Digidexo.com

Hvordan å hjelpe folk med Rage & Anger Problemer

Vendt noen som har plutselige utbrudd av raseri; roper overdrevet; truer fysisk vold; eller regelmessig gjør grusomme og sverte kommentarer i anfall av sinne kan være skremmende og demoraliserende. Personer med raseri og sinne problemer trenger hjelp. Mens det kan virke skremmende å gripe inn, kan utlån en hjelpende hånd gå en lang vei i å få personen til å løse sine problemer. Vær tålmodig og forsiktig; hjelpe personen til å se på ulike måter å få hjelp og til slutt forbedre hans velvære.

Bruksanvisning

•  Lytt til din venn når han uttrykker sinne. Er det sinne alltid fokusert rundt en sak, eller har din venn kronisk vise sinne om mange forskjellige saker? Rolig adressen din venns bekymringer og oppmuntre ham til å snakke gjennom sine problemer i stedet for å eksplodere i sinne.

Utdanne din venn om mer effektive måter å uttrykke sinne. For eksempel, tyder på at han kunne gjøre noen rollespill hvor du later til å være sint og din venn virker rolig gjennom ulike mekling teknikker med deg.

Foreslå at din venn sjekke ut elektroniske kilder for å få hjelp og bla disse nettstedene med ham. American Psychological Association, Mayo Clinic og andre elektroniske ressurser kan utdanne din venn om symptomer og behandlinger for sinne problemer.

Gi din venn med pamfletter, brosjyrer og annen litteratur om anger management. Kontakt rådgivere og terapeuter for å få materiale om dette temaet. Tilby å følge din venn, eventuelt til hans første anger management økten hvis han velger å melde deg på en klasse eller å se en terapeut.

Stage en intervensjon hvis han nekter å løse hans problem. Gathr familiemedlemmer og venner til å ta personens sinne problem og for å indikere hvor de har blitt skadet av det. It `s best å ha en terapeut som er involvert for å moderere intervensjon.

Plan strategier for hvordan du vil ta fornærmende oppførsel fra din venn. Hvis han fortsetter å rope etter at du minne ham om at han uttrykker sin vrede dårlig, fortell ham at du har tenkt å forlate, og følger opp. Vis din venn at det er konsekvensene for fornærmende oppførsel.