Digidexo.com

Hva er Clobex?

Clobex er en aktuell medikament som brukes for behandling av huden tilstand psoriasis. Psoriasis er en vanlig autoimmun lidelse preget av hud som er irritert og rød. Ofte viser psoriasis opp som skjellende flekker over hele huden. Clobex er et steroid og kommer i tre forskjellige former: lotion, sjampo og spray. De arbeider for å redusere de ubehagelige symptomene på psoriasis, som inkluderer betennelse, flaking, rødhet og kløe.

Relief

Clobex er ment å berolige ubehag forbundet med psoriasis. Noen av symptomene som kan administreres av Clobex inkluderer fortykkelse av plakk, flassing, skalering, kløe, betennelse i huden og rødhet i huden (ofte kjent som erytem).

Side Effects

Bivirkninger er mulig med noen medisiner. Bruk av Clobex spray eller sjampo kan resultere i vanlige og vanligvis mindre bivirkninger som huden tynning, hudens små blodårer strekke, kløe og svie. Den lotion kan forårsake bivirkninger som ubehag i huden, irritasjon, rødhet, svie, og tørr hud. Du må være forsiktig når du søker Clobex spray og bruk kun den anbefalte doseringen beløp. Overdreven Clobex kan forårsake skade på binyrene.

Spray Bruk

Clobex spray er spesielt gunstig for behandling av psoriasis plakk. Den kan brukes til å administrere saker som er moderate, samt mer ekstreme tilfeller. Det er en sterk behandling for tilstanden, og tilbyr målte doser. Sprayen er ikke aerosol, og må brukes to ganger (en gang om morgenen og en gang om natten).

Shampoo Bruk

Clobex sjampo er en enkel og svært effektiv måte å eliminere pesky psoriasis som involverer flass og kløe i hodebunnen. Det er en kortvarig behandling alternativ, og beregnet på å brukes bare en gang om dagen i en periode på høyst én måned. Sjampoen bør ikke brukes på langt nær ansikt, øyne, lepper, armhulene og i lysken.

Lotion Bruk

Clobex lotion brukes til å administrere og behandle betennelse og kløe forbundet med kortikosteroid responsive dermatoses (eller SRDS), som inkluderer eksem. Den lotion er veldig beroligende og lindrende, og har en veldig lett og ikke fet konsistens. Den lotion trenger å bli påført to ganger daglig (morgen og kveld). Huden må være grundig renset og tørket før lotion blir påført på det.