Digidexo.com

Pain Patches for Back Pain

Pain Patches for Back Pain


Fire av fem mennesker vil lide av ryggsmerter minst en gang i livet, og det er blant de viktigste årsakene til at folk savner arbeid. Behandlinger for denne tilstanden varierer fra ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) til potente narkotika. For de som foretrekker å behandle sine ryggsmerter med aktuelle behandlinger, patcher og geleer er tilgjengelig.

Typer

De smerteplaster som krever en resept behandle moderat til alvorlige eller kroniske ryggsmerter. Disse flekkene kan inneholde smertestillende medikamenter som et NSAID, lokalbedøvelse eller narkotiske smertestillende. I kontrast, over-the-counter (OTC) patcher gi avlastning for mild til moderat ryggsmerter.

Is / Heat

OTC smerteplaster lindre smerter forbundet med enkle ryggsmerter, leddgikt, bursitt, senebetennelse, muskel stammer, forstuinger, blåmerker og kramper ved kjøling eller oppvarming av smertefulle områder. Icy Hot og ThermaCare er populære OTC behandlinger for mild til moderat ryggsmerter.

Mentolholdig, Icy Hot har en kjølende og varmende følelse når den brukes, og større tilbake patcher er tilgjengelig. På grunn av Icy Hot vidtrekkende potent lukt, kan det ikke være ideelt å bruke produktet umiddelbart før du forlater huset.

ThermaCare HeatWraps inneholder naturlige varmegenererende ingredienser for å levere lave nivåer av varme i opptil åtte timer for å slappe muskler, lindre smerte og øke blodsirkulasjonen. Mens disse oppdateringene ikke lukter, kan misbruk av produktet forårsake brannsår. Diabetikere og personer med dårlig sirkulasjon, revmatoid artritt eller som er gravide bør konsultere lege før du bruker produktet.

Magnet Therapy

Enkelte flekker inneholde høyrent sink og kobber på innsiden av et magnetisk felt. Bruk av magneter kan bidra til å fremme kroppens egne helbredende prosesser og sirkulasjon ved å stimulere elektrisk ladede stoffer som saltionene og jern-rik hemoglobin som finnes i blodet.

NSAID

Salon Pas (med metylsalisylat og mentol) er en OTC NSAID behandling som tilbyr midlertidig smertelindring. På grunn av NSAID-komponenten, er det en liten sjanse for at det kan forårsake mageblødning. I motsetning til ThermaCare og Icy Hot, større Salon Pas tilbake flekker er ikke tilgjengelig.

Den Reflektoren patch er en resept NSAID patch som inneholder NSAID diklofenak epolamine. Reflektoren behandler akutt smerte på grunn av mindre forstuinger, støt og belastninger og har samme bivirkningsprofil som produkter fra andre NSAID-behandling.

Lokalbedøvelse

Lidoderm patcher inneholder lokalbedøvende lidokain, som fungerer ved å blokkere nervesignalene i kroppen. FDA opprinnelig godkjent denne medisinen til å behandle smerter forbundet med helvetesild, men helsepersonell forskrive det for ryggsmerter også. Den vanligste bivirkningen av disse oppdateringene er en allergisk hudreaksjon.

Narkomane

Selges under merkenavnet Duragesic, fentanyl patcher inneholder en potent Schedule II opioid smertestillende. Duragesic forvalter vedvarende moderat til alvorlig kronisk smerte i personer som krever rundt-the-clock behandling og som ikke har funnet lindring fra kombinasjon narkotiske eller ikke-narkotiske smerte behandlinger.

Direkte eksponering for Duragesic sin fentanyl gel kan forårsake alvorlige bivirkninger som respirasjonsdepresjon og mulig overdose, som kan være dødelig. Fortsatt tilfeller av dødsfall og overdoser med Duragesic og generiske fentanylprodukter ledet FDA om å utstede en ny Public Health Advisory i 2007 sier, "The FDA har fortsatt å motta rapporter om dødsfall og livstruende bivirkninger etter at leger har feilaktig foreskrevet lapp eller etter at folk feilaktig brukt det. "