Digidexo.com

Hvordan å miste kjærligheten håndtak i 1 måned

Hvordan å miste kjærligheten håndtak i 1 måned


Shedding noen sårt tiltrengt pounds egentlig ikke tar så lang tid som du tror. Jada, må du svette litt og spise riktig for å komme dit, men hvis du har store planer eller noe å presse inn i en måned, kan du gjøre det. Det er ikke nødvendig å gå på noen krasj diett eller sulte deg selv - i fire uker kan du trimme fett og tone opp.

Hvordan å miste kjærligheten håndtak i 1 måned

•  Gi deg selv visuell motivasjon som en start. Klipp ut bilder av grunnen til at du ønsker å felle den pounds og innlegg på baderomsdøren. Minn deg selv daglig at du jobber hardt for å dra på ferie, komme inn i et antrekk eller har sunnere målinger på din neste legetime.

Velg en plan som fungerer med tidsplanen. Tillat deg selv minst tre dager i uken for å trene. Lag en ukentlig handleliste og måltider. Skriv ut en liste over sunne matvarer du liker å bidra til å gjøre beslutninger om hva du kan spise før du blir sulten. Fokusere på å endre dårlige vaner umiddelbart.

Vær spesielt oppmerksom på kalori og fett inntak. Kvitt ditt hjem av noen usunn snacks som potetgull, sukkerholdige kaker og iskrem. Bytt ut tre ting i ditt daglige kosthold med en enda sunnere erstatning. Velg magert kjøtt, grønnsaker og brun pasta eller ris i løpet fattier alternativer. Gjør disse erstatter hver uke, så i slutten av 30 dager, vil du ha en diett dominert av sunn mat.

forplikte seg til en egen treningsplan. Planlegg et regime som inkluderer økt aktivitet i løpet av de ukene. Begynn med tre til fire dager igjen av 45-minutters cardio økter slik jogging, tar en aerobic klasse eller svømming. Øke dine treningsøkter i intensitet og frekvens som ukene går. Legg kjerneøvelser til cardio tidsplan for eksempel å utføre skrå mage crunches og side bend. Bruk kickboks trekk som cross-over-slag for å brenne fett direkte i din midtseksjon. Bygg din trening rutine til flere runder med boot camp inspirert trening som hopping knekt, fjellklatrere, push-ups og planker.

Oppretthold en konsekvent tidsplan fra start til slutt. Veie og måle deg selv ukentlig for å overvåke utviklingen. Plukke opp der du slapp om du går glipp av en dag med trening eller spiser dårlig. Hold skotter på din motiverende bilde postet for å unngå frafall i gamle vaner. Se på deg selv i speilet ofte å legge merke til den subtile endringer. Aldri gi opp selv om du ikke ser store endringer hver uke.

Hint

  • Et par ekstra hundre kalorier om dagen - forskjellen mellom å spise en skål med sukkerholdig frokostblanding om morgenen versus kalkun bacon og frukt - kan gjøre underverker i løpet av fire-fem uker.