Digidexo.com

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids


Når barna begynner å gå inn i puberteten, hygienepakker blir avgjørende. Selv før puberteten, er det godt å få barna i vane å praktisere god hygiene. Bygge hygienepakker trenger ikke å være vanskelig, men du vil være sikker på at du ikke la noe ut. For å starte, få noen form for liten sak, klut eller plast fra din lokale hobbybutikk og begynne å fylle den opp med viktige hygieneartikler.

Dental Hygiene Elementer

Dental hygiene elementer er viktige. Selv om barna ikke spiser mye søtsaker, kan hulrom fortsatt lett dannes på tennene sine. Jo før han renser tennene etter å ha spist, jo bedre. Varer til tannhygiene bør inneholde en tannbørste, tanntråd og en flouride skyll. Fordi disse elementene er for et kit, vil du sørge for at de er mindre enn de normale størrelser som du har i ditt hjem. Du kan finne en tannbørste med halvparten av håndtaket og en cover på mange drugstores som CVS eller Rite-Aid i deres reise delen. Floss kommer generelt i mindre emballasje, men noen merker bære en mindre mengde dun i en kvart stor plate. Flouride skylling kan også bli funnet i et apotek i en mindre flaske som vil passe inn i settet.

Varer til Dusjer

For generell hygiene, husk å ta med sjampo, balsam og såpe. De fleste merker, for eksempel Mr. Bubble og Johnson og Johnson, er tilgjengelig på apotek og produsenter gjør en 3-i-1-såpe som fungerer som alle tre. Dette vil redusere mengden av flasker du trenger. Fordi det er vanskelig å finne en 3-i-1-formasjon i delen reise på apotek i en mindre flaske, kan du kjøpe mini flasker eller krukker på din lokale dollar butikken for å fylle en flaske.

Hånd Sanitizers

Hvis du er på farten og ikke har tilgang til vann, inkluderer en flaske rensemiddel. Mange selskaper som Purell lage en liten flaske. For en morsom vri for barna, prøve å kjøpe noen små flasker med hånddesinfeksjonsmiddel fra Bath and Body Works - de kommer i en rekke dufter for alle, og bare koster $ 1.50 per flaske. Ofte har Bath and Body Works et salg på dem redusere prisen til så lite som $ 1 for en flaske.

First-Aid Items

I tilfelle av et kutt eller skrape, er god hygiene en nødvendighet. Du ønsker ikke at barnet skal få en infeksjon. Sørg for å inkludere Band-Aids, antibiotika salve eller creme som Neosporin. Dollar butikker er gode steder å lete etter disse elementene. Du trenger ikke å inkludere en full boks med plaster i ditt barns hygiene kit - noen burde holde. Bytt plaster hvis noen har blitt brukt slik at barnet ditt er aldri uten plaster.