Digidexo.com

Homeopati rettsmidler for å fjerne mørke sirkler Underneath Eyes

Mørke ringer under øynene kan gjøre en person ser sliten, selv useriøse. Snarere enn å være et testament til hardt fester, mørke sirkler er noen ganger på grunn av omstendigheter utenfor din kontroll. Kosmetikk, reseptbelagte kremer, laser terapi, og kjemisk peeling kan alle bidra forkledning, redusere eller eliminere mørke ringer, men hvis du er interessert i en helhetlig, alternativ tilnærming, kan det være lurt å vurdere homøopatiske midler.

Årsaker

Dette er ett problem du virkelig kan skylde på mor eller far; tendensen til å ha mørke ringer under øynene innebærer relative åpenhet i huden, og kan kjøre i familier. Allergi også spille en rolle - matallergier kan forårsake mørkere under øynene, og kløe av høysnue og skrape kan bidra til sirkler også. Enkelte legemidler, som for eksempel vasodilaterende medikamenter, kan påvirke under øynene utseende ved å øke blodgjennomstrømningen, som kan nasal infeksjoner, som mørkere og strekke blodårene som går fra øynene til nesen. Feil kosthold, soling, graviditet, menstruasjon, og aldring påvirker også under øynene utseende. Endelig kan trøtthet og mangel på søvn fremheve mørke ringer, spesielt hvis du allerede er utsatt for dem.

Homøopatisk Theory

Homeopati er basert på teorien om "likt kurerer likt." Å kurere en sykdom, vil en homeopathic utøveren fore ørsmå mengder av et stoff som, i større doser, ville føre til de samme symptomene i en frisk person. Et annet aksiom av homeopatisk medisin er "Law of infinitesimals", som sier at mindre beløp, jo kraftigere effekter. Ingrediensene som brukes i homøopatiske midler suksessivt fortynnes mange ganger i vann eller alkohol til bare en liten mengde av det opprinnelige stoffet restene.

Homøopatiske midler

For å redusere mørke ringer under øynene, kan det hende at homeopat fore cinchona officinalis, laget av kinin bark. Opprinnelig brukt for malaria, er cinchona en bærebjelke i homeopatiske behandlinger for øye plager. Han kan også foreskrive en fortynning på Cyclamen rot, for sin rensende virkning, så vel som Spongia, laget fra sjøen svamp, også anvendes for dets rensing og rensende egenskaper. Han kan også anbefale sepia, laget av blekksprut blekk og brukte homeopathically for misfarging av huden, samt chinin SULPHURICUM, også kjent som sulfitt av kinin, som vanligvis brukes til øyeinfeksjoner og nervesmerter rundt øyet. Andre rettsmidler han kan anbefale er vanilje Aromatica - som har stimulerende egenskaper - og thuja, eller hvit seder, for sin antiseptisk, system-rensing og vanndrivende egenskaper.

Forholdsregler

Før du tar fatt på noen urte diett, bør du sjekke med legen din. Hvis du vil vite mer om bivirkninger av urter, besøke den amerikanske Library of Medicine, oppført i ressursen nedenfor.