Digidexo.com

Stroke Technology

Stroke Technology


I hvor lang tid det tar deg å lese denne siden to flere personer har hatt slag. Noen vil ikke engang klar over at de har hatt en. Hvis du nylig har hatt slag det er mange fremskritt innen hjerneslag teknologi for å hjelpe deg å gjenopprette. Leger vil fortelle deg tid er kritisk for slagpasienter. Ny teknologi kan ha stor nytte en slagpasient, spesielt hvis hun får omsorg i løpet av de første tre timene av hjerneslag.

Telemedisin

Tid er den mest kritiske aspektet i behandling av slagpasienter. En nevrolog kan ikke alltid være tilgjengelig for umiddelbar behandling. Telemedisin har reddet utallige liv. Dette systemet bruker en interaktiv videokonferansesystem med nettkamera koblet til en TV eller dataskjerm. Leger kan gi og diagnostisere slagpasient fra hvor som helst i USA, slik at pasienten tilgang til de beste legene som resulterer i en bedre diagnose.

tPA Treatment

Leger anbefaler at hvis du tror du har et hjerneslag søke behandling umiddelbart. Jo før Pa (vevsplasminogenaktivator) administreres jo bedre er sjansen for utvinning. Dette stoffet kan løse opp blodpropper som forårsaker hjerneinfarkt. Stoffet må gis i de tre første timene av hjerneslag for å være effektive.

Imaging Technology

Takket være forbedret bildebehandlingsteknologi leger kan nå diagnostisere et slag med større presisjon. Dette fører til bedre behandling for pasienten og et bedre resultat. Disse bilde maskiner kan fortelle legene umiddelbart hva slags slag du har hatt og hva som forårsaket hjerneslag oppstår. Denne teknologien kan fortelle legene omfang, plassering og utvikling av eventuelle hjerneskade.

Merci Retriever

Den Merci Retriever er et avansert verktøy som lar nevrologer for å fjerne blodpropp fra hjernen. En liten punktering er laget i hjernen din, så Merci Retriever fanger blodpropp og fjerner den. Denne enheten kan brukes på pasienter opp til åtte timer etter utbruddet av et slag. Full inngang er ikke uvanlig når denne enheten brukes.

Robotic Technology

Forskere oppdager at slagpasienter kan utvinne selv seks måneder etter utbruddet av et slag. Forskerne brukte en ny robot grep enhet for å hjelpe kroniske slagpasienter har suksess i rehabilitering. Enheten brukes med dataspill teknologi som er utviklet spesielt for pasienter med hånd og arm funksjonshemninger.

H200

Den H200 er en palm-sized elektronisk enhet som kan levere en mild elektrisk ladning til hånden. Denne enheten er liten nok til å passe over et pasientens hånd. En mikroprosessor kan programmeres av fysioterapeut til å veilede pasienten gjennom en rekke øvelser for å forbedre håndkontroll.

Computer Technology

Datamaskin behandling systemer kan brukes med en stasjonær eller bærbar datamaskin. Programvaren kan brukes av pasienten uavhengig av hverandre eller med en fysisk terapeut. Det har blitt funnet at denne programvaren kan hjelpe pasienter sanere sine språkferdigheter.