Digidexo.com

Nutrisystem Diet Plans

Nutrisystem planen er en 28-dagers vekttap programmet. Deltakerne valgte som planlegger best passer deres livsstil og vekttap mål og bestille matvarer på planlegge deretter. Maten er sendt til deltakeren, som tilbringer neste måned spise utelukkende fra måltidet plan. Måltidene er basert på glykemisk indeks, et system som plukker karbohydrater av effekten de har på blodsukkeret og insulinnivået. Den lærer også deltakere del kontroll.

Grunnleggende Diet

Den grunnleggende diett tilbyr frokost, lunsj, middag og dessert for både menn og kvinner. Den tilbyr mer enn 150 måltider å velge mellom, og kan suppleres med snack elementer som lav-fett ost, frukt og grønnsaker. Den grunnleggende diett plan er høy i fiber, gode karbohydrater og protein. Måltidet Planen omfatter slike elementer som kinesisk wok, hamburgere, pasta, kjøttboller og fajitas.

Silver Plan

Rettet mot Kosten over 65 år, sølvet plan, som den grunnleggende plan, og tilbyr en rekke matvarer med evne til å supplere med friske elementer fra matbutikk. Mat på sølv kosthold inneholder suppe, salat, granola barer, quesadillas og tunfisk salat. Dietten tilbyr gode karbohydrater, protein og fiber, men er også lavere i natrium, kolesterol og mettet fett for hjertet helse.

Vegetarianer

Ifølge Nutrisystem hjemmeside, er deres vegetarianer plan den eneste ferdigpakket vegetarisk kosthold plan på markedet per januar 2011. vegetarisk plan tilbyr mer enn 90 måltider, som pasta, muffins, frokostblandinger, suppe og risotto, balansert for å sikre at slankere motta det passende mengde karbohydrater, protein og fiber. Som de andre planene, har et vegetarisk kosthold separate planer for kvinner og menn basert på ulike ernæringsmessige behov.

Diabetiker Diet

I motsetning til de grunnleggende, sølv og vegetariske planer, som inkluderer fem måltider om dagen, diabetiker diett har seks daglige måltider, slik som å stabilisere blodsukkeret. Den diabetiske planen er rettet mot personer med type 2 diabetes til hjelp i å miste vekt, lavere blodsukker og HbA1c, hemoglobin brukes til å identifisere kroppens plasmaglukosekonsentrasjon, en av markører for diabetes. Noen forsikringsselskaper refunderer deltakere kostnadene for måltider. Maten på diabetiker kosthold er lik de grunnleggende diett alternativer.