prosessen, er dens evne til å absorbere toksiner og uorganisk materiale maksimert.

Slik fungerer det

Aktivt kull er kjent som en klinisk absorberende. Tatt internt, aktivt kull fungerer ved å absorbere og bindende giftige stoffer i fordøyelseskanalen og passerer dem trygt ut av kroppen gjennom naturlige eliminering. En nyttig og effektivt middel for de fleste typer forgiftninger, akuttmottak ofte bruker aktivt kull for å redde folk som har svelget for mange piller.

Insekt og slangebitt

Edderkopp biter, spesielt fra en brun eneboer edderkopp, kan bli helbredet gjennom å bruke aktivt kull. Å bli bitt av en brun eneboer edderkopp kan føre en person til å miste huden rundt bittet og kan føre til andre komplikasjoner som koldbrann. Standard medisin har ingen kur å tilby for denne type edderkopp bitt. Imidlertid, hvis en kull komprimere påføres området raskt, effekten av bittet kan bli lettet betydelig. Aktivt kull kan også brukes til å behandle bie stikk og maur biter på samme måte.

Hvis en person har blitt bitt av en giftig slange, og det er ikke nok tid til å komme til et sykehus, kan aktivt kull bidra til å redde livet hans. En nødsituasjon trekull komprimere i kombinasjon med inntak av aktivt kull internt kan være et effektivt middel for slangebitt når medisinsk hjelp er langt unna.

Hvordan bruke en trekull komprimere

Et kull kompress er laget ved å blande kull, vann og stivelse for å danne en pasta. Spre det på et vått papirhåndkle eller direkte på huden og pakk vått papirhåndkle rundt det berørte området. Deretter vikle en ekstra vått tørkepapir på toppen av den første. Forsegle i fuktighet ved å pakke området med plastfolie. For å kunne arbeide effektivt, må en komprimere laget med aktivt kull forbli våt. Hvis den blir tørr, vil det gjøre absolutt ingenting for å hjelpe.

Oppkast og diaré

Inge internt, kan aktivt kull være et effektivt middel mot diaré og oppkast forårsaket av influensa eller matforgiftning. Når kvalme streik, prøve å legge to spiseskjeer aktivt kull til en 8-12 unse glass vann og drikk det ned. Dette kan føre til kvalme symptomene til å forsvinne helt.
Hvis du allerede har vært oppkast, kan aktivt kull fortsatt jobbe med litt tålmodighet. Du kan kaste opp første gang du drikker det, men når du er i stand til å holde den nede, bør det stoppe deg fra å kaste opp fra da av. Det er i det vesentlige smakløs, men teksturen kan være mindre enn tiltalende.

Teeth Whitening

En overraskende bruk for aktivt kull er tannbleking. Å pusse tennene med aktivt kull kan hjelpe deg å få et hvitere smil. Hvis tennene har en gråaktig fargetone umiddelbart etter å gjøre dette, ikke bekymre deg så det går bort snart. Gjenta denne behandling etter behov.

Om MRSA

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus, en medisinsk betegnelse for en svært alvorlig infeksjon som er forårsaket av bakterien. MRSA stammer fra en stamme av bakterien Staphylococcus aureus heter og sykdommen kan være fatal i noen tilfeller. MRSA-infeksjoner kan føre til farlige abscesser og bakterier som fremskynde dem kan bo i ett område eller spredt seg til vitale organer.

Motstå medisiner

Bakterier som kalles staph er vanlige, med så mange som en tredjedel av befolkningen har denne typen bakterier i nesen. Når staph ikke komme inn i kroppen gjennom et kutt kan det føre til en infeksjon. Staph infeksjoner vanligvis er små og kan behandles effektivt, men i MRSA staph bakteriene har blitt i stand til å motstå virkningene av medikamenter. Stoffer som meticillin, penicillin, oxacillin og amoxicillin ikke lenger har noen makt over disse bakteriene som bakteriene er stadig å tilpasse seg de nyere antibiotika som brukes til å bekjempe dem.

Typer av MRSA

MRSA er en sykdom som spres gjennom kontakt med en infisert person eller med noe som har blitt berørt av noen med tilstanden som et dørhåndtak eller spise redskap. MRSA er sett det meste hos eldre, personer med svekket immunforsvar og enkeltpersoner i sykehus og / eller sykehjem. Denne type av MRSA kalles "helsevesenet forbundet MRSA." En nyere form for sykdom som kalles "community-assosiert MRSA" har blitt sett i den friske befolkningen utenom disse innstillingene. Det utgjorde 14 prosent av alle MRSA-tilfeller i USA i 2007 ifølge Center for Disease Control.

MRSA-symptomer

Symptomene forbundet med et MRSA-infeksjon, avhenger av hvor infeksjonen skjer. I de fleste tilfeller infeksjonen vil se ut som en byll eller en byll. Området vil være rød og hoven med utseendet på en edderkopp bitt. Det vil være smertefull og pus fyller regionen. Når en MRSA-infeksjon sprer seg inn i lungene kan det resultere i lungebetennelse, med symptomer som kortpustethet og en sterk hoste. MRSA er også i stand til å lage sin vei inn i en pasients urinrøret, noe som gjør vannlating smertefull og vanskelig.

Testing for MRSA

Resistente bakterier blir sett etter i en pasients nesesekreter og i en vevsprøve når legene prøver å diagnostisere MRSA. Bakterier kultur tester kan ta så lenge som to dager før et svar er nådd. Nyere tester nå kan identifisere DNA av staph mye raskere, noe som gjør dem mer praktisk når du prøver å oppdage en MRSA-infeksjon. Pasientene vil ofte bli testet for MRSA ved overføring fra sykehus eller når de viser tegn på infeksjon.

Behandlinger

Selv om MRSA er resistente mot mange typer antibiotika er det noen som fortsatt kan arbeide på infeksjon. Stoffer som Vancocin, Bactrim, Cleocin, Cubicin, Zyvox og Synercid er ansatt mot en MRSA-infeksjon. Intravenøse doser av disse medikamentene er ofte brukt. Det er ekstremt viktig å fortsette på kurs av antibiotika selv når den enkelte begynner å komme for å drepe alle bakterier. Enhver som kan leve gjennom behandlingen da har potensial til å skape bakterier som er resistente mot medisiner, og kan smitte andre. I noen MRSA-tilfeller leger vil bare tømme abscess eller koke.

Symptomer og årsaker til den Staph Virus

Staphylococcus aureus bakterier - mer kjent som "staph," kan føre til en rekke symptomer. Disse spenner fra mindre ubehag til livstruende infeksjoner. Det finnes flere typer av staph bakterier, inkludert MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus aureus) og gyllen staph, den mest vanlige årsaken til staph infeksjoner. Mens hver infeksjon er litt forskjellig på grunn av mutasjon av bakterier, symptomer og årsaker til staph er universelle.

Humper

Staph vanligvis manifesterer seg i form av små røde nupper, som ofte sammenlignes med en edderkopp bitt eller kvise. Hvert som tiden går og viruset sprer seg, kan humper utvikle puss lommer. Noen ganger er disse hovne opp og bli svært smertefullt. Det humper kan også utvikle seg til et åpent sår eller lommen av rå kjøtt, mye som en sår.

Impetigo

Brennkopper, eller skorpedannelse av huden, er et annet symptom på en staph infeksjon. Denne tilstanden er preget av små gule eller honning farget puss lommer på nupper som er noen ganger rødt. To typer av denne tilstanden er forårsaket av staph: bulløs og ikke-bulløs. Bullous impetigo betyr at området påvirkes av smertefulle blemmer, mens ikke-bulløs impetigo er karakterisert ved kun pus lommer.

Livstruende infeksjoner

Hvis staph kommer inn i blodet eller angriper noen store organer, kan en livstruende situasjon utvikler seg. Staph kan påvirke hjerteklaffene, lunger, blod, hjerne, hud, ledd eller åpne og / eller healing sår. I noen av disse tilfellene, er en feber vanligvis til stede, sammen med irritert hud nær staph bakterier inngangen. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig i dette tilfellet.

Passerer Germs

Ifølge Mayo Clinic, om lag en tredjedel av mennesker har staph bakterier enten i neseborene eller på huden. Disse bærere av bakterier, men kan ikke bli syke. I så fall blir de kalt 'kolonisert,' ikke smittet. Disse menneskene kan passere bakterier, som er ufarlig med mindre det kommer et kutt eller sår, gjennom direkte kontakt. Dette inkluderer deling barberhøvler og andre personlige hygieneartikler. En person med et svekket immunforsvar er mer sannsynlig å bli syk av staph enn en frisk person.

Risikofaktorer

Staph går fort på steder der boligkvarteret er i umiddelbar nærhet til hverandre. Fengsler, sykehjem, sykehus, dag bryr seg, skoler og treningsfasilitetene er steder der staph kan spre seg raskt fra en person til en annen. Andre risikofaktorer inkluderer å ha en invasiv enhet på plass, for eksempel en shunt eller kateter, som kan gjøre det lettere for staph å gå inn i kroppen.

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer


Å vite hvordan å gjenkjenne MRSA symptomer kan spare deg fra lidelse for lang og muligens redde livet ditt. MRSA er en sjelden staph infeksjon. MRSA kan gjøre deg ulykkelig, og kan være dødelig i ekstreme tilfeller. Du kan ikke engang vet du har det, mange mennesker feil det for en edderkopp bitt av hudinfeksjon.

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer

En hudinfeksjon - Se etter eller legge merke til en hud infeksjon som kan vises som en edderkopp bitt. Huden kan bli irritert, kløende, røde, hovne, fylt med puss og veldig smertefullt. Denne typen staph infeksjon er lett spres ved hud til hud kontakt eller ved å berøre noe som nylig ble rørt av en annen.

I noen sjeldne tilfeller hudinfeksjon kan være veldig fort sprer seg, er dette en god indikator på MRSA.

lungeinfeksjon - Se etter indikasjoner på at du har en MRSA lungeinfeksjon. Symptomer kan være influensalignende symptomer som hoste, feber, frysninger, kortpustethet og smerter i ekstremiteter. Dette staph infeksjon kan også føre til lungebetennelse.

Urinveisinfeksjon - Se etter symptomer på en urinveisinfeksjon. MRSA kan føre til en urinveisinfeksjon hvis den kommer inn i området.

MRSA i blodet - Se etter symptomer på MRSA i blodet ditt. Du kan ha generell tretthet eller en følelse av hele smerte.

Hvis du har noen av disse symptomene se en lege umiddelbart. Hvis du blir behandlet for MRSA, og du får ikke bedre eller du blir verre i løpet av fire dager, bør du oppsøke lege igjen.

Hvis du trenger mer informasjon, se i Resources nedenfor. Du kan gjenkjenne MRSA symptomer hvis du vet hva du skal se etter.

MRSA-infeksjon Informasjon

Staphylococcus er en svært vanlig bakterie. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), kan det bli gjennomført med opp til 30 prosent av befolkningen. Mesteparten av tiden er det ikke forårsaker sykdom; men kan føre til en hud infeksjon, eller en mer alvorlig infeksjon i blodet. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en type staph infeksjon som er motstandsdyktige mot visse bredspektrede antibiotika inkludert penicillin. Men det finnes behandlinger tilgjengelig.

Fakta

Det finnes to hovedtyper av MRSA-infeksjoner, samfunnet ervervet og sykehus ervervet. Hvis en person utvikler en MRSA-infeksjon og har ikke nylig vært innlagt på sykehus, er det klassifisert som community-ervervet MRSA. Personer som er innlagt på sykehus og kontrakt en MRSA-infeksjon anses å ha sykehuservervet belastning.
Ifølge Minnesota Department of Health, synes det å være forskjeller mellom stammer. Samfunns ervervet MRSA-infeksjoner er vanligvis bløtvev eller hudinfeksjoner, mens sykehuservervet MRSA kan utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon i lungene og blodstrømmen.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, helsearbeidere og beboere i langsiktig omsorg fasiliteter, slik som sykehjem er i faresonen for sykehus-ervervet MRSA-infeksjoner. Pasienter som har invasive enheter, for eksempel en trakeostomirøret eller kateter, er på et høyere risiko for å utvikle et sykehus-ervervet MRSA-infeksjon.
Samfunns ervervet MRSA-infeksjoner kan spre seg blant mennesker som lever i nært hold, for eksempel innsatte i fengsler eller militært personell i treningsleire. Infeksjonen er også spres via idrettsutøvere som deltar i kontaktsport. Idrettsutøvere kan kontrakten smitte fra hud kontakt med en annen spiller.

Symptomer

MRSA hudinfeksjoner kan ligne på en byll eller edderkopp bitt. Huden rundt bump er rødt og hovent og kan gjøre vondt. Pus kan renne fra området. MRSA-infeksjoner kan også spre seg til andre deler av kroppen, slik som lungene og inn i blodstrømmen. Som infeksjonen blir mer alvorlige symptomer kan omfatte, feber, tretthet, frysninger og kortpustethet.

Behandlinger

Hud-infeksjoner kan bli behandlet ved å drenere infeksjonen. Selv om enkelte antibiotika er ineffektive mot MRSA, er det fortsatt medisiner tilgjengelig. Ifølge Mayo Clinic, kan antibiotika vancomycin brukes til å behandle både sykehus og samfunnet infeksjoner. Milde infeksjoner er ofte behandlet med antibiotika. Flere alvorlige infeksjoner, som reiser inn i blodet, ofte krever intravenøs antibiotika.

Forebygging

Sykehus arbeidstakere bør ta forholdsregler for å unngå spredning av sykdommen mellom pasienter. Standard forholdsregler inkluderer iført hansker og en sykehusklær når du arbeider med smittede pasienter. Grundig vask hendene mellom hver pasient er også avgjørende. Ifølge CDC, kan samfunnet ervervet MRSA forebygges ved å ikke dele personlige elementer som håndklær. Dekke kutt mens de leges. Praktisere god hygiene og vask hendene ofte.

Informasjon om Staph

Informasjon om Staph


Staph er en alvorlig smittsom hudinfeksjon som ofte blir referert til som MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus. Bakterier som kalles staphylocucus er det som forårsaker staph infeksjoner ifølge Mayo Clinic. Staph sykdommen kan føre til døden hvis en person ikke søker medisinsk hjelp raskt. I 2005, American Medical Association Journal fant at 18 650 mennesker døde MRSA i USA. Staph ikke bare infisere huden, kan det også føre til alvorlig lungebetennelse, så vel som infeksjoner i mykt vev i kroppen.

Symptomer

Staph går ofte ubehandlet fordi når en person i utgangspunktet kontrakter en staph infeksjon sitt utseende er lik som en edderkopp bitt eller kvise. Folk flest lar staph ubehandlet i begynnelsen, fordi de tror det er en kvise som vil gå bort i løpet av få dager. Dette resulterer i disse humper snu i dype og smertefulle abscesser. Kirurgisk drenering er ofte nødvendig for å bli kvitt disse dype abscesser. Staph noen ganger bare infiserer huden, men andre ganger staph infeksjoner kan nå innsiden av kroppen. Dette kan føre til infeksjoner i ben, ledd, samt lungene som ofte kan føre til døden. Mennesker som har staph ofte har en høy feber, så vel.

Årsaker

Staph sykdom er en bakteriell infeksjon som betyr at den kan gå inn i kroppen gjennom et kutt eller sår. Staph sykdommen kan lett spre seg mellom mennesker når de dele personlige elementer. I de senere årene har staph sykdommen spre seg fra en videregående skole utøver til en annen etter at de har delt atletisk utstyr.

Risikofaktorer

Folk som har svakere immunforsvar har en tendens til å få staph infeksjon oftest. Gamle mennesker har som regel de svakeste immunforsvar. Barn er også mer utsatt for Staph infeksjoner fordi de har immunsystemer som ikke er fullt utviklet. Idrettsutøvere som deltar i kontaktidretter er også mer utsatt for å bemanne infeksjoner. Helsepersonell er også utsatt for staph infeksjoner på grunn av hvor ofte de er i kontakt med folk som er syke.

Forebygging

En av de beste måtene å hindre deg fra å få staph sykdom er ved å vaske hendene ofte ifølge Mayo Clinic. Noen folk ikke vasker hendene skikkelig. Den riktige måten å vaske hendene, er å vaske hendene mellom 15 og 30 sekunder etter skummende hendene med såpe og vann. Hånd sanitizers kan også bidra til å hindre sammentrekning av staph sykdom. Hvis du kommer til å bruke en hånd sanitizer, bruke en som inneholder minst 62 prosent alkohol.

Behandling

Antibiotika er vanligvis foreskrevet til pasienter som har staph, ifølge Medline Plus. Det er mange stammer av Staph i verden som er resistente mot noen typer antibiotika. Dette gjør det ekstremt vanskelig å behandle noen tilfeller av staph. Nyre dialyse er noen ganger et annet behandlingsalternativ som brukes til å behandle staph. Hvis du har staph, snakke med legen din om noen av de ulike behandlingsalternativene som er tilgjengelige for deg.

Tegn og symptomer på MRSA

MRSA er akronym for meticillin-resistente Staphylococcus aureus. Det er en infeksjon forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier som også er kjent som staph. MRSA er en stamme av staph bakterier som er resistente mot antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. MRSA-infeksjoner kan noen ganger være dødelig.

De fleste MRSA-infeksjoner som oppstår på sykehus eller legehelsetjenesten er kjent som helsevesenet-assosiert MRSA, eller HA-MRSA. En annen type MRSA - community-assosiert MRSA, eller CA-MRSA - forekommer blant individene i en bredere samfunnet som en skole eller barnehage innstilling.

Årsaker

Staph bakterier som normalt lever i nesegangene og på huden til friske individer. Bakteriene kan vanligvis finnes i én av tre personer. Staph er generelt en ufarlige bakterier, men det kan forårsake infeksjon når det kommer inn i kroppen gjennom et sår, kutt, pusteslange eller et kateter. En MRSA-infeksjon kan enten være større eller mindre. Store infeksjoner forekommer i de med et svakt immunsystem. Mindre infeksjoner ville være utseendet av enkle kvise-lignende støt.

Symptomer

MRSA-infeksjoner starter vanligvis som små røde nupper som ligner en kvise eller en edderkopp bitt. Disse humper kan raskt bli til smertefulle abscesser som kan trenge kirurgisk drenering. Hvis ikke behandles i tide, kan disse sårene trenge en persons kropp og forårsake andre infeksjoner i blodet, bein, hjerte, lunger og ledd. Disse infeksjonene kan være livstruende. Noen mennesker kan også utvikle en svinesti, som er en infeksjon av øyelokk kjertel.

Oppsøk lege hvis sårene viser noen tegn til infeksjon - for eksempel tilstedeværelse av pus, som er en gulaktig væske som kan ha en lukt. Andre tegn å se etter ville være ømhet eller rødhet i såret og / eller feber. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse symptomene oppstår: lavt blodtrykk, kroppstemperatur, pustebesvær, hodepine eller utslett over det meste av kroppen.

Diagnose

Å diagnostisere en MRSA-infeksjon, vil en lege sjekke nesesekreter eller vevsprøver fra en person etter tegn på bakterier. Prøven blir sendt til et laboratorium hvor den blir testet for bakterievekst. En diagnose med denne metoden kan ta opptil 48 timer. Nyere tester er tilgjengelige som kan oppdage MRSA før. En slik test er kalt Xpert MRSA, som kan gi resultater i to timer. Andre eksempler på at en lege kan ta er blod, sputum (sekreter fra bronkier og lunger) eller urin.

Behandling

Leger vil vanligvis bruke et antibiotikum som heter vancomycin å behandle MRSA-infeksjoner som oppstår på sykehus eller medisinske omsorg fasiliteter. Dersom MRSA er et fellesskap assosiert infeksjon, kan det være behandlet med vancomycin, så vel som andre antibiotika. I noen tilfeller kan antibiotika ikke være nødvendig. Noen ganger kan den abscess dreneres i stedet behandlet med et antibiotikum. Dette kan gjøres på en lege kontor. For andre alvorlige infeksjoner, kan en person være innlagt på sykehuset og kan kreve væsker og medisiner gjennom en IV. Noen med MRSA kan også trenge oksygen eller nyre dialyse.

Forebygging

Flere trinn kan bidra til å forhindre en MRSA-infeksjon. Gjennom hele dagen, vaske hendene med såpe i minst 20 sekunder under varmt vann. Også bære en flaske rensemiddel å bruke hvis du ikke har tilgang til såpe og vann. Alkoholen i rensemiddel vil bidra til å drepe eventuelle bakterier. Unngå å dele elementer med andre, for eksempel klær, håndklær og barberhøvler. Elementer som er forurenset med MRSA kan påvirke folk akkurat som direkte kontakt kan. Holde noen skrubbsår og kutt dekket for å holde MRSA-bakterier ut av sårene. Hvis du er en idrettsutøver, ta en dusj umiddelbart etter et spill eller praksis. Hvis du har noen sår som ser ut til å være smittet, kan du prøve å sitte ute av spillet før etter at såret har grodd.

Kjennetegn på Staphylococcus Aureus

Staphylococcus aureus er en vanlig bakterier som finnes på huden eller i de nasale passasjer, selv om tilstedeværelsen av staph indikerer ikke en infeksjon. De fleste infeksjoner krever mulighet, for eksempel et åpent sår eller en invasiv medisinsk prosedyre. Staph infeksjoner oftest innebære huden; Imidlertid kan de bli mer alvorlige, og de omfatter ben, blod eller organer.

Identifikasjon

Staphylococcus aureus forårsaker vanligvis en rød kvise-lignende sår eller blemmer, som er varmt og smertefullt. Det kan bli betent og muligens sive puss eller andre sekreter. Den som rammes kan ha feber. Det kan ligne på en edderkopp bitt. Dette er de vanligste dermatologiske eller hud-relaterte symptomer på en staph infeksjon.

Typer

Andre typer av Staphylococcus aureus-infeksjoner omfatter toksisk sjokk-syndrom, som er nesten utelukkende knyttet til bruken av tamponger med symptomer som kvalme, oppkast, feber, diaré, muskelsmerter og lavt blodtrykk. En staph infeksjon kan føre til smittsom impetigo, som fører til en skorpedannelse såret. Det kan føre til cellulitt, hvor forbindelses vevet under huden blir påvirket. Dette kan så utvikle seg til skåldet hud syndrom, en alvorlig infeksjon. Staph infeksjoner kan også gå inn i blodbanen og forårsake en infeksjon som kalles sepsis eller kommer ned i lungene og forårsake staph lungebetennelse. Staph infeksjoner kan også komme inn i bein, forårsaker osteomyelitt, eller hjerteklaffene i endokarditt.

Behandling

Generelt, med en mild staph infeksjon vasking med antibakterielt rengjøringsmiddel, og påføring av en resept salve vil være tilstrekkelig. Noen ganger kan en lege kan forskrive en muntlig antibiotika i tillegg. Såret bør holdes ren og dekket. Noen ganger såret kan trenge å bli tappet av en lege. I mer alvorlige tilfeller kan sykehus være nødvendig å behandle infeksjonen. Det er typer av Staphylococcus aureus, spesielt meticillin-resistente Staphylococcus aureus-infeksjon (MRSA), som har blitt resistente mot flere antibiotika treatments.However, er medikamenter som er tilgjengelige som vil behandle selv de mer vanskelige MRSA tilfeller.

Forebygging

Hindre en staph infeksjon krever gode hygienevaner. Hyppig håndvask, i minst 15-30 sekunder, er det beste forsvar mot staph infeksjoner. Også, ikke dele personlige elementer som vaskekluter, håndklær eller barbering utstyr, og holde alle sår dekket og ren.

Risikofaktorer

De som mest sannsynlig å få en staph infeksjon er de som har vært innlagt på sykehus med sår fra kirurgi eller andre traumer, de med svekket immunforsvar og mennesker som lider av kroniske sykdommer som diabetes, kreft og lunge eller vaskulære forhold. Ammende mødre og spedbarn, og rusmisbrukere er også i høyere risikokategorier. De som har invasive medisinske enheter som katetre eller shunter er også mer sannsynlig at kontrakten en stafylokokkinfeksjon.

Death From en MRSA hud infeksjon

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, bedre kjent som MRSA (uttales "Mersa"), er en alvorlig, smittsom infeksjon som kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. MRSA er blitt utbredt de siste årene; ifølge Centers for Disease Control, det drept flere mennesker i USA i 2005 enn HIV / AIDS (18650 vs 17011). Til tross for de alarmerende tallene, er de fleste tilfeller av MRSA vellykket behandlet og død av MRSA er et unntak.

Supervirus?

MRSA har blitt kalt en "supervirus" av media fordi det er motstandsdyktig mot nesten alle antibiotika som kan brukes til å drepe den. Ifølge Encyclopaedia Britannica, mens MRSA omfattet mindre enn 2 prosent av stafylokokk-infeksjoner (eller "staph") i USA i 1974, den i 2004 utgjorde over 60 prosent. Mens det pleide å være begrenset til sykehus og andre innstillinger helsevesenet, har MRSA blitt så utbredt at vi nå skille mellom sykehus-ervervet MRSA (HA-MRSA) og community-ervervet MRSA (CA-MRSA). Faktisk er de samfunns kjøpt stammer nå dukke opp i sykehus.

Kolonisering

Staph bakterier lever ofte harmløst på huden og i nesa av koloniserte individer og er ansvarlige for mange mindre infeksjoner. Dr. James Steckelberg, smittsom sykdom spesialist ved Mayo Clinic i Rochester, Minnesota., Sier at 30 prosent av mennesker er funnet å være kolonisert med staph til enhver tid, og en liten prosentandel av disse er kolonisert med MRSA. MRSA kan ikke forårsake noen symptomer i en frisk person, eller en frisk person kan være i stand til å lykkes bekjempe infeksjonen, men disse bærere kan overføre organisme til en annen mottakelig person.

Hudinfeksjoner

Hva kan synes å være en ufarlige utseende kvise eller edderkopp bitt kan i realiteten være husing MRSA bakterier. Det kan også bli funnet i en byll, en svinesti eller impetigo. Infeksjon oppstår når bakterier kommer inn i kroppen gjennom en hudforandring og begynner å formere seg. Venstre ubehandlet, kan huden lesjon utvikle seg til en byll og forårsake cellulitt, som er infeksjon og betennelse i vevet under huden. Bakteriene kan bli mer invasive, sprer seg til indre organer eller i blodbanen. På dette punkt, blir infeksjonen livstruende.

Hvem er mest utsatt?

Mest utsatt for MRSA-infeksjon er de som i dag eller nylig i et sykehus og de med svekket immunforsvar. Folk på ytterpunktene av alder (de helt unge eller veldig gamle) eller de med kroniske tilstander (for eksempel diabetes) er også høyere risiko. Personer med åpne sår eller innganger til kroppen sin fra katetre og IV linjer er i faresonen. Dårlig personlig hygiene eller overfylt levekår er også risikofaktorer. Friske mennesker er vanligvis ikke i fare for alvorlige MRSA-infeksjon.

Behandling og forebygging

MRSA skal alltid behandles av helsepersonell, som kan føre til at infeksjonen. Det er ekstremt viktig å ikke gjøre dette på egen hånd --- kan du lage din infeksjon verre eller spre den til sine kjære eller kolleger. Til tross for sin multiresistens, det er fortsatt noen antibiotika som er effektive mot MRSA. Hindre MRSA ved å vaske hendene ofte. Hold åpne sår og sår bandasjert. Ikke del personlige ting som håndklær eller barberhøvler. Bruk antibiotika kun som nødvendig og kun som anvist av legen din. Viktigst, bør du oppsøke lege hvis et infisert sår ikke leges raskt.

Differensialdiagnose av MRSA

MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en type av staph infeksjoner som er resistente overfor en gang standard behandling og er potensielt dødelig. Infeksjonen ofte manifesterer seg som en type hudforandring, finne muligheter i ødelagt hud til å invadere. MRSA kan påvirke luftveiene, blod og andre systemer i kroppen, ifølge Mayo Clinic.

Initial Utseende

Den første opptreden av MRSA ofte ligner sterkt en alvorlig edderkopp bitt, som fører noen mennesker til å tro feilaktig at de hadde blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, og har en nekrotiserende sår fra det.

Utslett

De hudinfeksjoner fra MRSA vises som koker / carbuncles, eller noen form for follikulær utslett eller lesjon. Til slutt kan de få pus, oser, og vil føle seg varm og betent.

CDC Anbefalinger

The Centers for Disease Control and Prevention oppfordrer helsepersonell til å vurdere MRSA som diagnose i noen hud eller bløtdelsinfeksjoner, på grunn av økningen av MRSA i en rekke lokalsamfunn og innstillinger.

Komplikasjoner

Ubehandlet MRSA kan senere føre til andre symptomer, i tillegg til hudskader, som feber, smerter, luftveissymptomer, og generelt ubehag. Hvis en uforklarlig utslett vises, og andre symptomer følge, bør du oppsøke lege.

Behandling

Mens MRSA er motstandsdyktig overfor en rekke antibiotika, er det noen antibiotika som kan brukes for å behandle en MRSA-infeksjoner. Det kan være nødvendig, avhengig av alvorligheten av tilfellet, for å behandle en pasient på sykehuset intravenøst.

Måter å behandle veggedyr og deres biter

Måter å behandle veggedyr og deres biter


Bed bugs er insekter som trives i varme, fuktige temperaturer. Disse feilene er nattaktive dyr som kommer ut om natten til fest på menneskeblod. En person kan ikke føle biter når de oppstår, men effekten neste morgen er åpenbare. En seng bug bite ser ut som en stor rød sår, ligner på en edderkopp bitt. Biter klø og føre til ubehag, så bli kvitt disse krypene er avgjørende for din komfort og sikkerhet.

Hus Treatment

Behandlingen for veggedyr er lik alle andre skadedyrbekjempelse behandlinger. Bruk systemiske kjemiske plantevernmidler fra din lokale Oppussing butikken, eller ringe en profesjonell exterminator å håndtere angrep. Unn tepper med pulverisert systemiske plantevernmidler, og spray insektmiddel langs alle baseboards og forsegle eventuelle sprekker for å holde nye feil ut. Hold barn og kjæledyr unna mens du behandler rommet. Bed bugs er notorisk vanskelig å drepe, så profesjonell kjemisk behandling kan være det beste alternativet.

Vask ark i det varmeste vannet mulig å drepe bed bugs og egg i sengetøy. Encase madrass med en glidelås foringsrør laget med mikro-veve stoff. Disse encasings drepe eksisterende bed bugs og støvmidd som for tiden bor i madrassen ved tetting i og sulter bugs. Encasing madrassen holder sengen fra å komme i kontakt med huden din, og hindrer nye angrep. Deep ren og rense hele hjem for å utrydde eventuelle gjenværende spor av veggedyr.

Steroid Cream Skin Treatment

Bruk steroid kremer for å behandle bed bug biter. Disse kremer lindre kløe, men deres anvendelse, utfører potensielle bivirkninger. Ved hjelp av steroidkremer for ofte kan føre til fortynning av huden, i henhold til Medicine Net nettsiden.

Is og Calamine Lotion Hudbehandling

Plasser isblokker over sengen bug biter for å berolige betennelser. Etter huden din er tørr, gni Calamine lotion på bittet i en sirkelbevegelse. Calamine lotion er tilgjengelig på apotek eller dagligvarebutikk. Denne lotion lindrer kløe og hjelper matbit å helbrede. The Medicine Net nettstedet sier for å unngå riper biter, fordi dette kan føre til en sekundær bakteriell infeksjon.

Hjem rettsmidler for Spider Bites

Hjem rettsmidler for Spider Bites


Edderkopp biter er en vanlig ting, spesielt i løpet av våren og sommeren. Edderkopp biter er ikke så ille med mindre du får litt av en giftig en, og da vil du ha noe å bekymre seg for. Det er hjemme rettsmidler for å lindre kløe og smerte fra en edderkopp bitt, men hvis du vet at det er giftig, komme til legevakten med en gang.

Is

Bruk en ispose eller en pose med is for å få hevelsen ned fra en edderkopp bitt. Ice vil også lindre smerten. Ikke plasser isen direkte på huden.

Charcoal

Lag en pasta med aktivt kull og vann og plasser på området der edderkoppen bite er. Dette bør få ned hevelsen og lindre smerten.

Baking Soda

Lag en pasta med natron og vann og bruke dette til edderkoppen bite. Dette vil føre til at bittet til å visne bort innen to dager etter å ha blitt bitt.

Baking Soda og Butter

Bruk en 50/50 blanding av natron og smør og legg den på bitt området. En blanding av bakepulver og smør kalles en grøtomslag. Natron og smør sammen vil bidra til å lindre smerte og kløe forårsaket av en edderkopp bitt.

Brød

Legg et stykke brød på edderkopp bitt og dette vil trekke ut giften. Brød kan kurere en edderkopp bitt over natten.

Naturlige behandlinger for loppebitt

Naturlige behandlinger for loppebitt


Lopper er rødbrun og små med harde, flate kropper. De er tøffe og kvikke insekter som kan hoppe opp til 8 inches til å lande på en vert. Lopper er parasitter rett ut av et mareritt, suger blod og nesten for liten til å se. Bare tanken på å finne en på deg eller kjæledyret ditt er skremmende, men hvis du finner deg selv bitt, er det ting du kan gjøre for å hjelpe til med symptomene.

Hvor du kan finne en Flea

Voksne lopper kan leve kun på kjøtt av et pattedyr. Det betyr at du som oftest finne dem på ditt kjæledyr, men de kan leve på mennesker, også. Mens egg er oftest lagt på vertsdyret, kan de også legges på tepper, sengetøy, klær og selv i sprekker på harde overflater.

Hva en Flea Bite Looks Like

Utseendet til en loppe litt an på følsomheten til person bitt. De kan være noe mer enn en hevet rød kul som varer bare noen få minutter, eller de kan blomstre i et kløende utslett som varer i flere dager. Barn har en tendens til å være mer følsomme for en loppe bite enn voksne. Den mest talende bevis er at du vil finne bare en punktering sår, i motsetning til en edderkopp bitt, som vil ha to. På ditt kjæledyr, kan du ikke være i stand til å se bittet, men uopphørlig kløe, vil håravfall og loppe smuss (små svarte ekskrementer) hjelpe deg med å identifisere problemet.

Sykdommer Gjennomført av Lopper

Lopper er kjent for å bære en type bendelorm som heter Dipylidum canimum som kan smitte mennesker eller dyr som uten å vite inntar en av insekter. Lopper kan også bære murine tyfus, en mild form for tyfus som forårsaker hodepine, feber, tap av appetitt og utslett.

Naturlig rettsmidler for loppebitt på kjæledyr

Ifølge earthclinic.com, vil en urte sjampo laget av sedertre, bergamot, rosmarin, lavendel, eucalyptus, citronella og einer eller geranium lindre hundens kløende hud og drepe loppene. All-pets-info.com sier en spray på 600 ml vann, vil to dråper lavendel eterisk olje og to dråper rent sedertre eterisk olje bidra til å berolige huden og holde lopper fra å returnere. For katter vil en spray av like deler vann og hvit eddik drepe lopper og hjelp med biter.

Naturlig rettsmidler for People

Grundig rensing med en snerpende som trollhassel vil drepe bakterier. Tea tree olje er en annen nyttig antibakteriell som både lindrer og renser huden. Når bittet er ren, vil en ispose plasseres direkte på bittet bidra til å redusere hevelse og kløe. I stedet for en over-the-counter antibiotika som Neosporin, prøv dabbing honning på bittet for å holde det rent og holde den fra kløe.

Luftveissymptomer MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) infeksjoner har laget overskrifter nylig som sykehus forsøke å slå ned på dette farlig og potensielt dødelig form for bakterier. Som andre staph infeksjoner, kan MRSA påvirke luftveiene og forårsake lungebetennelse-lignende symptomer. Disse bakteriene er overraskende utbredt: anslagsvis en tredjedel av befolkningen har MRSA på huden sin, ifølge Mayo Clinic. Men blir eksponering for MRSA problematisk bare hvis bakterier kommer inn i kroppen, vanligvis gjennom kutt eller sår.

"Superbug"

Mediene noen ganger kaller MRSA en "supervirus" fordi det er motstandsdyktig mot ikke bare penicillin, men også meticillin, som vanligvis brukes til å behandle staph infeksjoner. MRSA-infeksjon forekommer hyppigst hos sykehuspasienter, slik som de koblet til IVs, post-kirurgiske pasienter og pasienter med cystisk fibrose. Dette gjør MRSA spesielt farlig fordi disse pasientenes immunforsvar er allerede svekket. Folk som lever i grupper, slik som en atletisk lag eller sykehjemsbeboere, noen ganger erverve "community-smittet MRSA", eller infeksjon som følge av deling nært hold.

Åndedretts MRSA

MRSA som påvirker luftveiene viser seg ofte som en form for lungebetennelse, eller betennelse i lungene. Opphoping av slim fra lungebetennelse kan forårsake hoste. Behandling for lungebetennelse vanligvis innebærer antibiotika, noe som gjør luftveissymptomer av MRSA vanskelig å behandle fordi bakteriene motstå vanlige antibiotika.

Symptomer

Åndedretts MRSA begynner ofte mye som en kald, med feber, muskelsmerter og hoste. Det kan deretter videre til mer alvorlige lungebetennelse symptomer, inkludert brystsmerter og pustevansker. MRSA som infiserer et sår, snarere enn luftveiene, kan føre til små røde nupper, øm hud, eller en byll-lignende brak som ligner en edderkopp bitt. Informer lege umiddelbart hvis du mistenker at du kan ha MRSA. Fordi MRSA kan videre infisere lungene, kan søker umiddelbar behandling hindre utbruddet av lungebetennelse.

Forebygging

Ta følgende forholdsregler for å unngå MRSA både inn og ut av sykehuset. Riktig hygiene er et must: vaske hendene regelmessig og holde sårene rene og dekket. Unngå misbruker antibiotika, som kroppen kan bygge opp en motstand mot antibiotika og motstå MRSA behandling. Spør helsepersonell til å vaske hendene før du undersøke deg.

Behandling

En pasient som kontrakter åndedretts MRSA kan bli flyttet til en isolert rom for å hindre luftbåren spredning til andre. Hvis leger foreskrive en antibiotikakur, er det viktig for pasienter å ikke misbruke antibiotika og å ta hele løpet av antibiotika foreskrevet. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i kroppen skape antibiotikaresistente stammer av MRSA. En pasient med alvorlig lungebetennelse kan legges inn på sykehus og få intravenøs antibiotika for 3 til 4 dager.

MRSA og håndvask

MRSA og håndvask


Ikke lenger begrenset til sykehus, MRSA-infeksjoner påvirket omtrent 94 360 personer i 2005, med 18 650 mennesker dør under en MRSA-relaterte sykehusopphold. Imidlertid kan god hygiene, inkludert håndvask, unngå en MRSA-infeksjon.

Hva er MRSA?

MRSA står for meticillin-resistente Staphylococcus aureus og er en infeksjon motstandsdyktig mot en gruppe av antibiotika som kalles beta-laktamer. Denne gruppen omfatter penicillin og amoxicillin. MRSA vanligvis vises som en hudinfeksjon med pustler eller byller som i utgangspunktet ser ut som en edderkopp bitt eller en rød, hoven, smertefull bump.

Forebygging

God hygienepraksis kan bidra til å forhindre MRSA-infeksjoner. De omfatter grundig håndvask med såpe og vann, ved hjelp av et alkoholbasert håndrens, holde kutt og skrubbsår rene og dekket inntil helbredet, unngå kontakt med andre menneskers sår eller bandasjer, og ikke dele personlige elementer som håndklær eller barberhøvler.

Behandling

Hvis du kontrakt MRSA, kan helsepersonell må drenere infeksjonen og foreskrive en antibiotika. Personlig behandling av MRSA, inkludert spratt eller drenering en abscess eller bruker desinfeksjonsmiddel på det berørte området, kan forverre tilstanden eller tilrettelegge det sprer seg til andre.

Hvordan vet jeg om MRSA er Fra et snitt Wound

MRSA er Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller resistente bakterie staph infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control, er MRSA svært smittsom og kan spre seg ved å komme i kontakt med noen som har infeksjonen. MRSA er en farlig hudinfeksjon fordi det har bygget opp immunitet mot vanlig antibiotika som vanligvis brukes til å behandle staph infeksjoner. MRSA-infeksjoner kan være dødelig hvis den ikke fanget og behandlet raskt og kan oppstå hvor som helst bakterier kan komme inn i huden. Det er viktig å kjenne tegn på en MRSA sårinfeksjon, som infeksjonen kan være livstruende.

Bruksanvisning

Symptomer

•  Kjenn de første tegn på en MRSA-infeksjon. MRSA kan starte ut ser ut som en vanlig hud utslett eller infeksjon, med en liten rød kul eller blemmer nær såret. Bump eller støt kan ligne på en edderkopp bitt, en kvise eller en byll. Det kan også føle kløende.

Hvis du har hatt en fersk skade eller medisinsk bruk, for eksempel et snitt sår, se etter symptomer på en infeksjon i nærheten eller i såret. Sørg for at såret blir mindre og mindre rødt og har utseendet på healing.

Se etter tegn på at såret infeksjon blir verre og ikke helbredende, for eksempel røde nupper som får hovne, smertefullt og varmt å ta på. Sentrum av såret kan ha en abscess og fyll med pus. Se etter en feber ved å ta temperaturen med et termometer.

Ring legen din og gå inn for å ha såret såret sjekket om du har noen tegn på infeksjon. Legen din vil ta en prøve av såret og teste den for Staphylococcus aureus bakterier.

Se etter tegn på at huden rundt såret er å snu svart eller brun. Dette kan bety at kjøttet er nekrotiserende eller døende rundt såret. Dette er alvorlig, og du bør gå til legevakten eller legens kontor så snart som mulig.

Se for komplikasjoner av MRSA, og vet at det kan føre til alvorlig sykdom som for eksempel lungebetennelse, og blod, ledd og bein infeksjoner. Infeksjonen kan reise gjennom blodstrømmen og forårsake hjerte- og lungeproblemer. Forstå at MRSA er svært smittsom. Du kan gi det til andre mennesker av alle typer kontakt, for eksempel en person berøre såret eller berører en gjenstand som nylig rørte såret.