Digidexo.com

Homeopatiske Back Pain Remedy

Ryggsmerter kan være forårsaket av stress, det working av ryggen, dårlig holdning, vektproblemer eller skade. Mens det er mange medisiner for behandling av ryggsmerter, er det et par potente men helt trygge homeopatiske midler som er kjent for å være ganske effektiv i behandling av disse plager.

Arnica og Nux Vomica

Populært kjent for sin styrke i å håndtere smerter og skader på grunn av vev og muskel belastning, er arnica nyttig i behandling av ryggsmerter når den brukes lokalt som en krem ​​eller gel. Smerte på grunn av kramper i ryggen, gjort bedre av varme, kan effektivt behandles med Nux vomica. Hold noe av denne homøopatisk middel hendig hvis du er tilbøyelig til ryggsmerter som blir verre med kaldt eller om natten, eller hvis du har forstoppelse relaterte ryggsmerter.

Svovel og bryonia

I tilfelle du har en svak rygg, som gjør at du slentre eller gjør stående i lang tid er vanskelig, bør svovel være den perfekte rette for en slik tilstand. Med dette midlet, husk å ikke bruke varme til ryggen, fordi dette kan øke smerte og hevelse i musklene under. Når ryggsmerter blir stadig verre og ulidelig skarp med svake bevegelser som å bytte av stilling, eller snu eller hoste eller gå, kan du prøve homøopatisk middel for bryonia. Dette har vært kjent for å være gunstig for skade eller sykdom relatert ryggsmerter.

Calcarea Carbonica og Calcerea Phosphorica

Calcarea carbonica har vært kjent for å lette smerter i korsryggen og hjelpemiddel i behandling av svakhet av muskelen, som resulterer i en kjedelig verke og hevelse, gjort verre av fukt og kulde. Dette middel er særlig effektivt i en pasient som føles kald og lett trett eller er tyngre enn normalt. Spinal muskel og leddstivhet og smerter i øvre del av ryggen og nakken kan være effektivt kurert med Calcarea Phosphorica.

Andre homøopatiske midler

Det er mange andre homøopatiske midler for å kurere ryggsmerter. Cimicifuga er kjent for å behandle ryggsmerter ned til hoftene og lårene, spesielt innenfor anfall av depresjon under menstruasjon. Dulcamara kurerer smerter i ryggen som blir verre med lutende og er satt av ved en kald eller fuktig. Ignatia behandler smerter og spasmer i ryggen knyttet til følelsesmessig stress. Du kan også prøve Aesculus for smerter i den dype korsryggen forårsaket av vein lunger og hemoroider. Endelig er ruta graveolens kjent for lettelser stive muskler forårsaket av forstuinger og andre skader.