Digidexo.com

Drug Naltrexon for MS behandling

Naltrexon ble utviklet for, og brukes først og fremst som en blokkerende agent for narkotika og alkohol. Det har vært en effektiv metode for behandling av narkotika og alkohol avhengighet for år. Det er ikke; Imidlertid, kan den eneste måten Naltrexon benyttes. Det blir også brukt av enkelte leger, i meget små doser, som en behandling for multippel sklerose (MS).

Naltrexon Bruk

Leger bruker lav dose Naltrexon (LDN) som behandling av MS, kan bruke den på flere forskjellige måter. Noen kan bruke den til å blokkere sykdommen fremgang; dermed omgår noen av sine verste bivirkningene. Andre vil finne det nyttig i forebygging av tilbakefall. Atter andre kan bruke den til å behandle MS symptomer som depresjon, trøtthet, manglende evne til å tenke kognitivt, inkontinens, muskelsvakhet og spastisk bevegelse.

Hvordan stoffet fungerer

Ingen helt forstår hvordan LDN fungerer. Noen forskere mener det øker endorfin nivåer i kroppen, som fører til en følelse av velvære. Dette kan forklare stoffets effektivitet ved behandling av bivirkninger som depresjon, tretthet og smerte. Andre mener det fungerer som en antioksidant til å redusere frie radikaler. Dette er imidlertid bare teorier. Forskning fortsetter i et forsøk på å peke ut hvordan stoffet virkelig fungerer.

Naltrexon effektivitet

Noen vitenskapelige studier hevder stoffet kan senke nervesystemet betennelsen i forbindelse med MS. Andre hevder Naltrexon øke kroppens naturlige immunforsvar, slik at tilstanden mindre alvorlige. En studie utført ved University of California viste medikamentets evne til å redusere noen av bivirkningene av MS. Et annet gjort i Italia foreslo det økte noen bivirkninger som tretthet og smerter, samtidig redusere andre som depresjon og muskelspasmer.

Dosering Beløp

Naltrexon kan forskrives muntlig eller ved injeksjon. De typiske doseringer som brukes for MS-pasienter er små, i snitt omtrent 3 milligram per dag. Doser enn 5 mg anbefales ikke.

Naltrexon bivirkninger

På grunn av at medikamentet administreres i små doser den produserer få bivirkninger, og noen forsvinne når kroppen blir aklimatisert. Bivirkninger rapportert inkluderer blodprosent svingninger, økt kolesterol, irritabilitet, bemerket endring i leverfunksjon og økt eller levende drømmer.

Narkotika Advarsler

Noen ting må unngås mens du tar Naltrexone. Den kan ikke anvendes i kombinasjon med narkotika, siden virkningene av å bruke stoffer sammen i feil kombinasjon, gir ofte negative resultater.

Hos noen pasienter, Naltrexon reduserer reaksjonstid. Derfor, de som bruker det bør ikke operere tungt eller farlig utstyr. En overdose kan være dødelig hvis det ikke motvirkes i tid. Overdose symptomer inkluderer kramper, svimmelhet, kvalme og magesmerter.

Enkeltpersoner å ta Naltrexon bør informere legen sin hvis de drikker alkohol eller ta narkotika; har hemofili, nyre-eller leversykdom, er gravid eller planlegger å bli gravid; eller ammer.