Digidexo.com

Hvordan redusere Melasma

Hvordan redusere Melasma


Hudsykdommen melasma er preget av atypisk pigmentering eller hyperpigmentering av huden, for det meste i ansiktet. Menn og kvinner som lider av melasma har flekker, mørke flekker og misfarging på kinnene, chins, nese og panne. Områder som er mindre rammet er hender og underarmer. Denne sykdommen bare påvirker huden. Pigmentering indikerer ikke noen intern eller alvorlig sykdom og er den eneste symptom på sykdommen. Melasma er en genetisk tilstand og kan ikke helt kurert, men det er skritt du kan ta for å styre intensiteten, hyppighet og synlighet av atypisk pigmentering.

Bruksanvisning

•  Ha en lege sjekke skjoldbruskkjertelen. De klatter er ofte en bivirkning av en skjoldbrusk sykdom. Den skjoldbrusk tilstand kan behandles med reseptbelagte medisiner, som også vil redusere melasma.

Bruk høy solfaktor solkrem hver dag, og holde ut av solen når det er mulig. Soling er en av de viktigste årsakene til hyperpigmentering i melasma lider.

Vurdere å bytte prevensjon eller hormon medisiner. Visse medisiner kan forverre utseendet på melasma.

Ta kontakt med en hudlege om aktuelle medisiner (for eksempel fenoler og retinoider) og laser behandlinger som kan lette den mørkere misfarging forårsaket av melasma.

konsultere legen din om aktuelle resepter som hydrokinon, en krem blekemiddel som kan lette utseendet på pigmentering.