Digidexo.com

Sollys Behandling for Vitiligo

Vitiligo er en tilstand der du utvikle hvite flekker på huden din. Pigmentceller blir ødelagt og produksjonen av melanin er stanset i mennesker med tilstanden. Patches kan vises på ansikt, bryst, hender, rundt neseborene, munn, genitalia og øyne, og i armhulene og i lysken. Vitiligo er ofte ledsaget av tidlig gråning av håret. Sollys behandling kan hyppig reversere tilstanden.

Sollys Treatment Method

I Resept for Herbal Healing, beskriver forfatteren Phyllis A. Balch riktig sollys behandling for vitiligo. Standarden behandling innebærer daglig soleksponering i korte perioder i løpet av et år eller mer. Behandlingen bør gjennomføres i minst 6 måneder, men det kan ta så mange som 18 måneder å få alle resultatene. Den enkelte lider av vitiligo bør få 15 til 20 minutter av sollys eksponering hver dag, helst tidlig på morgenen eller kvelden, for å unngå de kraftigste varme og intense ultrafiolette stråler fra solen. Bruken av en passende solkrem er foreslått når soleksponering skjer, og verneklær er også sterkt anbefalt.

Solkrem og UV beskyttelse

Du bør bruke solkrem med en SPF (sollys beskyttelsesfaktor) på 8 til 10 i løpet av 20 minutters eksponering periode for å beskytte huden din mens du fortsatt får den ultrafiolett lys behandling som du trenger. Til alle andre tider, bør du bruke kosmetikk eller solkrem lotion med solfaktor 15 til 30. Bruk klær som beskytter huden mot overeksponering for solen, siden få en solbrenthet er enklere når du har vitiligo.

L-fenylalanin med Sunlight Behandlinger

Sammen med daglig soleksponering behandlinger, bør du ta L-fenylalanin daglig. Dosen for barn er 1000 milligram per dag. Voksne bør ta 3000 milligram daglig. For best absorpsjon av L-fenylalanin, ta det mellom måltidene. Denne behandlingen er best når den er kombinert med sollys behandling eller ultrafiolett lyseksponering. Tillegget bidrar til å mørkne de hvite flekker i huden, spesielt i ansiktet.