Digidexo.com

Akne hos barn

Ifølge "Acne Talks," spedbarn og barn under 6 år kan få en form for akne kalles infantile akne. Nye foreldre er ofte sjokkert over å se røde nupper som ser ut som kviser på den nyfødte kalles baby akne. Barn i de pre-teen år (alder 9-12) kan begynne å oppleve akne som kroppen forbereder seg på puberteten.

Typer

Acne stede hos den nyfødte babyen ser ut som små røde nupper og forsvinner vanligvis i løpet av de første månedene av livet. Infantil akne vises på haken, kinn og panne, og er mer vanlig hos gutter. Preteen akne er forårsaket av hormoner og overproduksjon av olje på huden og kan fortsette gjennom ungdoms og voksne år.

Funksjoner

Akne hos barn kan oppstå som følge av eksponering for sol, eller friksjon fra hatter, caps eller skole bag stropper i henhold til "Acne Talks." Akne kan også være forårsaket hos nyfødte og pre-teens av hormonelle svingninger. Eldre barn kan oppleve akne som et resultat av skitt og overflødig olje på huden.

Behandlinger

Baby akne trenger ingen behandling annet enn normal hudpleie. Skulle babyen akne forverres, kan en hudlege anbefale over mot produkter eller gi en resept i henhold til babyfirstyear.org "Slik Cure baby acne." Akne hos barn og preteens kan reduseres ved å følge riktig hudpleie. Over disken bør brukes medisiner sparsomt og bare med en hudlege anbefaling. Behandlinger i henhold til AcneNet variere avhengig av om akne er mild, moderat eller alvorlig. Resepter er tilgjengelige for vanskelig å fjerne kviser.

Betydning

Acne for spedbarn, pre-teens, tenåringer og voksne er vanlig på grunn av hormoner, men akne hos barn er uvanlig og krever etterforskning av medisinsk fagpersonell. Akne på dette stadiet av livet kan være forårsaket av hormonforstyrrelse, hormonproduserende svulst eller et resultat av legemiddelindusert akne ifølge Acne-Control.Org.UK nettside.

Advarsel

Alder spiller ingen rolle når det kommer til acne. Spedbarn og noen pre-teen eller eldre kan oppleve akne som et resultat av vanlige situasjoner, men barn yngre enn 8 og ut av barndom kan ha oppstått alvorlige årsaker til akne som krever medisinsk undersøkelse og behandling. Ignorerer akne hos barn kan forverre en underliggende medisinsk tilstand.