Digidexo.com

Abdominal fedme Treatment

National Institutes of Health har ansett fedme den nest største årsaken til forebygges død. Det påvirker over 97 millioner amerikanere. Fedme er definert ved veiing mye mer enn hva som er identifisert som normale og sunne. Det reiser en persons risiko for å utvikle sykdommer og lidelser som kan føre til døden. En persons vekt kan scores på body mass index chart. For noen som er 5'9 og veier 203 pounds eller mer, er de kategorisert som overvektige. Abdominal fett er så bekymringsfullt, ifølge Harvard Medical School, fordi det ligger dypt inne i kroppen og omgir abdominal organer.

Fysisk aktivitet

Den beste måten å redusere magefett er med trening. Eksperter ved Harvard foreslår at du får mellom 30 og 60 minutter med moderat trening på jevnlig basis. Styrketrening med vekter kan bidra til å bekjempe magefett også. Fitness eksperter er alltid på utkikk etter måter å hjelpe folk kaste pounds. Forskere ved Artesis Høgskolen og Universitetet i Antwerpen i Belgia tror de er inne på noe. Etter å ha studert en gruppe kvinner med magefett for ett år, de som brukte vibrasjonsplate mosjon maskiner og utøvd normalt, opprettholdt en fem prosent vekttap --- nok, sier studiens forfatter, for å forbedre helsen.

Te

Du har hørt at kosthold og trening kan hjelpe deg å miste vekt. Hva med te og trening? En studie publisert i Journal of Nutrition så på påvirkning av antioksidant rik grønn te kombinert med trening på abdominal vekttap. Ved avslutningen av studien, vekttap i magen var større i gruppen som øves regelmessig og forbrukes grønn te sammenlignet med gruppen som bare hadde utøvd. Resultatene tyder på at inntak av grønn te beriket med antioksidanter kan forbedre anstrengelsesutløst abdominal vekttap.

Diett

Et sunt kosthold er nøkkelen i å miste vekt. Usunne matvaner fremme magefett som ingenting annet. Begrense mat høy i mettet fett, og spiser mer grønnsaker, fisk, fjærkre og magre meieriprodukter. Lage mat med moderate mengder olivenolje eller rapsolje i stedet for smør og margarin. Reading ernæring etiketter er den første linjen i forsvaret mot å spise mat med høyt kalorier, fett og sukker. Reduser enkle karbohydratinntak som hvitt brød og raffinert pasta. Frukt og grønnsaker er komplekse karbohydrater som holder deg følelsen fyldigere lenger og er lav i kalorier. Til slutt vil begrense porsjonsstørrelsen umiddelbart gjøre en forskjell i noen vekt-tap plan.

Narkotika

For de som sliter med å gå ned i vekt og har vektrelaterte helseproblemer, kan medisiner være nyttig. En studie presentert på European Association for Study of Diabetes 'årsmøte viste at utprøvings fedme stoffet rimonabant betydelig redusert fettet som omgir vitale organer som lever og bukspyttkjertel.

Medisinsk intervensjon

For de som har prøvd, men kan ikke kaste de pounds, kan fedmekirurgi hjelpe. Gastric bypass kirurgi --- én type fedmekirurgi --- endrer anatomien i fordøyelsessystemet. Det begrenser mengden mat en person kan konsumere og fordøye. Denne operasjonen, men kan være farlig. Leger vil nøye skjermen kirurgi kandidater til å avgjøre om de er friske nok til å gjennomgå påkjenningene av denne prosedyren.