Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger behandle en kald

Hvordan bruke Ginger behandle en kald


Å drikke te er en av de eldste hjem rettsmidler for behandling av forkjølelse. Hvis du ønsker å hindre en kald eller lindre symptomene på en eksisterende kaldt, kan ingefær te gi en effektiv løsning.

Bruksanvisning

•  Kok ca 4 kopper vann i en mellomstor kjele eller teakettle på komfyren toppen. Kontroller at teakettle har en stor åpning slik at du kan legge ingefær til vannet mens det koker.

Plasser en mellomstor bit ingefær rot på skjærebrett. Skrell ingefær hud med vanlig grønnsaksskreller. Du kan også bruke en paring å skrelle ingefær.

Bruk knivbladet for å skrape overflaten av ingefær, peeling bort huden. Bladet skal være skarp nok til å fjerne huden med en mild bevegelse. Ikke bekymre deg om å bruke nok press, da huden skal komme ut lett.

Skjær skrelt ingefær i små biter. Du vil bli å belaste te før du drikker det, så biter på størrelse med små mynter bør være i orden.

Tilsett ingefær biter til det kokende vannet. Dekke beholderen og senke varmen til mellom lavt og medium. La vannet småkoke i ca 15 minutter.

Slå av varmen på komfyren og hell te gjennom en sil i individuelle kopper. Silen vil fange noen av de gjenværende biter av ingefær, som du kanskje ønsker å spise etter de er avkjølt. Bruk honning eller sitron som et naturlig søtningsmiddel for ingefær-te.

Tips og advarsler

  • I tillegg til sin helsemessige fordeler, mange mennesker liker krydret smak av ingefær te og finner ut at følelsen av å drikke det gjør sine bihuler føler klar og forfrisket.