Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?


Vekttap er ikke enkelt, og for mange mennesker halve utfordringen er å finne tålmodighet til å nå sine vekt mål. Enten slanking, trene, kutte kalorier eller tar medisiner, tar vekttap besluttsomhet og innsats. Det er også viktig å huske på at folk mister vekt på ulike priser, men det finnes visse generelle sannheter når den kommer til hvor lang tid det tar å gå ned i vekt.

Sunn Vekttap

I gjennomsnitt, bør personer som øker mosjon og redusere kalorier forvente å miste en halv kilo til to og en halv pounds per uke, som er ansett som en sunn rate av vekttap, ifølge examiner.com. Derfor, en person som prøver å miste 10 pounds bør tillate alt fra fire til 20 uker. Dette tallet avhenger i stor grad av hvor mange kalorier du kutter ut av ditt daglige kosthold, og hvor mye du øke atletisk aktivitet.

Calorie Reduksjon

Mange velger å gå ned i vekt ved å redusere mengden kalorier de forbruker. Ett kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier, så eliminere dette antallet kalorier fra en ukentlig diett bør resultere i en kilo vekttap.

Trening

En annen måte å gå ned i vekt er gjennom trening. Ikke overraskende, for hver 3500 kalorier brent en person vil miste en kilo fett. Generelt, folk som trener og brenne 1000 kalorier hver dag uten å øke kaloriinntaket bør miste to pounds per uke.

Trening og Calorie Reduksjon

Den beste måten å redusere mengden av tiden det tar å gå ned i vekt er å kombinere økt sportslig aktivitet og kalorireduksjon, selv om det samme ligning (3500 kalorier for en kilo kroppsfett) fortsatt gjelder.

Vann Vekt

Folk ofte mister større mengder vekt i begynnelsen av en diett eller fitness diett fordi de reduserer vann vekt. Reduksjon av mengden av natrium i dietten er en måte til å miste vann vekt fordi natrium øker kroppens væskeretensjon. I tillegg er mer væske lagres i kroppen når en diett tung i karbohydrater er fortært, så reduserer karbohydrater vil redusere væskeansamlinger.
Vann vekttap forekommer vanligvis i løpet av de første to ukene av en diett, og kan utgjøre mellom en og 10 pounds, avhengig av den opprinnelige vekt av personen, og mengden av vann som de normalt beholder.