Digidexo.com

Hvordan bruke Depakote for Migrene

Hvordan bruke Depakote for Migrene


Depakote, eller divalproex natrium, er et medikament som opprinnelig ble brukt til å behandle epilepsi. Men det viste lovende i å forebygge migrene, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkjent det for det formålet. Det er bare tilgjengelig med en resept, og det er et forebyggende, noe som betyr at det ikke kan hjelpe når en hodepine starter. Imidlertid, for mange pasienter, kan det være verdifullt for å hindre deaktivering av migrene når det blir brukt riktig.

Hvordan bruke Depakote for Migrene

•  Gå til legen din for en diagnose for å sørge for at du faktisk har migrene. Visse andre forhold kan føre til lignende symptomer. Legen kan være i stand til å stille en diagnose gjennom en rutinemessig fysisk eksamen hvis migrene symptomer er typiske eller hvis migrene kjører i din familie. Hvis det er noen spørsmål, kan han bestille tester som en CT scan eller en MR for å utelukke andre tilstander og begrense diagnosen.

Diskuter hjem rettsmidler med legen din. Før du prøver Depakote å behandle migrene, prøv alternativer med mindre potensielle bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, kan disse inkluderer avspenningsøvelser, få nok søvn og holde en dagbok for å identifisere utløser migrene slik at du kan unngå dem. Du kan også være i stand til å ta en over-the-counter smertestillende.

Hvis du ikke får nok hjelp fra andre behandlinger, eller hvis du migrene er hyppige, spør legen din om Depakote kan være nyttig for å hindre dem. Depakote er godkjent av Food and Drug Administration for å hindre utbruddet av migrene. Hvis de skjer ofte nok til å forstyrre livet ditt, og hindre dem med Depakote kan være aktuelt.

Hvis legen forskriver Depakote, følge hennes instruksjoner for å ta den. Den migrene bevissthet grupper sier hun vil mest sannsynlig foreskrive en dose på 250 eller mer, som tas to ganger hver dag.

Overvåk effektiviteten av Depakote i å forebygge migrene hodepine. I kliniske studier ble det vist seg å redusere mange pasienters migrene med 50 prosent eller mer. Det kan være lurt å snakke med legen din om å prøve et annet legemiddel hvis du ikke merker en betydelig reduksjon i migrene.

Hint

  • Ifølge Migrene Awareness Group, bør Depakote ikke tas av gravide kvinner eller de som prøver å ha en baby som det kan bidra til risikoen for visse misdannelser som ryggmargsbrokk.