Digidexo.com

Riktig Hygiene & Sanitation

Riktig Hygiene & Sanitation


Infeksjon frykten stiger som verdens befolkninger øke og multiresistent bakterier blir vanskeligere å drepe. Som en rapport fra Pasteur Institute påpeker, det er flere mennesker med nedsatt immunitet fra organtransplantasjoner, avanserte alder og immun-system sykdommer. God hygiene er det beste forsvar.

Kitchen Hygiene

De fleste vet å vaske hendene før du håndterer mat, men forskning viser de fleste hjem kokker ville ikke passere en restaurant-stil inspeksjon. Som rapportert i "News Journal", bør du regelmessig rense kjøkkenbenken og vasker, raskt rengjør alle matrester, og vask eller erstatte håndklær og svamper. I tillegg til mat overflater, nøye rengjøre alt hendene berøring, for eksempel skuffehåndtak, komfyr knotter og kjøleskap håndtaket.

Bad Hygiene

I en undersøkelse rapportert av mikrobe World, en tredjedel av mennene gikk ut av en ball parkens offentlig toalett uten å vaske hendene. Statlige helse retningslinjer si god håndvask krever skummende med såpe og vann i 20 sekunder - lenge nok til å synge "Happy Birthday" sang to ganger gjennom. Bruk et papirhåndkle for å slå av kraner og åpne døren. Hjem bad overflater trenger regelmessige cleanings, og tannbørster bør oppbevares i skap for å beskytte dem mot luftbårne bakterier. Lukke toalett lokket før spyling holder noen bakterier ut av luften.

Kaldt og influensa Hygiene

Folkehelse plakater fra Centers for Disease Control oppfordrer folk til å bli hjemme når de er syke. Dekk hosting og nysing med en vev og umiddelbart kaste den bort, eller dekk til med innsiden av albuen din for å holde bakterier av hendene. Hands er en viktig kilde til infeksjon, og CDC sier grunnskoler se færre sykedager når barna får regelmessige håndvask påminnelser.