Digidexo.com

Bidet Bruk Retningslinjer

Bidet Bruk Retningslinjer


En bidet er en slags servant brukes til å rense kjønnsorganene og anus, vanligvis etter bruk av toalett. Bidet er angivelig mer hygienisk enn toalettpapir og hjelpe folk med sensitiv hud, for eksempel hemorroider lider. Selv vanlig i andre land rundt om i verden, bidé er ikke så populær i USA Forstå bidet retningslinjer bruk innebærer å ha en klar idé om hvilke typer bidé tilgjengelige samt hvordan du bruker dem.

Typer av bidé

Det er tre typer: bidet en frittstående bidet med kraner for å kontrollere trykket og temperaturen i vannet; en kombinasjon bidet og toalett med automatiserte kontroller som aktiverer når du flush; og en add-on del av utstyret som legger en bidet til ditt eksisterende toalett. Frittstående bidé ser mye som en miniatyr badekar eller servant, med tappekran håndtak og en stuss - stussen er bare i et annet område av bassenget. Kombinasjon bidé og toalett ser ut som en vanlig toalett, men med en bidet jet ligger i bassenget. Add-on bidé passer under setet på toalettet og har et håndtak du bruker til å styre vannet og dens retning.

Ved hjelp av en bidet

Selv kontrollere hver type bidet varierer avhengig av utstyr, forblir den generelle ideen den samme for alle bidé. Etter toalettbesøk, eller før eller etter sex, knebøy over bidet. For å rengjøre kjønnsorganene, ansikt kranen håndtakene; å rense anus, sitte med ryggen til kranen håndtakene. Aktiver vannjet, enten ved å slå på vannet og justering for temperatur og trykk, eller for automatiserte bidé, ved hjelp av knappene er plassert på siden av enheten for å kontrollere vann temperatur, trykk, lufttørker og oppvarmede setefunksjoner. Påsettings-bideter er enkle å aktivere med et håndtak som er koblet til den siden av enheten. Etter vask grundig med vann (og noen ganger såpe), tørke området du nettopp har vasket.