Digidexo.com

Aktive ingredienser for Cold Packs

Aktive ingredienser for Cold Packs


Enten på grunn av en hodepine, forstuet ankel eller noen av en rekke smertefulle tilstander, mange av oss har møtt isposer nå. Isposer virker ved å hemme blodstrømmen til et skadested, og dermed redusere betennelser og smerter, og la området for å leges raskere. Selv om de ofte tar form av en pose med knust is eller frosne grønnsaker, har produsentene tatt nytte av moderne teknologi for å skape kommersiell is og kalde omslag. De fleste av disse varianter bruke gel, i stedet for vann, for å forhindre lekkasje.

Cellulose Gum

Cellulose-gummi er også kalt karboksyl-metylcellulose (CMC). Denne ingrediensen er en FDA-godkjent "food-grade" stoff, som ofte brukes i næringsmiddelindustrien som fortykningsmiddel i produkter som gelé, ifølge University of California, Davis. Siden cellulose tyggis er spiselig og kan opprettholde lave temperaturer, næringsmiddelindustrien også bruker den til å holde maten kald når det er ingen kjøleskap tilgjengelig.

Poly Acrylamites

Poly acrylamites, også kjent som superabsorbers, er de samme super absorberende materiale som brukes i baby bleier, ifølge University of California, Davis. Når den kombineres med vann, danner den en gel-lignende stoff. Superabsorbers er rimeligere enn cellulose tyggegummi ved produksjon av kalde omslag, men likevel jobbe effektivt på å opprettholde kalde temperaturer.

Silica gel

Du kan kjenne silikagel som ting i små papir pakker som kommer med de nye joggesko. Det er faktisk en veldig allsidig mineral, siden den bruker alt fra å holde joggesko friske til å lage glass. I tilfelle av kalde pakker, blir krystallinsk silika gel kombineres med vann for å danne en gel. Denne gel kan få så kaldt som 25 ° C og bo så i opptil to timer, ifølge "Modern Hydroterapi for massasje terapeut" av Marybetts Sinclair.

Ammoniumnitrat

Når ammoniumnitrat kombinerer med vann, skjer det en termisk reaksjon. Varme blir øyeblikkelig frigjort, og temperaturen i blandingen blir senket med flere grader, i henhold til Chemistry Resource Center. Dette er hva som skjer med "instant" kalde omslag når barrieren mellom ammoniumnitrat og vannet er knust. Instant kalde omslag er ideelle for førstehjelp kits og for idrettsutøvere å bære i deres gym poser bare i tilfelle en skade oppstår.