Digidexo.com

farlig å fly med øreverk

Hvordan å fly med en Common Cold

Hvordan å fly med en Common Cold


Flyr med en vanlig forkjølelse kan være farlig, ifølge Howard Frans av Johns Hopkins University. Hvis man flyr med en kald, er ørets naturlige evne til å opprettholde likt trykk på begge sider av trommehinnen hemmet av svellede membraner. Trommehinnen kan bli strukket, forårsaker store mengder smerte, fylles med væske og utvikle en infeksjon, eller til og med sprekke. hvis du har noe annet valg enn å fly med en kald, finnes det måter å redusere risikoen for å utvikle ubehagelige bivirkninger, og gjør turen så behagelig som mulig.

Bruksanvisning

•  Spray en nesespray i hvert nesebor 30 minutter til en time før takeoff og landing.

Klem neseborene tett lukket, holde kjeft og tvinge luften ut av neseborene, som om å blåse nesen. Bruk under oppstigning, nedstigning og periodevis under flyturen.

Bruk øreplugger under flyturen for å begrense luftstrømmen til trommehinnene og bidra til å opprettholde et jevnt trykk. Sett dem i ørene før takeoff og la dem i før flyet har landet.

Ta en muntlig decongestant 30 minutter til en time før flyturen. Noen decongestants inneholder antihistamin, som vil redusere hevelse og betennelse i neseslimhinnen.

Suge på halspastiller under flyturen som inneholder urten, Slippery Elm, eller muntlig bedøvelse benzocaine.

Gni en kiste salve som inneholder eukalyptus på brystet før flyturen.

Nipp på varme drikker under flyturen for å hjelpe berolige din hals og bihuler området. Ta med instant, frysetørret suppe selges i en-serving pakker eller buljong kuber fra hjemmet. Spør flyvertinne for en kopp varmt vann for å gjøre umiddelbar og beroligende suppe.

Ta aspirin før flyturen hvis du har hodepine eller feber. Flg doserings innstilling på flasken.

Drikk væske under flyturen å holde seg hydrert og hjelpe skylle kulden ut av systemet. Ta med din egen flaske vann eller juice på flyet.

Hint

 • Ta med rikelig med vev med deg på flyet for å unngå å gå tom.
 • Unngå å ta en muntlig decongestant hvis du har arytmi, høyt blodtrykk eller hjertesykdom. Menn over 50 bør spørre sin lege om de kan ta orale slimhinneavsvellende midler, på grunn av risikoen for bivirkninger.
 • Overforbruk av nese decongestants kan øke lunger.
 • Unngå alkohol og koffein på flyet som kan innsnevre blodårene og føre til dehydrering.
 • Unngå tyggegummi på flyet, noe som ytterligere kan irritere og tørke halsen.

Hvordan å fly med Ménières sykdom

Idiopatisk endolymphatic hydrops eller Ménières sykdom, er en sykdom i det indre øret. Det påvirker hver person annerledes, men generelt sine symptomer inkluderer svimmelhet, hørselstap, øresus (også kalt tinnitus), og en følelse av fylde i øret. Noen mennesker med Ménières sykdom kan være motvillige til å reise med fly, fryktet at de atmosfæriske endringer og resulterende trykk i ørene kan forverre deres symptomer. Men med veiledning fra sin lege, kan personer med Ménières sykdom fly trygt.

Hvordan å fly med Ménières sykdom

Hvordan å fly med Ménières sykdom

En forstå og kontrollere din sykdom
Holde oversikt over hvilke symptomer du opplever regelmessig, samt hvilke symptomer er mest plagsom for deg. Det vil hjelpe deg å bedre kommunisere med legen din om din sykdom. Alle med Ménières sykdom opplever denne tilstanden annerledes. For noen mennesker, kan enkelte symptomer være mer belastende enn andre.

Hvis din lege antyder behandling for Ménières sykdom, sørg for å følge hans eller hennes anbefalinger. Fordi Ménières sykdom er episodisk, noe som betyr at symptomene kan komme og gå, kan du bli fristet til å stoppe behandlingen når symptomene er ikke belastende. Men fortsetter å kontrollere sykdommen daglig er den beste måten å sikre at du kan fly komfortabelt. Hvis du ikke føler at din lege gjør nok for å hjelpe deg å kontrollere din Ménières sykdom, kan du vurdere å søke en second opinion fra en annen lege.

Snakk med legen din

Planlegge en avtale med legen din før flyturen. Mens det er ingen forskning som tyder på at personer med Ménières sykdom ikke bør fly, er heller ingen bevis for at flygende øker symptomene på Ménières sykdom, er det viktig å snakke med legen din før turen for å diskutere dine bekymringer og å få sin anbefaling . Pass på å tydelig kommunisere eventuelle symptomer som du har, og be om konkrete råd om hvordan du bør håndtere en episode av Ménières sykdom mens du flyr eller borte fra hjemmet.

Nyt Fly Your

Forbered deg for suksess i dagene før flyet ditt ved å følge grunnleggende råd for å redusere hyppigheten av Ménières sykdom episoder: unngå stress, få nok søvn, og spise et godt kosthold, unngå overflødig salt, koffein og alkohol. Sørg for å pakke noen medisiner som du må ta for din Ménières sykdom i håndbagasjen.

Etter ombordstigning flyturen, kan du ønsker å informere en flyvertinne av din tilstand. Skulle du trenge assistanse under flyturen på grunn av en Ménières sykdom episode, vil han være i stand til å hjelpe deg. Fordi lufttrykket endres under en flytur kan forårsake kvalme hos personer med Ménières sykdom, sørg for å ha en airsickness bag i nærheten, og være klar over plasseringen av toalettene. Hvis du har symptomer under flyturen, justere setet slik at du ligger så flatt som mulig. Fokusere på et ubevegelig objekt inne i hytta. Slapp av, og hvis du kan, forsøke å sovne. Ofte folk som lider av en episode av Ménières sykdom føler seg bedre etter å ha våknet.

Hint

 • Ménières sykdom er en medisinsk tilstand og bør bli diagnostisert og behandlet av en kvalifisert lege. Denne artikkelen er ikke ment å være en erstatning for riktig medisinsk diagnose og behandling.

Hvordan Fly med gips på

Hvordan Fly med gips på


Enten du brakk beinet eller bare en håndleddet, er det viktig å vite hvordan å fly trygt mens iført en gipsavstøpning. Det er allment kjent at kroppen har en tendens til å hovne opp under flyreiser, men mange vet ikke hva det betyr hvis de er i en ubevegelig støpte eller hva flyselskapets regler er.

Bruksanvisning

Vurdere risikoen for hevelse. Langvarig sitting i trangboddhet forårsaker pooling av blod i de dype venene i bena, noe som resulterer i beinet hevelse. En lem er også mer utsatt for hevelse snart etter skade.

forsinke flyet ditt i minst 48 timer etter en støpt brukes hvis mulig. Den amerikanske Federal Aviation Authority har ikke nærmere forskrifter om kaster, men det er en god ide å spørre legen din og ta hensyn til rådene av Storbritannias Luftfartstilsynet for å unngå smerte mens du flyr. Ifølge den britiske Civil Aviation Authority, begrense de fleste flyselskapene som flyr i 24 timer på fly av mindre enn to timer eller 48 timer for lengre flyreiser. Dette er fordi luft kan være fanget i og under kastet, noe som kan utvide i løpet av flyturen. Hevelse også en tendens til å være mer sannsynlig i løpet av de første 48 timene etter cast søknad basert på hvor mye tid som har gått siden skaden. Flyreiser også en tendens til å øke hevelse generelt. Hvis, derimot, har du et presserende behov for å reise rett etter cast søknad kan gipsen må splittes av en lege for å få plass til noen hevelse.

Sjekk politikken til flyselskapet der du reiser. De fleste amerikanske flyselskaper ikke har offisielle retningslinjer vedrørende kaster, men hvis du er ute og reiser innenfor 48 timer av alle støpt program eller med en full etappe cast, ringe flyselskapet og forklare din situasjon før ankomst. Delta og US Airways, for eksempel, vil tillate deg å fly med en støpt uansett når den ble brukt, og det er opptil legen din om hvorvidt du bør fly. Noen i en full etappe cast vil bli gitt skottet sete hvis det er mulig for ekstra benplass, men ekstra sete kjøpet er vanligvis ikke nødvendig.

Ifølge EasyJet, et europeisk flyselskap, må en person med et bein i hel gips kjøpe tre seter for å holde beinet hevet i løpet av flyturen (uavhengig av når gipsen ble brukt). Enhver annen type støpt krever bare ett sete. Enhver cast som har vært på mindre enn 48 timer må deles av en lege.

Ikke bestill en nødutgang rad sete hvis iført en støpt. De fleste flyselskaper vil ikke tillate noen som ikke er helt sunn og frisk til å sitte i en nødutgang midtgangen siden disse menneskene er ansvarlig for å hjelpe andre passasjerer i løpet av en nødevakuering.

Hvordan å fly med en Ear Ache

Hvordan å fly med en Ear Ache


Flyr med en øreverk, ørebetennelse, hodet kaldt, eller bihulebetennelse kan være en smertefull og potensielt farlig opplevelse. Det er spesielt farlig når øretrompeten, den delen av kroppen din som forbinder baksiden av nesen til mellomøret, blir blokkert. Denne delen av kroppen din fungerer som en equalizer i tilfelle av en endring i høyde. Det er et par ting som vil hjelpe med dette problemet, men de mest effektive restene unngå flying hvis mulig mens syk med noen av disse sykdommer.

Bruksanvisning

•  Ta en nesespray før du flyr. Gi decongestant god tid til å tre i kraft før flyturen. Du kan bruke både en muntlig decongestant eller dråper eller nesespray for å tømme bihulene.

Bruk en Neti pot eller neseskylleflaske å rense bihulene før du flyr. En Neti potten er en enhet for vanning bihulene og nesegangene, ved hjelp av en saltløsning. Følg instruksjonene som følger med det.

tygge tyggegummi og gjesp mens stigende og synkende i flukt. Denne bevegelsen vil stimulere popping av ørene dine, og gir deg midlertidig lindring.

For babyer, er det nyttig for dem å suge på en flaske eller smokk mens synkende og stigende i flukt. Dette vil stimulere samme popping av ørene og redusere smertene.

Plugg nesen og blåse ut mens du holder munnen lukket. Hvis denne teknikken er effektiv, vil ørene pop og lindre noe av presset som har bygget opp. Hvis du er overbelastet, vil du sannsynligvis høre en høyfrekvent støy, heller enn øret dukker, men effekten er den samme.

Hvordan å fly med hjerteproblemer

Pasienter med hjerteproblemer kan vanligvis fly uten problemer, så lenge deres nåværende behandlingsregime kontrollerer deres tilstand. Lengre flyreiser bære større risiko enn kortere på grunn av den ekstra stress av reisen og behovet for å sitte i lengre perioder.

Risiko

Personer med ikke-administrerte hjertesykdommer, som for eksempel unormal hjerterytme eller hjertesvikt (CHF), bør ikke utsette seg for påkjenninger av en langdistanse fly, ifølge CHF pasienter. På lengre flyreiser, den utvidede sitter involvert kan også fremme farlige blodpropper.

Terapeutiske behov

Pasienter med hjertesykdommer som må flyr bør ta sine medisiner med dem på flyet. CHF Pasienter advarer om at in-flight drikker kan føre til hyppige bad turer for pasienter som bruker diuretika, mens de høye natrium nivåer i snacks fly kan krenke pasientens kosttilskudd restriksjoner.

Planlegging

Pasienter med hjerte plager bør planlegge noen fly flytur nøye, rådgivning sin lege om mulige problemer, ifølge CHF pasienter. De bør også bære sine medisinske poster og informasjon om nødtelefon med dem og fortelle flyplasspersonell om eventuelle implanterbare metall enheter, for eksempel pacemakere, at de kan ha.

Hvordan kan jeg reise med fly med en urinkateter Do?

Hvordan kan jeg reise med fly med en urinkateter Do?


Flytrafikken kan trylle frem følelser av nervøsitet og beven selv for de uten ytterligere medisinske problemer. Passasjerer med spesielle medisinske behov reise hver dag med fly og flyselskaper er godt bevandret i å håndtere de fleste medisinske problemer. Flytrafikken for de med urinkateter er ikke mye mer komplisert enn for andre passasjerer.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med flyselskapet du skal reise med og spørre om flyselskapet krever spesielle prosedyrer for å reise med et kateter på plass. Flyselskapet vil informere deg om den nøyaktige fremgangsmåten du bør følge. Spør hva du må gjøre hvis du trenger å tømme vesken under flyturen. Ber også flyselskapet å merke på din bestilling som du skal reise med et kateter på plass. På denne måten flyvertinnene vil vite at du kan trenge ekstra oppmerksomhet.

Ta kontakt med medisinsk forsyning selskap og din lege. La dem vite at du er ute og reiser via luft og spør om det er spesielle instruksjoner for din kateteret og bag. Følg alle råd gitt til deg. Spør din lege for et brev om at du har et kateter, og at dette er et medisinsk behov. Flyselskapet kan ikke kreve det, men det er godt å ha på hånden.

Fyll vesken med vann i stedet for luft for flyturen, med mindre beskjed om noe annet fra din lege eller medisinsk forsyning selskap. Når et fly flyr i stor høyde poser fylle opp med luft, og dette vil også skje med en urinkateter oppsamlingspose. Forhindre dette ved å fylle posen med vann og deretter slippe noe av vannet når flyet er i luften.

Informere flyselskapet ved innsjekking hvis du trenger hjelp til og fra badet under flyturen. Flypersonalet skal bli varslet om dette på forhånd; selv om du informert flyselskapet dine behov tidligere, gjenta denne forespørselen ved innsjekking.

Tips og advarsler

 • Hvis du har et kateter for periodisk bruk, ta kontakt med flyselskapet. Flyselskapet kan ikke tillate deg å sette inn kateteret under flyturen, og kan kreve kateteret for å være på plass for at hele flyturen.

Hvordan å fly med et hode kaldt

Hvordan å fly med et hode kaldt


Når du lider av et hode kaldt, er et fly trolig en av de siste stedene du ønsker å være. De overfylte områder, resirkulert luft og endringer i høyde er alle forhold ikke bidrar til å forbedre hvordan du føler deg. Når det er mulig det er best å unngå å fly hvis du har kommet ned med et hode kaldt. Dessverre, det er tider når du tar en flytur er uunngåelig; imidlertid; vite den beste måten å gjøre dette kan få deg til bestemmelsesstedet uten å føle noe verre enn da du startet.

Bruksanvisning

Bruk en nesespray spray ca 30 minutter før flyturen blader og igjen før den lander, som anbefalt av Mayo Clinic. Under ekstremt lange flyreiser bruke slimhinneavsvellende spray som trengs, men tar seg ikke å overdrive.

Glatt et lag med vaselin rett innenfor hvert av neseborene. Dette vil også bidra til å holde nesegangene fuktig under flyturen.

Kjøp filtrerte øreplugger for å hjelpe med fly øret eller tette ører fra den raske endring i lufttrykket. Hode forkjølelse ofte kan føre til hevelse som forårsaker en blokkering av Eustachian rør som normalt opprettholde trykket på begge sider av trommehinnen. Ifølge Mayo Clinic, når dette skjer mens fly, kan endringene i trykk resulterer i smerte, mindre tap av hørsel, vertigo, og en rekke andre problemer. De filtrerte ørepropper er utformet slik at, i henhold til medicinenet, forandringene i lufttrykket skje langsomt gjennom passasjer i pluggene. Fordi hastigheten for trykkendring er langsom forskjellen i trykket på tvers av trommehinnen blir minimalisert. Slitasje pluggene som anvist, som normalt innebærer å sette dem før take off og bruk dem gjennom hele flyturen.

Ta paracetamol eller en aspirin før flyet for å minimere alle nåværende smerter og redusere ubehag som kan bringes videre ved å fly.

Sett nok av vev i din håndbagasje. Å ha vev lett tilgjengelig vil tillate deg å dekke og inneholder noen nyser og dekker munnen når du snakker. Spør flyvertinne for en syk pose å kaste skitne vev inn hvis man ikke er lett tilgjengelig ved setet ditt. Vask hendene ofte for å begrense spredningen av bakterier.

Drikk vann under flyturen å holde seg hydrert og for å forhindre irritasjon i halsen. Å drikke vann eller juice også vil hjelpe til med ekstrem tørr atmosfære ombord flyene. Halspastiller eller hard candy vil også bidra til å motvirke tørrhet ved å øke hvor ofte du svelge.

Forskrift for Shipping magneter med fly

Forskrift for Shipping magneter med fly


Magneter med en magnetisk feltstyrke på 0,159 ampere per meter eller mer, og de som er målbart effektiv i en avstand på 2,1 meter eller mer, er klassifisert som farlig gods med FAA og IATA for deres potensial til å forstyrre instrumentene om bord et fly . Gitt sin status, er magnetiske materialer som kreves for å bli håndtert av de som har mottatt og vedlikeholdt opplæring i håndtering av farlig gods.

Magnetrons

Magnetroner er innretninger som benytter elektriske og magnetiske strømninger for å skape varmeeffekt. Når pakket for luft forsendelse, må magnetrons pakkes slik at polariteten til individuelle enheter motsette hverandre. Denne metoden for pakking vil midlertidig avbryte ut de magnetiske felt av enhetene, hindrer enheten fra å forstyrre flyets instrumenter.

Permanente magneter

Permanente magneter er laget av materialer som beholder sine magnetiske felt med mindre avmagnetisert av miljømessige endringer eller manuell inngripen. Når du pakker permanente magneter for forsendelse med fly, må målvakten barer installeres. Disse stengene er plassert rundt polene på en permanent magnet for å fullføre den magnetiske kretsen, og hindrer ytre metall fra å bli påvirket.

Magnetic Field Strength

Permanente magneter pakket til skip med fly kan ikke ha et magnetfelt som overstiger 0,418 ampere per meter. Et magnetisk felt av denne styrke, uavhengig av bruken av målvakten stolper eller andre forholdsregler, anses usikre for lagring ombord i fly, da det vil føre til betydelige forstyrrelser i instrumentdrift. Mest kjent blant feilen potensialet i en sterk magnet er potensialet for magnetisk kompass utslag, som setter flyet, sine passasjerer og last.

Compass Deflection

Permanentmagneter kan ikke produsere et magnetisk kompass avbøyning på mer enn 2 grader. Større forstyrrelser kan produsere farlige feil i et fly kompass, kjører det langt ute av kurs eller hemme dens evne til å ta av eller lande fra optimale retninger. Disse variasjoner i flyets operasjoner har stort potensial til å forårsake en krasj, fare for livet til passasjerer og andre nærliggende mennesker.

Hvordan Heal med urter

Hvordan Heal med urter


Med den økende kostnaden av kommersielle legemidler, mange mennesker er å snu til sine egne bakgårder når det kommer til healing mindre plager. Hvis du har tilgang til tradisjonelle urter og er villig til å sette en liten mengde arbeid i pønsket dine egne rettsmidler, kan urte medisiner spare penger og de potensielle negative bivirkninger av over mange butikk-kjøpte medisiner. Her er noen tips for healing med urter.

Bruksanvisning

Siden friske blader som er mest effektive i urte medisiner, voksende din egen urtehage anbefales, selv om du kan også kjøpe tørkede urter fra en helse-mat butikk eller andre selskap.

Hvis du vil opprette en salve, bland fire deler varmt smult til en del pulverisert urter, og rør. Hvis du ikke planlegger å konsumere urtemedisin umiddelbart, sørg for å bevare blanding med noen dråper anstrøk av benzoin eller annet konserveringsmiddel.

Hell kokende vann over tørkede urter til å lage medisinske urtete. En god blanding er 2 ss. urter til en halvliter vann. Hvis du har planer om å drikke te, la det stå i ca 10 minutter. Hvis du planlegger å helle infusjon over et sår, bratt den i 3 timer.

Lag helbredende aromatiske oljer. Bratte kronblader i ren olje for opptil 2 dager, erstatte kronbladene med en ny batch før oilâ € ™ s aroma er like sterk som selve blomstene. Dette kan ta opp til 10 dager.

Oppbevar infusjoner i kjøleskapet, og bruker dem innen 3 dager, med mindre de har blitt bevart. Oppbevar oljer og salver i et mørkt og kjølig sted for å bevare dem i opptil 6 måneder.

Tips og advarsler

 • Bruk Rosemary for flass og for å forbedre din hukommelse.
 • Comfrey hjelper å reparere bein.
 • Hvitløk sies å hjelpe med øreverk, diaré og lavt blodtrykk.
 • Kamille hjelper med søvnløshet og tannpine.
 • Mandler kan brukes som en ansikts kratt når malt til biter.
 • Honning er et beroligende middel, samt en Energizer. Det er også bra for huden.
 • Lanolin hjelper med tørr hud.
 • Rosevann gjør en stor fuktighetskrem.
 • Basil frastøter insekter og kan kurere hodepine.
 • Clove gjør en stor pust oppfrisker, samt en spiselig antiseptisk. Det kan også hjelpe med kvalme og tannpine.
 • Ginseng ble en gang ansett som et afrodisiakum. Det er mye brukt som en stimulerende og sies å fremme lang levetid.
 • Aloe kan helbrede mindre brannskader og biter. Det ble en gang brukt for å hindre skallethet og rynker.
 • Plukke ville urter og planter for forbruk kan være ekstremt farlig, så mange planter er giftige eller kan ha blitt sprayet med insektmiddel.
 • Selv om naturmidler er naturlig, må de fortsatt bli behandlet som medisin, og forsiktighet må tas for å hindre en overdose eller inntak av medisiner unødvendig. Vær sikker på å undersøke noen urtemedisin før bruk, da det kan samhandle med andre medisiner du er i dag.

Problemer med monovision Kontakter

Problemer med monovision Kontakter


Personer over 40 år noen ganger utvikle langsynthet eller presbyopi. Monovision er en behandling hvor kontaktlinsen i det ikke-dominerende øyet er innstilt for å lese mens linsen i det dominerende øyet er brukt for å oppfatte gjenstander på en avstand. Når både avstand og nær synskorreksjon er nødvendig, folk som bruker kontaktlinser har tre alternativer: multifokale kontakter som endrer strøm fra bunnen til toppen av linser; lesebriller plassert over objektiver; og, den monovision system.

Bivirkninger under justeringsperioden

Ifølge Eyezone Medisinsk, noen pasienter gripe med en periode med tilpasning i de tidlige stadier av monovision. Fordi hjernen har å hente i tråd ulik visuell innspill fra hvert øye, kan pasienter tåle tåkesyn eller dobbeltsyn, kvalme, hodepine, svimmelhet og generelt ubehag. Øynene kan bli trett raskt når du leser. Noen pasienter kan observere glorier eller skarpt lys rundt lysene i løpet av kvelden. Denne tilpasningsperiode varer vanligvis 1-3 uker. I løpet av denne tiden, bør begge øyne bli brukt samtidig for at den fulle justering skal finne sted. Symptomer bør avta i løpet av tre måneder.

Tap av dybdesyn

Øyelege Dr. Larry Bickford sier: "For de med normal stereo visjon, kan monovision forårsake en potensielt betydelig tap av dybdesyn." Mens noen mennesker kan holde tilbake visuell informasjon fra det ene øyet mens du bruker den andre, folk som er fast kikkerten synes det er vanskelig å bruke monovision. Demping av stereoskopisk dybdesyn kan sette sjåførene i fare, spesielt når du reiser om natten. Utøvere informere pasientene som ofte opererer kjøretøy, for eksempel taxi sjåfører og piloter, mot monovision. Tapet av dybdesyn kan reduseres til en viss grad med en "modifisert monovision" behandling, ifølge Bickford. Ved å erstatte nærheten av visjonen linsen med en multifokal linse i den ikke-dominante øyet, kan pasienten gjenopprette dybdesyn for avstand visning. Men folk som utfører oppgaver som krever tre-dimensjonale nærsyn --- sats, bioteknologi laboratoriearbeid, elektronisk montering --- bør unngå monovision.

Plane Crash og monovision

I 1996, en McDonnell Douglas MD-88 krasjlandet på La Guardia lufthavn i New York. Det kolliderte med en voll og gikk inn i en skrens på rullebanen. Mens bare tre personer fødte mindre skader, var det en uvanlig hendelse. I en oppfølgings rapport fra National Transportation Safety Board, årsaken til ulykken var pilotens tap av dybdesyn skyldes monovision kontaktlinser. I løpet av hans tilnærming til rullebanen, var kapteinen ute av stand til å overvinne visuell forvrengning i begrensede lysforhold over vann. Til dags dato, forskrift fastsette at piloter er forbudt å fly med monovision.

Øreverk Symptomer

Øreverk er en ubehagelig tilstand som kan påvirke hvem som helst, men de er mest vanlig hos små barn. De er forårsaket av øreinfeksjoner eller betennelse i øret (otitis kalt), hodetraumer eller endringer i lufttrykket. Heldigvis kan øreverk vanligvis behandles med smertestillende og hvile, selv om antibiotika eller medisinske behandlinger kan være nødvendig for alvorlige tilfeller.

Discharge

Ifølge MayoClinic.com, kan folk med øreverk merke blødning fra ett eller begge ørene eller en utladning som kan være klar eller pus-fylt.

Svimmelhet

Øreverk kan føre folk til å føle seg svimmel og ute av balanse, noe som kan gjøre å gå eller fører et kjøretøy eller maskin vanskelig. Og de kan miste hørselen midlertidig.

Irritabilitet

Personer med øreverk kan føle irritabel og distrahert, og babyer og barn kan gråte mer enn vanlig, og har problemer med å sove.

Pain

Smerter i ansikt, kjeve, nakke, hode og i og rundt ørene kan utvikle seg i mennesker med øreverk, og kan være ledsaget av varme og rødhet i det ytre øret.

Trykk

Personer med øreverk kan føle en unormal følelse av fylde eller press innenfra øret, noe som kan føles som å ha vann fanget i øregangen.

Ringing

Øreverk kan forårsake en vedvarende ringing eller summende lyd i ørene, noe som kan forstyrre normal hørsel og kan gjøre det vanskelig å sove.

Hva er behandlingen for øreverk?

Øreverk er vanlig hos barn og voksne. De kan forekomme i den midtre eller ytre øret. Vanlige årsaker til øreverk er mindre personskader, fukt i øregangen, eller de kan skje etter en øvre luftveisinfeksjon og en kald.

Symptomer

Øreverk kan variere fra mild til alvorlig. Et symptom på mild øreverk kan være kløe heller enn smerte. Andre symptomer kan omfatte full følelse i øret ringing, smerter og hørselstap.

Behandle smerte

Smertestillende midler er viktig å hjelpe til med øreverk behandling. Bruk acetaminofen som Tylenol eller ikke-steroidal anti-inflammatorisk smertestillende slik som Motrin eller aleve.

Ear Drop Treatment

Bruke reseptbelagte øredråper som Auralgan, over-the-counter øredråper eller varm olivenolje for å lindre smerte. Påfør dråpene i øret og forbli på din side omtrent fem minutter. Plasser en bomullsdott over øret for å fange overflødig væske.

Varmebehandling

Bruk varme for å behandle en øreverk. Legg en varm vaskeklut eller en varmepute over øret. Gjør dette i omtrent fem minutter for ikke mer enn 30 minutter. Du kan også bruke et varmt vann flaske.

Advarsel

Ikke la barnet ditt gå til sengs med varmeputen på øret. Ikke bruk en varmepute hvis barnet ditt ikke er gammel nok til å fortelle deg om det er for varmt. Ikke gi barnet ditt aspirin. Ikke bruk øredråper hvis trommehinnen har sprukket.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Diaré er en tilstand som alle lider på et tidspunkt. Faktorer som kan forårsake diaré er viral eller bakterielle infeksjoner, fordøyelsesforstyrrelser, overspising, koffein, matallergier, visse reseptbelagte medisiner, matforgiftning eller eksponering for forurenset vann. Hvis du har diaré, noen vanlige symptomer du kan oppleve er magekramper, kvalme, oppkast og en løs, vannaktig avføring. Mens det er over-the-counter produkter som kan gi lindring, kan du også velge å gjøre bruk av noen alternative løsninger for å lette og stoppe diaré symptomer.

Hvordan behandle diaré med alternative løsninger

Unngå ekstremt kalde eller varme drikker, fruktjuicer, fiberrik mat og meieriprodukter når du har et anfall av diaré, som de vil gjøre vondt verre. Spis mat som bananer, brun ris, ristet brød, poteter og applesauce, siden de er lettere å fordøye.

Drikk bjørnebær te forberedt fra bjørnebær blader å lette diaré. Du kan drikke så mye som 6 kopper om dagen. Tilsett litt honning etter smak.

Drikk rikelig med vann, som diaré kan føre til dehydrering. Prøv å drikke minst åtte glass daglig mens du lider av diaré.

Bland en spiseskje av eple cider med 8 oz. destillert vann og drikke det hver gang du spiser.

Ta riktig homøopatisk middel ved første tegn på diaré. Nyttige homøopatiske midler inkluderer Chamomilla, Podophyllum, Argentum NITRICUM, Ipecacuanha, Colocynthis, bryonia, Arsenicum album, fosfor, svovel, Gelsemium og Pulsatilla. Sjekk med din homeopathic utøveren for råd om hvilken løsning er best å ta for din individuelle sett av symptomer.

Ta grapefruktkjerneekstrakt for å ødelegge eventuelle parasitter som kan være på jobb. Hvis du er på blodtrykket medisiner, kan du ikke ta grapefruktkjerneekstrakt, men fordi det kan ha en potensielt farlig interaksjon med dine medisiner.

•  Ta en hvitløk kapsel 3-6 ganger daglig for å behandle diaré. Hvitløk er en naturlig antibiotika og hjelpemidler i å bli kvitt bakterier som kan skjule seg i tarmen.

Vurdere å ta cayenne kapsler 2 til 3 ganger per dag til symptomene dine er redusert. I motsetning til det mange tror, ​​kan cayenne faktisk stoppe fordøyelsessykdommer i deres spor.

Hint

 • Drikk vann på flaske når du reiser utenfor landet.
 • Vær på vakt mot eksotiske matvarer du ikke er kjent med.
 • Hvis symptomene fortsetter i mer enn 5 dager, se en lege umiddelbart.

Hvordan unngå farlige stoffet Interactions

De fleste mennesker tar medisiner for noe. Det er reseptbelagte legemidler og over skranke medisiner for omtrent hver sykdom. Du må være forsiktig når du tar noen medisiner, som de kan være skadelig, så vel som nyttig. Følg disse tipsene for å unngå farlige legemiddelinteraksjoner.

Bruksanvisning

Les alle etikettene. Hver gang du tar et legemiddel, bør du alltid lese etiketten på flasken. Pass på at du ikke bare ta den riktige medisiner, men også at du tar det på riktig måte og dosering. Hvis du skal ta det med mat, for all del spise noe.

Fortell legen din hva du tar. Når du går til legen din, kan det hende at legen din ber vanligvis om eventuelle medisiner du kan ta. Dette er fordi kjemikaliene i medisinen kan ha negative effekter på kroppen din hvis de er kombinert på feil måter. Hvis du forteller legen din om alle medisiner du tar, kan du bidra til å unngå farlige legemiddelinteraksjoner.

Lag en liste over alle medisiner du nå tar, dersom du bruker flere resepter. Dette kan hjelpe deg når du besøker din lege eller apotek for å sørge for at de får dine resepter riktig. Dette er spesielt nyttig når du besøker en spesialist som ikke ser deg regelmessig.

Visit bare ett apotek. Apotek holde oversikt over alt du tar, og de kan dobbeltsjekke eventuelle effekter medisiner kan ha på hverandre.

Ta bare dine medisiner. Du tenker kanskje fra tid til annen at hvis din familiemedlem tar et legemiddel for en bestemt sykdom, at det kan være greit for deg å ta det for samme sykdom. Men dette stoffet kan få alvorlige og farlige interaksjoner med legemidler du allerede tar.

Snakk med legen din før du tar noen vitaminer eller urte kosttilskudd med dine resepter. Disse kosttilskudd og vitaminer kan ha negative effekter når det blandes med reseptbelagte legemidler.

Hvordan behandle en øreverk Naturligvis

Hvordan behandle en øreverk Naturligvis


Hvis du ønsker å bruke antibiotika sparsomt, har du sannsynligvis ikke ønsker å bruke dem til en mindre øreverk. Den vanlige øreverk kan være forårsaket mange måter, men uansett hva årsaken kan du kurere eller lindre det med naturpreparater. Les videre for å lære hvordan man skal behandle en øreverk naturlig.

Bruksanvisning

•  Bland et fedd hvitløk og 3 ss. olivenolje til de er flytende. Lå på din side, og bruk en pipette eller bomullspinne til å sette 2-3 dråper i øret som gjør vondt. Forbli i den posisjonen i ca en halv time. Gjør dette tre ganger om dagen. Hvis du er den personen med øreverk, er det best å ha en hjelper sette dråper i øret.

Bruk mullein olje. Rist flasken godt og bruke 2-3 dråper i øregangen. Lå på din side i 25 til 30 minutter slik at den har en sjanse til å gå dypt inn i ørekanalen. Gjør denne prosedyren to ganger om dagen.

Ta kolloid sølv i en tabell, eller sted dråper i øret. Dette er en naturlig antibiotika.

Bland væske goldenseal og echinacea sammen som øredråper, eller kjøpe en ferdigblandet flaske. Bruk i henhold til instruksjonene på flasken.

Gi deg selv en Qigong massasje. Plasser den første finger bak øret og langfinger foran, under kinnbenet. De bør danne en V. Bruk og lette på trykket når du beveger fingrene nedover til pekefingeren når bunnen lobe. Beveg fingrene oppover gjør det samme trykket bevegelse. Gjør dette 36 ganger. Det hjelper å drenere lymfesystemet.

6. Pust duften av lavendel olje ved hjelp av en dampmetoden. Sett dampende vann i en liten bolle og tilsett fem på seks dråper lavendelolje. Telt og inhalerer i minst fem minutter.

Tips og advarsler

 • Hvis du får hyppige øreverk eller infeksjoner, kan det hende du har en allergi, TMJ eller noe annet som forårsaker problemet. Sjekk med legen din.
 • Vær forsiktig med noen ny ingrediens du bruker. Vær sikker på at du har ingen allergisk reaksjon på det. Plasser en liten skvett på en annen del av huden før du setter det inn i øret.

Hvordan bli kvitt en Campfire Smell med essensielle oljer

Hvordan bli kvitt en Campfire Smell med essensielle oljer


Etter en lengre camping ekskursjon eller en natt i nærheten av en røykfylt bål, kan klær og eiendeler lukter sterkt av røyk. Selv om det kan lukte søtt eller minne deg på turen, er det en cloying lukt som kan være irriterende over tid. Heldigvis er bål røyk ikke vanskelig å dekke og fjerne fra dine eiendeler, og du kan fjerne lukten mens du er på tur eller når du har kommet hjem.

Bruksanvisning

Fjerne Campfire Røyk fra Telt og Gear

•  Legg 1/4 kopp eddik til en halv liter sprayflaske og fyll opp med vann. Tilsett 3-4 dråper av din favoritt essensielle olje til sprayflaske. Rist sprayflaske til å blande ingrediensene.

Fjern regn fly fra teltet og stake den flatt på gresset, i fullt solen. Sett opp teltet i en solrik beliggenhet med masse luftsirkulasjon. Åpne alle vindu og dør flaps i teltet for maksimal ventilasjon.

Legg ut utstyr som ryggsekk, sko, sengetøy og klær på gulvet i teltet.

Spray regn fly med eddik / vann / eterisk olje løsning et par ganger, de må være forsiktige for ikke å mette stoffet.

Spritz løsningen inne i teltet, med sikte på veggene og skjermen på teltet. Utvis forsiktighet for å unngå å mette stoff og sømmer.

Spray utstyr og sengetøy lett. Lå hvert stykke flatt inne i teltet og la dem tørke.

La regn fly, telt og utstyr til tørk i 2 til 3 timer eller til sprayløsningen har tørket helt.

Plasser et par dråper av essensielle oljer på 3 til 4 bomullsdotter. Plasser bomullsdotter i seksjonene av teltet, i ryggsekken og i sko for å fjerne lukt.

Fjerne Campfire Røyk fra Klesvask

Plasser camping klær i en vaskemaskin og starte vaskemaskinen. Stopp vaskemaskinen når den har fylt, men før det begynner å agitere.

Legg 1/4 kopp eddik og 3-4 dråper av din favoritt essensielle olje til vannet. Start vaskemaskinen igjen.

La vaskemaskinen for å fullføre sin normale vaskesyklusen. Overføring til en tørketrommel eller la klærne lufttørke på en klessnor.

Tips og advarsler

 • Bomullsdotter med eteriske oljer kan stå i teltet under lagring for å holde lukter unna.
 • For sta røyk lukter, spritz klær med eddik, eterisk olje og vann deodorizer før tørking.
 • Ta med en sprayflaske med din naturlige deodorizer med deg på camping turer for å hindre røyk lukten fra overveldende interiøret i teltet.
 • Ikke over-mette teltet, regn fly eller utstyr med eddik eller eteriske oljer. Det sure naturen av disse produktene kan føre til skade på utstyr er materialer.

Bot Fly Fjerning

Bot Fly Fjerning


Menneske bot fluer er en av flere ulike arter av bot fly som påvirker et bredt utvalg av pattedyr. Bot fluer legger larver i den menneskelige huden gjennom en mellommann arter, mygg. Boten flue fanger mygg, legger sine egg til mygg og deretter slipper det. Når mygg gjør kontakt med et menneske klekkes eggene og larvene fester seg til huden, hvor de deretter graver seg inn, ofte gjennom hullet igjen av mygg, og lage et hjem for seg selv.

Bruksanvisning

•  Dekk til hullet i bot fly med duct tape. Vent i 24 timer, eller hvis boten flue larver er utviklet nok for deg å føle den i bevegelse, vent til det stopper å bevege seg.

Fjern duct tape. Hvis du kan se boten fluelarver på overflaten, det er bra. Hvis du ikke kan se larvene, presse såret som du ville pop en zit inntil larvene begynner å dukke opp.

Ta tak i bot fly larver med pinsett og forsiktig, sakte trekker larvene fri fra huden din. Hvis du trekker for fort risikerer du ripping larvene i to, noe som kan føre til en infeksjon.

Hvordan å fly i første trimester av svangerskapet

Hvordan å fly i første trimester av svangerskapet


Når du finner det nødvendig å reise med fly mens de er gravide, bør du vurdere noen forhånd forberedelser. Flying mens i første trimester av svangerskapet garanterer noen spesielle hensyn. Mens du bør alltid konsultere med legen din hvis du har noen spesielle bekymringer, er det generelle forholdsregler du bør følge.

Bruksanvisning

Flyr i første trimester av svangerskapet

•  Få en friskmelding. De første 12 ukene av svangerskapet er ansett som den første trimester. Mens mange kvinner vente til åtte til 12 uker for å ha sin første prenatal besøk, er det best ikke å fly før du har hatt din første OB avtale og bekreftet at svangerskapet er normalt og lav risiko. Informer legen din at du har tenkt på å fly. Mens legen din vil sannsynligvis fortelle deg det er greit, holder legen din i loop er en god forholdsregel.

Ta lager av dine symptomer på graviditet på bakken. For mange kvinner første trimester kan være plaget med morgenkvalme, tretthet, hodepine og ryggsmerter. Den typiske rekke symptomer kan ledetråd du inn til forsyninger vil du sannsynligvis trenger å ta: ekstra reisesykeposer, nakke puter, vann eller en liten rullet opp teppe. Hvis du er spesielt utsatt for kvalme, kan legen være i stand til å foreskrive en anti-kvalme medisiner til bruk mens du reiser.

Forstå flyet miljøet og bringe nødvendige forsyninger. Atmosfæren på et fly er annerledes enn på bakken. Selv om du ikke har opplevd kvalme under svangerskapet, ta med sitron drops, kjeks og en syk bag bare i tilfelle. Lukter som trigger kvalme blir forsterket av nærkamp og relativ mangel på luftsirkulasjon i et fly. Vær forberedt på en overraskelse neseblødning, selv om du aldri har hatt en. Neseblod er vanlig under svangerskapet, og kunne bringes videre av flyets tørr luft.

Noen leger advarer mot svært lange eller hyppige flyreiser i første trimester. På grunn av risikoen for stråling under denne viktige fasen av fosterutviklingen, er det best ikke å være en hyppig flyger mens hun var gravid. For de fleste tilfeldige reisende, men dette er ikke en alvorlig bekymring. Hvis en veldig lang flytur er uunngåelig, prøv å be om en midtgang, slik at du enkelt kan gjøre hyppige turer til toalettet. Dette vil tjene dobbelt plikt som en lettelse av en felles første trimester av svangerskapet ubehag (hyppig vannlating) og forebyggende tiltak mot dyp venetrombose, en blodpropp i beinet, som gravide kvinner er i faresonen.

Fly med en ledsager hvis det er mulig. Denne personen kan hjelpe deg med å håndtere bagasjen, gi støtte hvis du begynner å oppleve noe ubehag, og være der for å bry seg og talsmann for deg i det usannsynlige tilfellet at noe går galt enten på flyet eller mens ved destinasjonen.

Bivirkninger av Cipralex når det brukes med alkohol

Lexapro er en medisin som vanligvis foreskrevet for angst eller depresjon. Lexapro har felles effekter på sentralnervesystemet, nettopp som alkoholholdige drikkevarer gjør. Den generelle konsensus synes å være at du kan drikke alkohol i små til moderate doser med Cipralex. Fagfolk i helsevesenet feltet også anbefaler at du ikke skal blande sedativa eller smertestillende med Lexapro grunn av farene ved en kjemisk reaksjon mellom medisiner eller på grunn av effekter på sentralnervesystemet.

Drikke alkohol

Det anbefales at du ikke drikker store mengder alkohol med Lexapro eller hvis du gjør det, bør du ikke ta Lexapro samtidig. Hvis du velger å drikke alkohol med Cipralex, vet at den vil øke både virkningene av alkohol og Lexapro som du forbruker. Det vil svekke din reaksjon og handling tid og øke effekten av Lexapro som kan være tretthet, redusert kognitiv funksjon, og kan føre til døden.

Måle Retningslinjer

Forest Pharmaceuticals, som gjør Lexapro, sier at det ikke er noe problem med å blande moderat alkoholforbruk og Lexapro. eMedTV.com forteller at følgende målinger bør gjelde for alkohol inntak med Cipralex: 12 gram av øl, 5 gram av vin og 1 ½ gram av 80-proof whiskey eller en unse av 100-proof brennevin.

CNS Farene

Det sentrale nervesystemet, noen ganger forkortet til CNS, er ekstremt komplisert og kontrollerer mange viktige funksjoner i hjernen og kroppen som respirasjon, følelse av orientering, auditiv, visuell, sanse- og motoriske signaler sammen med minne hjelper å identifisere objekter. Viktigst, styrer den lungefunksjon, muskelkontroll, smerte opplevelser, og årvåkenhet. Hvis CNS er svekket av legemidler som påvirker det, kan personen som bruker disse stoffene ender opp med å gå inn i koma, har respirasjonssvikt, og døende.

Viktig merknad

Lexapro er ikke det eneste anti-depressivt til å påvirke sentralnervesystemet så tungt. Beroligende midler, beroligende midler og sovemidler, som alle er foreskrevet ofte i psykiatrisk feltet, kan alle føre til farlige forhold med bevegelse, persepsjon, koma og puster akkurat som Lexapro kan hvis kombinert med et anfall av tung drikking. Det er ikke uvanlig for kramper til å skje på denne frekvensen av overdose. Kramper kan føre til personskade. Det kan også svekke et menneske så dårlig at han kan kvele på sitt eget spy ettersom kroppen prøver å kvitte seg med piller og alkohol.

Konklusjon

Vurdere fordeler og ulemper med alkoholforbruk med Cipralex. Anti-depressiva, sammen med mange andre psykiatriske legemidler, har en effekt på det sentrale nervesystemet. Bruk av alkohol i moderate mengder når man tar det i forbindelse med Cipralex. Hvis du kan, bestemmer seg for å muligens hoppe over dosen av Cipralex hvis du forventer å drikke over moderat grensen. Gjør det du føler er riktig å holde deg trygg.

Slik fjerner Farlig avfall Bin

Slik fjerner Farlig avfall Bin


En farlig avfall er en farlig type avfall som ikke kan deponeres ved vanlige midler som andre biprodukter fordi det kan sive inn i bakken og forurense vannforsyninger, forårsaker sykdommer og økt dødelighet. Farlig avfall må være riktig behandlet, lagret i en kasse, transporteres og deponeres for å opprettholde et rent og sunt miljø. Feil avhending av farlig avfall bin er ulovlig og blir håndtert av lokale miljøvernmyndigheter eller lokale myndigheter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lokale farlig avfall rådet for å finne ut de giftige overføringsstasjoner eller farlig avfall områder i din nærhet.

Få et fraktbrev for lovlig transport av farlig avfall fra et miljøbyrå, fyll i del A og B i seks-kopi fraktbrev og sende en kopi til regulatoren minst tre dager før avfallet er fjernet.

Bruk vernehansker og tydelig merke bin med ordene "Farlig avfall" i fete bokstaver etterfulgt av det farlige klassen, navnet og datoen at det farlige avfallet ble plassert i beholderen.

Bruk lekkasjesikker, vanntette og heavy-duty pads for å beskytte gulvet i bilen skal brukes til å transportere farlig avfall, og plassere hyller på toppen av putene i oppreist stilling for å hindre dem fra å vippe over.

transportere forsiktig farlig avfall til overføringsstasjonen eller avhending område, ved hjelp av en god luftsirkulasjon kjøretøy, helst en dumper, og også avhende beskyttere og hansker.

Tips og advarsler

 • Ikke bland farlige materialer med ufarlige stoffer.
 • Nøyaktig merke alle containere med kjemiske navn og alle bestanddeler; unngå avhending binger der innholdet er ukjent.
 • Bære en beskyttende hansker ved håndtering av farlig avfall binger.
 • Sørg for at brettene er skikkelig lukket før transport for å hindre lekkasje.