Digidexo.com

Slim-Fast Nutrition Guide

Slim-Fast kosthold er en av de mer kjente diett planer i "slanking industrien," å ha vunnet popularitet på 1980-tallet og markedsført som en 1500-kalori-en-dagers måltid-erstatningsprodukt. Merket har gått gjennom oppturer og nedturer i løpet av de siste to tiårene, men har markert seg som en kjent merkevare. Slim-Fast selskapet har hevdet at det er nær en milliard overvektige mennesker i verden, og de har innført nye markedsføringsplaner og nye produkter som faller til dagens behov for bekvemmelighet.

Slim-Fast Shakes

De viktigste ingrediensene i originale Slim-Fast vibrering er skummet melk, vann og sukker i en rekke former. Ideen er å bare drikke rister (på 220 kalorier per stykk) å erstatte din morgen og ettermiddag måltider og deretter spise en sunn, del-kontrollerte middag med et par små snacks i mellom. Det høres enkelt nok, og har som mål å gjøre hva de fleste slanking planer har som mål å gjøre - finne en måte å distrahere appetitten og holde deg fra å spise for mange kalorier hver dag. Det tar også sikte på å forenkle balansert ernæring ved å levere fiber og omtrent en tredjedel av en persons daglige verdien av enkelte vitaminer og mineraler. Det rister komme i andre enn originale formler, inkludert høyere protein og lavere carb.

Slim-Fast Barer

Slim-Fast barer kan bli innlemmet i kosten plan og brukes som mellommåltider. De kommer i alle typer "forbudte" smaker som cookie dough og s'mores, men deres kalori og næringsinnhold holder seg innenfor retningslinjene til Slim-Fast plan. De inneholder sukker, men de har også et bredt utvalg av vitaminer og mineraler. I tillegg til snackbarer, Slim-Fast tilbyr også måltidsbarer som er høyere i kalorier enn de snackbarer og som skal brukes i stedet for den rister for å erstatte frokost og / eller lunsj.

Slim-Fast Meal Plans

Ditt ett komplett måltid av dagen bør være et næringsrikt måltid på 500 kalorier eller så; en prøve måltid funnet på EveryDiet.org er 4 gram av kyllingbryst med hud fjernes, en liten bakt potet med 2 ss fettfri rømme og 1 kopp dampet brokkoli med en spiseskje parmesan ost. Slimfast.com anbefaler at sunt måltid bør bestå av 1/4 protein fra magert kjøtt; 1/4 av stivelse, fortrinnsvis fra hele korn; og 1/2 grønnsaker for balansert ernæring. Du kan finne oppskrifter som oppfyller Slim-Fast planens kalori og nærings retningslinjene i bøker som «$ 3 kalorifattig mat" av Ellen Brown, blant andre. Gi deg selv en mye variasjon i disse sunne måltider vil bidra til å holde deg fornøyd, slik at du ikke er fristet til å falle av din diett plan.