Digidexo.com

Acid Reflux rettsmidler som finnes i matbutikk

Protonpumpehemmere, eller PPIs, er ofte brukt av folk som lider av acid reflux, GERD, magesår eller andre gastrointestinale tilstander. De fleste av disse behandlingene begynte som reseptbelagte legemidler, og er nå tilgjengelig over disk i narkotika og dagligvarebutikker. PPIer redusere mengden av syre som produseres i magen. Andre medisiner, som Mylanta, tums, Pepto-Bismol og rolaids er antacida og kan nøytralisere magesyre å gi umiddelbar lindring. PPIs gi lindring som syrenøytraliserende, men kan noen ganger ta dager å arbeide effektivt.

Pepcid®

Hvis du lider av acid reflux (heatburn) etter å ha spist eller magesyke som er ledsaget av en brennende følelse under brystbenet, ta Pepcid® og Pepcid® Plus. Ta Pepcid® Extra Strength for mer vedvarende symptomer reflux som oppstår to ganger i uken eller mer. Pepcid® Extra Strength er også tilgjengelig i en myk tygge versjon.

Den aktive ingrediensen i Pepcid® er Famotidin - et medikament som er en histamin-2-blokkering. Det fungerer ved å redusere mage syre. Famotidin brukes også til å forebygge og behandle mage og tarm sår samt GERD (gastro-esophageal reflux sykdom). Se etter Pepcid® produkter i praktisk talt alle dagligvarebutikker og narkotika butikker. Vanligvis generiske versjoner av famotidin kan kjøpes på mange dagligvarebutikker sitt eget navn merkevare. For eksempel, bærer Wal-Mart Famotidin under sin "likestille" etiketten.

Prevacid® 24-TIMERS

Hvis overproduksjon av magesyre er problemet ditt, ta Prevacid®. Den ble godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av hyppige halsbrann, 18. mai 2009 og er den første og eneste PPI som er tilgjengelig over disk i sin opprinnelige form (resept). Prevacid® kommer i 24-timers tabletter som inneholder lansoprazol (15 mg).

Nexium®

Du kan finne esomeprazol i en generisk versjon i de fleste dagligvarebutikker og lavprisbutikker. Det er den aktive ingrediensen i Nexium® (også kjent som "den lille lilla pille"). Ta det hvis du lider av magesår og GERD. Nexium® har blitt godkjent til bruk i løpet av en kort sikt på barn i alderen 1 til og med 11, som har sure oppstøt eller GERD, så vel som for behandling av H. pylori (Helicobacter pylori-infeksjon). Den aktive ingrediensen, esomeprazol, ligner i naturen til omeprazol funnet i noen andre syre-lindring medisiner.

Prilosec

Ta Prilosec for behandling av GERD, sure oppstøt og andre tilstander som kan resultere fra magesyre. Den inneholder omeprozole som er kreditert for å fremme helbredelse av spiserøret forårsaket av overskytende magesyre. Prilosec fungerer over en tidsperiode, og bør ikke anses for umiddelbar lindring av halsbrann symptomer. Prilosec bør ikke tas for mer enn 14 sammenhengende dager med en 4-måneders forfalle før en ny 14-dagers regime. Omeprazol kan også bli funnet under merkenavnet Zegerid®.

Den 14-dagers periode ble bestemt i laboratorietester når rotter utviklet gastrointestinale kreftformer. Stoffet har vært brukt i mer enn et tiår, og har ikke vist seg å være forbundet med noen kreftformer hos mennesker. Mange leger vil foreskrive Prilosec i flere måneder eller år når pasienten har en alvorlig sår. Dette indikerer at dersom det er en risiko for å ta medisinen i mer enn 14 dager, er det ytterst minimal.

Apple Cider eddik og vann

Apple cider eddik er en mangeårig rettsmiddel som folk har brukt for å kjempe sure oppstøt og halsbrann sammen med andre mageproblemer. Det fungerer raskere enn noen av de medisiner som brukes til å behandle denne tilstanden, men ikke så raskt som syrenøytraliserende. Mineralene og eddiksyre i eplecider eddik nøytralisere den saltsyre som magen produserer.

For lindring av acid reflux symptomer, bland 2 eller 3 ts. eple cider eddik og 8 oz. vann og drikk det to til tre ganger om dagen (før måltider). Økologisk eple cider eddik fungerer visstnok best og er trolig den minst kostbare måten å behandle acid reflux.