Digidexo.com

1500 Calorie Diet Plan

De fleste mennesker kan gå ned i vekt på en 1500-kalori daglige kosthold plan. Shedding five pounds i en uke er mulig hvis du gjør sunne spisevaner og mosjon. Hold rikelig med krydder og krydder på hånden og fylle hjemmet ditt med mye frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Spore kalorier og holde deler små.

Mat å spise

Gjør din 1500-kalori diett plan en suksess ved å holde junk food og bearbeidet bakevarer unna. Jo mindre fristelsen hjemme, jo større sjanse for vekttap. Hit matbutikk og erstatte junk food med et utvalg av frukt og grønnsaker, usaltet nøtter, fettfattig yoghurt, ost og melk, samt fisk, skinn kylling og kalkun.

Fjern alkohol, sukkerholdige juice og både kosthold og regelmessig brus. Din viktigste kilde til hydrering bør være vann. Du kan også ha en lav-kalori drikke som Crystal Light eller grønn te og en eller to kopper kaffe om morgenen.

Porsjonsstørrelser og Måltider

Telle kalorier og holde deler små er viktig å følge en 1500-kalori diett. Hold styr på dine måltider og kalorier ved å opprettholde et vekttap journal. Skriv ned alt du spiser, hvor mye du spiser og hvor mange kalorier du har forbrukt i løpet av dagen. Prøv å spise seks små måltider som består av 200 til 300 kalorier hver. Spise små måltider hver to til tre timer holder magen full og bidrar til å unngå å slippe blodsukker blodsukkeret, som kan gjøre deg mer glupske og overspise.

Målet ditt er å få en blanding av 30 prosent fett, 40 prosent proteiner og 30 prosent karbohydrater i løpet av dagen. Fett bør komme fra plante-baserte matvarer som avokado, oliven og olivenolje. Proteinkilder omfatter skinn, benfri kylling brystene; fisk; skinn, benfri kalkun; og belgfrukter. Karbohydrater inkluderer frisk frukt og grønnsaker, fullkornspasta, couscous og helkornbrød.

1500 Diet Meny

Slanking trenger ikke å være kjedelig. Du har rikelig med mat valg på en 1500-kalori diett. Til frokost, har en teskje av naturlig peanøttsmør på hel hvete, lav-kalori brød. Din morgen snack kan være en liten fettfattig yoghurt toppet med en teskje av bakken flaxseeds.

Til lunsj, har tre gram av grillet mahi mahi og to kopper dampede grønnsaker, sammen med en liten salat toppet med en teskje olivenolje og eddik. Din neste snack kan være et lite eple med en teskje av naturlig peanøttsmør.

Middag kan være en kokk salat bestående av to kopper salat eller spinat, to terninger hardkokte egg, en skive av lav-fett kalkun, en bit av lav-fett kylling, to skiver av lav-fett mozzarella, halvparten av en tomat, og ¼ kopp solsikkefrø. Sesong det med en dash av havsalt, en teskje olivenolje og eddik eller en skvett sitron.

Ditt siste snack av dagen bør forbrukes minst to til tre timer før sengetid. Har ett stykke av lav-fett streng ost og 10 redusert fett hvete tynner, eller for noe søtt, en sukkerfri fudge pop eller varm sjokolade.