Digidexo.com

Slik fjerner en Bad Taste fra munnen

Slik fjerner en Bad Taste fra munnen


Å ha en dårlig smak i munnen kan gjøre deg sur over. Dårlig smak kan inkludere et metall-lignende smaken, syrlig smak eller en generell sotete smak og føler i munnen. Mens en dårlig smak i munnen kan være forårsaket av et par ting, blant annet halsbrann, morgen pust eller mat fast i tennene, fjerner ubehagelig smak er enkelt og kan gjøre at du føler deg uthvilt og fornyet.

Bruksanvisning

•  Fukt tannbørste og strø en halv teskje natron over bust, så klem litt tannkrem på børsten din. Pensle du tenner for to og et halvt minutt, og pass på å få foran og bak tennene og tungen.

Bruk en tunge skraper. Starter på baksiden av tungen din på den ene siden, trekker den frem sakte, søker svært lett trykk til tungen. Arbeid på tvers av tungen fra foran til bak, skylling din skraper etter hvert slag.

Ta en spiseskje med munnvann og skyll den i munnen i 30 sekunder, lenger hvis bestemt merke instruerer. Floss tennene med mint-flavored floss etter spytter ut munn skyll.

Slutte å røyke. Røyking kan ikke bare være den underliggende faktor på en dårlig smak i munnen, men kan også forverre dårlig smak som kan være forårsaket av andre ting. Hvis du ikke kan slutte, avstå inntil den dårlige smaken forsvinner.

Ta en over-the-counter syrenøytraliserende. Fordøyelsesbesvær og reflux kan være til stede selv om du ikke føler symptomer og begge kan føre til en sur smak i munnen. Les alle advarsler med hensyn til dosering og legemiddelinteraksjoner før du tar.

Hint

  • Hvis du fortsetter å ha en dårlig smak i munnen ta en tur til tannlegen. Den dårlige smaken kan være forårsaket av en rekke underliggende dental eller helseproblemer og tannlegen din kan hjelpe deg med å finne ut hva er årsaken.