Digidexo.com

Bruker for Snake Oil

Slange olje stammer fra Kina, ifølge HealthMad. Kineserne brukte oljen fra den kinesiske vann slange som den viktigste ingrediensen for alternativ medisin for leddsmerter. Slanger som finnes i USA og andre land har ikke de samme egenskaper som vann slange, så, utenom Kina, har snake oil omgjort til et negativt begrep over år for en ineffektiv medisin.

Pain Killer

Tradisjonelt de opprinnelige kinesiske slange olje helbreder leddgikt leddsmerter. Slange oljer som finnes i Kina inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Helse Mad sier at slange olje har høye nivåer av eikosapentaensyre, eller EPA, som gir den de anti-inflammatoriske egenskaper. Nettstedet slår fast at Kina selger oljen apotek for leddsmerter.

Hårvekst

I Kina er slange olje lagt til andre oljer for hår re-vekst produkter for menn. HealthMad fremgår det at det er blandet med fett fra andre dyr, så som krokodiller. Det er imidlertid ingen spesifikke studier for å bevise effektiviteten mot skallethet.

Beskytte Wood and Metal

Slange oljer som USA produsert og brukt, vanligvis laget av klapperslanger i stedet for kinesisk vann slanger, var ineffektive for medisinsk bruk. Selv om slange oljer som finnes i USA viste seg ineffektiv og "kurer" laget av å blande oljer med andre elementer fungerte ikke, Old West Snake Oil hevder at oljen er nyttig for tre og metall beskyttelse. Oljen blir gnidd inn i objektet tre eller metall for å opprettholde objektet.