Digidexo.com

Enkle måter å våkne opp om morgenen

Enkle måter å våkne opp om morgenen


Selv når bevæpnet med en vekkerklokke og et krus kaffe, du finner det vanskelig å møte om morgenen; derimot, kan de tidlige timer også være den mest avgjørende, setter scenen for resten av dagen. Ulike strategier kan hjelpe deg på din søken til å bli en morgenfugl. De fleste av dem involverer mindre justeringer i din daglige rutine og sovemiljø.

Lett

Hold blinds åpne om natten. Du får et ansikt fullt av morgen sollys, noe som vil øke kroppens produksjon av adrenalin og får deg i bevegelse. Hvis morgenrutinen krever at du våkner opp før soloppgang, slå på en bordlampe eller indirekte lys. Et mørkt rom oppmuntrer kroppen til å produsere melatonin, et hormon som påkaller døsighet.

Alarm Clock

Sett en vekkerklokke til å ringe flere minutter tidligere enn du trenger å våkne opp. Den ekstra tiden vil spare deg bryet med rushing gjennom morgenrutinen. Ikke holde klokken i nærheten av sengen. Det er altfor lett å trykke "snooze" -knappen, og sovner igjen uten å løfte hodet fra puten. I stedet plasserer klokken på den andre siden av rommet, slik at du må komme ut av sengen for å avslutte bråket.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet i morgen vil gi deg energi ved å stimulere blodsirkulasjonen, fordøyelsessystemet og hjertefrekvensen. En yoga rutine eller en kort spasertur bør være nok til å vekke deg. Hvis du ikke kjenner noen yoga positurer, vil enkle strekninger nok. Lagre intense treningsøkter for ettermiddagen.

Mat og drikke

Hvis du ikke har tid til en stor frokost, spise et stykke frukt, noe som bør gi kroppen din med en midlertidig økning i energi. En kopp kaffe fungerer som en stimulerende, oppmuntre klare og glade tanker; Men ikke overdriv koffein forbruk. Ved å drikke kaffe hver morgen, vil kroppen din utvikle en avhengighet av stoffet.

Organisering og planlegging

Før du går til sengs, forberede seg til neste morgen. Velg hvilke klær du vil ha på og hvilke matvarer vil vises på frokostbordet. Din morgen vil kjøre jevnere hvis du har færre beslutninger å gjøre. Så snart du våkner opp, flyte fra en planlagt aktivitet til en annen.