Digidexo.com

Hvordan redusere libido

Libido er en mektig ting. Det kan forbedre forholdet hvis det er perfekt kombinert med partneren din, eller det kan føre til følelsesmessige belastningen hvis ubalansert. Faktisk noen folk klager over at en høy sexlyst faktisk påvirker deres arbeid og daglige liv. Konstant bilder av sex gjøre dagligdagse gjøremål vanskelig. Hvis du trenger hjelp til å senke din libido, er det flere ting du kan gjøre. Noen metoder omfatter naturmidler, andre krever en resept. Uansett kan din libido bli redusert med noen få endringer i livsstilen din.

Bruksanvisning

•  Ta en sort lakris supplement hver dag - 300 gram bør gjøre triks. Tar lakris på samme tid hver dag er mest effektive i å redusere libido. Det øker østrogen, noe som resulterer i lavere testosteron. Dette kan imidlertid gjøre at du føler deg fysisk svakere som en bivirkning.

Senk kaloriinntaket for dagen. Dette er en midlertidig fiks for et høyt libido. Hvis du vet at du vil være i en seksuell miljø, eller omgitt av vakre mennesker, midlertidig begrense kalorier. Følelsen av sult senker testosteronnivå.

Gain vekt. I motsetning til det forrige trinnet, økende vekt er et langsiktig libido senke metoden. Jo mer vekt du får, jo mer østrogen kroppen din skaper, og jo lavere sexlyst. Også, jo mindre fornøyd er du med kroppen din image, jo lavere libido.

Spis en soya burger hver dag. Soya inneholder plante østrogen kalt phytoestrogen. Igjen, gjør østrogen en god jobb med å senke libido. Hvis du foretrekker kjøtt, det er kosttilskudd på markedet som inneholder phytoestrogen.

Unn at depresjon. Anti depressiva raskt lavere libido. For å motta denne typen medisiner, men du må få en resept fra en lege. Som blir sagt, er denne metoden reservert for de som allerede er deprimert og var ikke klar over at narkotika kan gjøre dobbelt plikt.

Tips og advarsler

  • Alle libido senke metoder har noen form for bivirkning. Hvis du har et reelt problem med sex-stasjonen, bør du vurdere å snakke med en lege eller psykiater for å se om du kan løse problemet psykisk.
  • Ikke ta mer enn 300 gram av svart lakris. Det kan være dårlig for leveren din.