Digidexo.com

Strekker for Muscle under kneet Cap

Strekker for Muscle under kneet Cap


Din kneskål eller patella dekker et viktig område av låret. I dette området, til mange muskler fra øvre og nedre ben møtes, noe som gir deg muligheten til å flytte leggen. Så når du fokuserer på å strekke muskelen under kneskålen, må du fokusere på mange muskler. Tetthet i hver muskel vil hemmende og kan føre til patella å skifte, forårsaker knesmerter.

The Knee

Du merker betydningen av knærne på en daglig basis, selv om du ikke skjønner det. Den eneste gangen du ta hensyn til knærne er ofte når de vondt. Grunnen til at de vondt kan variere, men rutinemessig strekke musklene som kobler under og rundt kneskålen vil holde kneet stabilt og fri for spenning. Dette innebærer å strekke mange beinmuskulaturen. Ta en 15-minutters spasertur eller joggetur i fem minutter for å varme opp dine ben muskler før stretching.

Tibialis anterior muskelen

Tibialis anterior muskelen ikke nødvendigvis påvirker bevegelse av kneet, men det sitter på leggen, rett under kneet. Stretching denne muskelen fordeler anklene mer enn kneet, men det er godt å ta med i beinet strekninger. For å utføre denne strekningen start med toppen av begge føttene hviler på bakken, og deretter lene seg tilbake for å plassere dine setemuskler på hælene. Lent bakover strekker musklene, noe som øker fleksibiliteten. Hold din posisjon i 10 sekunder eller mer effektivt å strekke muskelen.

Stretching quadriceps muskel

Din quadriceps muskel går ned foran hver etappe, og dette stor gutt kobles til patellarsenen som ligger under kneskålen. Når quads er stramt, det gjelder press på senen og din patella - kneskålen. En god stretch for quads starter med å stå oppreist. Du kan deretter løfte det ene beinet opp fra bakken, trekk hælen til din glute med den ene hånden og hold stillingen i 15 til 30 sekunder. Sørg for at du holde balansen - grip på en stol hvis du må. Hold ryggen rett til å holde press på muskelen. Utføre strekningen en gang per etappe er nok av en strekning å holde musklene limber.

Hamstring Strekker

Hamstring er en annen stor muskel gruppe som konvergerer bak kneskålen. En stram hamstring muskel kan skifte kneskålen, og det gjør vondt. Løsne denne store muskelgruppe krever en hamstring strekk. For å utføre en hamstring strekk, steg den ene foten frem og en fot bakover. Reach mot tærne på fremre foten med fingrene. Hold hodet opp og lede med brystet. Du vil umiddelbart føle trekk langs baksiden av låret. Hold stillingen i 20 til 30 sekunder, deretter bytter ben å strekke hamstring muskel av andre beinet. Og husk, aldri strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler smerte, komme ut av strekningen.